صبحی که با نگاهِ تو آغاز میشود پایانِ لحظههای غمانگیزِ دیشب است... - محمد شریف
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #1 صبحی که با نگاهِ تو آغاز میشود پایانِ لحظههای غمانگیزِ دیشب است... - محمد شریف
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #3 صبحِ روی تو چو خورشید جهان افروز است... - جهان ملک خاتون
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #4 نامِ نیکت ذکرِ صبح و شامِ ماست.. - وحدت کرمانشاهی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #5 صبح است، دمی بر میِ گلرنگ زنیم وین شیشهی نام و ننگ بر سنگ زنیم دست از اَمَلِ درازِ خود باز کشیم در زلفِ دراز و دامنِ چنگ زنیم... - خیام
صبح است، دمی بر میِ گلرنگ زنیم وین شیشهی نام و ننگ بر سنگ زنیم دست از اَمَلِ درازِ خود باز کشیم در زلفِ دراز و دامنِ چنگ زنیم... - خیام
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #7 ما در چه شماریم که خورشید جهان تاب گردن به تماشای تو از صبح کشیده ست ... - صائب تبریزی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #8 نداشت دیده ی من، بی تو تابِ خنده ی صبح ... - بیدل دهلوی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #9 صبح های با تو نفس در من جان می گیرد و به غیرت چشمهایت عشق بر لبانم گل می دهد #مریم_پورقلی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #10 تاوقتی تو درکنارم هستی صبح که هیچ تمام لحظه های زندگی من بخیراست توُ دلیل تمام خوشیِ ثانیه هایم هستی... #معصومه_صابر
تاوقتی تو درکنارم هستی صبح که هیچ تمام لحظه های زندگی من بخیراست توُ دلیل تمام خوشیِ ثانیه هایم هستی... #معصومه_صابر
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 5, 2025 #11 رویاهای منند این قاصدکها... که هر صبح از چشمانم پَر میکشند... کافیست یکی را تعبیر کنی... #محمدعلی_بهمنی
رویاهای منند این قاصدکها... که هر صبح از چشمانم پَر میکشند... کافیست یکی را تعبیر کنی... #محمدعلی_بهمنی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 6, 2025 #13 صبح که شعرم بیدار میشود میبینم بسترم سرشار از گُلِ عشقِ توست و عشق تو آفتاب است آنگاه که درونم طلوع میکنی و میبینمت... #شیرکو_بیکس
صبح که شعرم بیدار میشود میبینم بسترم سرشار از گُلِ عشقِ توست و عشق تو آفتاب است آنگاه که درونم طلوع میکنی و میبینمت... #شیرکو_بیکس
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 7, 2025 #14 نور خورشید زِ چشمان ٺو دیدن دارد چای هل دار زدسٺ ٺو چشیدن دارد... ڪَفٺن صبح بخیری ڪه همه میڪَویند از لب حادثه خیز ٺو شنیدن دارد...... #حسین_مرادی𓄂𓆃
نور خورشید زِ چشمان ٺو دیدن دارد چای هل دار زدسٺ ٺو چشیدن دارد... ڪَفٺن صبح بخیری ڪه همه میڪَویند از لب حادثه خیز ٺو شنیدن دارد...... #حسین_مرادی𓄂𓆃
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 7, 2025 #15 چه بتابد چه نتابد خورشید تو همان صبح سپیدی که دلم کرده هوایش #سارا_صحرا
**آگاهدخت** مدیر تالار اسلام و قرآن مدیر تالار Jan 7, 2025 #16 اختر چرخ ادب: پروین صبح آمد و مرغ صبحگاهی زد نغمه، بیاد عهد دیرین خفاش برفت با سیاهی شد پر همای روز، زرین در چشمه، بهشوق جَست ماهی شبنم بنشست بر ریاحین شد وقت رحیل و مرد راهی بنهاد بر اسب خویشتن، زین هر مست که بود، هشیار است.....
اختر چرخ ادب: پروین صبح آمد و مرغ صبحگاهی زد نغمه، بیاد عهد دیرین خفاش برفت با سیاهی شد پر همای روز، زرین در چشمه، بهشوق جَست ماهی شبنم بنشست بر ریاحین شد وقت رحیل و مرد راهی بنهاد بر اسب خویشتن، زین هر مست که بود، هشیار است.....
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 7, 2025 #17 صبح شد برخیز و بنشین رو به روی آینه تا ببینی بهتر از خورشید ، رویارویِ توست ... #حسین_منزوی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 8, 2025 #18 کاش یـک صبح هوای مرا دلت بهانه کند ... #لیلا_مقربی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 10, 2025 #19 ای صبح چه زیبا شدهای مثل همیشه گویا كه نگارم به رخت چشم گشوده رضا حمیدی راد
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 11, 2025 #20 خورشید صفت بخند بر هر چه که هست بر شاخه ی صبح خنده هایت زیباست ... #معصومه_صابر
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 11, 2025 #21 هر صبح خیال تو را با چای سر می کشم این یک چای خیال پهلوست ... #جواد_رستم_خانی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 11, 2025 #22 آغاز می شوم هر صبح با شنیدن صدای تو ... نفس تو سرودِ باران و بوسه را به چشمانم می ریزد ... متولد می شوم ... به اشتیاق بودن در کنار تو ... چراکه چشمانت رویای ابدی من است ... در هر فصلی... #ثریا_شجاعی_اصل
آغاز می شوم هر صبح با شنیدن صدای تو ... نفس تو سرودِ باران و بوسه را به چشمانم می ریزد ... متولد می شوم ... به اشتیاق بودن در کنار تو ... چراکه چشمانت رویای ابدی من است ... در هر فصلی... #ثریا_شجاعی_اصل
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 12, 2025 #23 از امشب، شبهايم را "تو" به خير كن! من از غريبه ها خيرى نديدم... تا خودِ صبح هم كه شده، منتظرِ "شب بخير"ت ميمانم... #على_قاضى_نظام
از امشب، شبهايم را "تو" به خير كن! من از غريبه ها خيرى نديدم... تا خودِ صبح هم كه شده، منتظرِ "شب بخير"ت ميمانم... #على_قاضى_نظام
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 12, 2025 #24 بیایید بیایید ازین عالم تاریک دلافروزتر از صبح جهانی دگر آریم. #فریدون_مشیری
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 14, 2025 #25 همچون نسیم صبح لرزان و بیقرار وزیدم به سوی تو اما تو هیچ بودی و دیدم هنوز هم در سینه هیچ نیست، بجز آرزوی تو ... - فروغ فرخزاد
همچون نسیم صبح لرزان و بیقرار وزیدم به سوی تو اما تو هیچ بودی و دیدم هنوز هم در سینه هیچ نیست، بجز آرزوی تو ... - فروغ فرخزاد
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Feb 7, 2025 #26 یاد " تو " همان امید فرداهاست که هر صبح بهانه ی حال خوبِ دنیای من است ... #حسین_عربی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Feb 9, 2025 #27 در قانون عشق صبحی که از محبوبت صبح بخیر نشنوی تا اطلاع ثانوی شب باقیست... - محمود درویش
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Feb 15, 2025 #29 نامِ نیکت ذکرِ صبح و شامِ ماست... - وحدت کرمانشاهی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Apr 5, 2025 #30 از چشمانت رد شب را بیرون کن امروز صبح دیگریست... - نزار قبانی