شیوه جدید گزینش: بررسی سوابق در فیس بوک!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
افراد جویای کار باید مراقب مطالب و اطلاعاتی که در شبکه فیس بوک منتشر می کنند و به اشتراک می گذارند، باشند زیرا ممکن است مانع استخدام آنها شود.
مصاحبه هاي استخدامي، متداول ترين روش مورد استفاده در فرآيند گزينش هستند. بسياري از سازمان ها و كارفرمايان،مصاحبه هاي استخدامي را معتبرترين روش جمع آوري اطلاعات مي دانند که براي قضاوت در مورد هوش داوطلب، توان تحليل، انگيزش، گستره تفكر، مهارت ارتباط با ديگران و …، مي تواند مفيد واقع شود. اما به تازگی کارفرمایان برای قضاوت در مورد ویژگی های متقاضیان استخدام، دیگر به مصاحبه های استخدامی بسنده نمی کنند و برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد متقاضیان، از شبکه های فیس بوک کمک می گیرند. به این صورت که فرد متقاضی استخدام، اگر عضو یکی از این شبکه ها – فیس بوک یا توییتر- باشد ، کارفرما تواند پروفایل وی را بررسی کند و در صورت مشاهده ی اطلاعات و مطالب نامناسب، از استخدام وی صرف نظر نماید.

adeniss

کاربر فعال
حق باشماست. من از يكي از دوستام شنيدم كه تو فرم استخدامي نوشته بوده آدرس پروفايل شما تو فيس بوك چيه؟

Nazanin07

عضو جدید
جالب اینجا بود که حراست دانشگاه به دخترهایی که عکس بی حجاب تو پروفایلشون بود گیر داده بود!!!!

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من معذرت میخوام که این پست رو میزارم... خواهشن کسی دیگه دنبال این حرف رو نگیره.... ممنوم:gol:
ما یکی از شعارهای کشورمون این هست.... استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی:gol:
چند روز پیش داشتم به مفهوم آزادی در شعارمون فکر میکردم.... منظورش چیه؟؟؟!!!!
آزادی به معنای آزادی جنسیتی؟؟
آزادی به معنای آزادی بیان؟؟
آزادی به معنای دو رو بودن ؟؟؟
واقعا ما چه آزادی داریم؟؟؟ آیا آزادی در این است که من نمیفهمم کدام سایت بد است و کدام خوب که دیگران برای من تصمیم بگیرن ***** کنن!!! یا آزادی در این است حتی ما مجبور باشیم طوری رفتار کنیم که حتی در دنیای مجازی هم دروغگو باشیم؟؟؟
بخدا من این نظام رو از ته دلم دوست دارم و حاضرم واسه پیشرفتش همه کار کنم اما بعضی وقتا یک همچین سوالاتی توی ذهنم شکل میگیره....