
با کمی دقت و سلیقه می توان تغییری دلچسب در وعده های غذایی نظیر صبحانه ایجاد کرد.
| |
![]() آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را روی سطحی با هم مخلوط کنید و به صورت یک کپه درآورید و در وسط آن یک حفره ایجاد کنید. تخم مرغ را در این حفره بشکنید و کره را دورتادور آن پخش کرده و با دست ورز دهید تا خمیری کاملاً یکدست و منسجم به دست آید. سپس در کاغذ آلومینیوم بپیچید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. روی سطح صافی را مقداری آرد پاشیده و خمیر را به کمک وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و به شکل مستطیل (به طول 30 و عرض 6 سانتی متر برش) دهید و روی سینی فر که از قبل با مقدار کمی روغن مایع چرب کرده اید، بچینید. از طول خمیر را از دو طرف به صورت رول یک بار بپیچید، وسط خمیر (بین دو رول) را با مقداری مارمالاد هویج پوشش دهید و روی آن بادام پرک شده بریزید و در طبقه وسط فری که از یـک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کرده اید به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهیـد تا زیر بیسکوئیت ها و روی بادام ها هم طلایی شوند. سپس از فر بیرون آورده بیسکوئیت ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس به ابعاد مورد نظر برش داده و در صورت تمایل روی آن مقداری پودر قند بپاشید. بدانیم درکل مقدار بیسکویت مارمالادی: انرژی 3/3923 کیلوکالری چربی 8/214 گرم کربوهیدرات 3/423 گرم پروتئین 9/81 گرم |