شکموهای باشگاه بیان تو !!!

شکموهای باشگاه بیان تو !!!

• مجموع رای دهندگان
    38

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شکمو نیستم ولی شکموهارو دوست دارم

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخ اخ گفنم غذا گشنم شد.

راستی بفرما شام:love:

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جات خالي معين الان يه عدس پولو توپ خوردم اومدم :w18:

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بفرما شام !!!

بفرما شام !!!

بفرما شام...
به به چه خوشمزههههههههه

نظر یادت نره !!!

raheleh-bano

عضو جدید
معین جان اینجا قسمت تشکر on نیست.عزیزم ازت تشکر میکنم.
وای اسم این شکم میاد دیگه هیشکیو نمیشناسم:w01::w01::w01:

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:D:D خوبه ديگه چاقي چيزه خوبي نيست داداش

اره چیز خوبی نیست اما کم غذایی هم خوب نیست.

مثلا صبح بدون صبحونه رفتم دانشکاه بعدش رفتم شهر دیگه اونوقت الان غذا خوردم:crying2:

من گشنمههههههههههه:crying2::crying2:

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اره چیز خوبی نیست اما کم غذایی هم خوب نیست.

مثلا صبح بدون صبحونه رفتم دانشکاه بعدش رفتم شهر دیگه اونوقت الان غذا خوردم:crying2:

من گشنمههههههههههه:crying2::crying2:

اي بابا تو كه بد تر از مني من هيچوقت صبحانه نميخورم .منم دانشگاه شهرستانم كلي تو راهم هميشه ولي بالاخره سعي ميكنم يه جوري حواسم باشه.هواي خودتو داشته باش داداش مريض مي شي اينجوري ما از تنهايي دق مي كنيم:wallbash:

moein_13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اي بابا تو كه بد تر از مني من هيچوقت صبحانه نميخورم .منم دانشگاه شهرستانم كلي تو راهم هميشه ولي بالاخره سعي ميكنم يه جوري حواسم باشه.هواي خودتو داشته باش داداش مريض مي شي اينجوري ما از تنهايي دق مي كنيم:wallbash:

اره بابا.

میگم باید یکی باشه برامون غذا درست کنه یا نه؟

manelee

عضو جدید
كيك خامه اي- بستني(مخصوصا شكلاتي)- شكلات فندق يا بادام زميني -حلواهاي آرد برنج اردبيل يا آرد گندم يا گردو يي تبريز به شيوه نا محدود و غير قابل كنترل :redface:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم غذا زیاد میخورم اما هیچوقت چاق نمیشم...:redface:
همه میگن غذا ها را حروم میکنم....من رکوردم تو سریع غذا خوردنه!!!
یه روز توی سلف با 3 تا دیگه از بچه ها غذا گرفتیم.....نشستیم پشت میز....بچه هاتا اومدن کره ها را بزنن به برنج و نمک و فلفل بزنن به غذا من دیس غذا را تحویل دادم داشتم میفتم سر کلاس!!!!!:w11:
یه بارم اونقد گشنم بود مامانم دیس برنج را آورد سر سفره تا رفت خورشت و بقیه مخلافاتو بیاره....دیس برنج را خالی تحویلشدادم گفتم مامانی چرا دیس را خالی اوردِی!!!!! فراموشی بهت دست داده ها!!! کلی خندیدیم!!!!:w16:

مهرا

عضو جدید
منم غذا زیاد میخورم اما هیچوقت چاق نمیشم...:redface:
همه میگن غذا ها را حروم میکنم....من رکوردم تو سریع غذا خوردنه!!!
یه روز توی سلف با 3 تا دیگه از بچه ها غذا گرفتیم.....نشستیم پشت میز....بچه هاتا اومدن کره ها را بزنن به برنج و نمک و فلفل بزنن به غذا من دیس غذا را تحویل دادم داشتم میفتم سر کلاس!!!!!:w11:
یه بارم اونقد گشنم بود مامانم دیس برنج را آورد سر سفره تا رفت خورشت و بقیه مخلافاتو بیاره....دیس برنج را خالی تحویلشدادم گفتم مامانی چرا دیس را خالی اوردِی!!!!! فراموشی بهت دست داده ها!!! کلی خندیدیم!!!!:w16:
:surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised:
یعنی اینقدر سریع میخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w15::w15::w15: