[h=2]
[/h]
محققان ميگويند اگر ميخواهيد مبتلا به سکته نشويد، شکلات قهوهاي بخوريد
خوردن شکلات تيره که که بيشتر در روزهاي خاص مثل ولنتانين معروف است، به نظر ميرسد که با کاهش خطر سکته و کاهش احتمال مرگ بعد از آن ارتباط داشته باشد. البته خوردن زياد شکلات تيره نه تنها مفيد نيست، بلکه براي سلامت قلب مضر است.
مطالعه مروري نشان ميدهد که شکلات تيره داراي مزاياي مفيدي است، بنابراين در انتخاب شکلاتها بهترين نوع آن شکلات تيره خواهد بود. در اين مطالعه محققان انجمن علمي اعصاب آمريکا دريافتند ارتباط واضحي بين مصرف شکلات و خطر سکته يا مرگ در اثر سکته وجود ندارد اما ميزان سکته در ميان افرادي که شکلات تيره را يک بار در هفته مصرف ميکنند 22 درصد کمتر است و حتي ميزان مرگ در يک سوم از افرادي که از اين شکلات استفاده ميکنند تا 46 درصد در افرادي که در هفته يک بار 50 گرم از اين شکلات استفاده ميکنند، کمتر است.
مزاياي شکلات تيره به دليل وجود آنتياکسيدانهاي موجود در شکلات است که به نام فلاونيد خوانده ميشوند. در سالهاي قبل تصور ميشد که مصرف شکلات تيره به دليل دارا بودن LDL يا کلسترول بد شيوع بيماريهاي قلبي را افزايش ميدهد اما امروزه مشخص شده است که همه شکلاتها شبيه به هم هستند.
به گفته محققان شايد ساير عوامل به غير از خود شکلات سبب کاهش خطر سکته شوند، چرا که افرادي که شکلات تيره مصرف ميکنند، احتمالا داراي وضعيت اقتصادي بهتري بوده و دسترسي بهتري به مراقبتهاي بهداشتي دارند، بيشتر ورزش ميکنند و به سلامت خود اهميت بيشتري ميدهند. مصرف مقدار کمي شکلات تيره ميتواند به کاهش فشارخون کمک کرده و ميزان خونرساني به مغز و عروق مغزي را بهتر کند.
[/h]
محققان ميگويند اگر ميخواهيد مبتلا به سکته نشويد، شکلات قهوهاي بخوريد
خوردن شکلات تيره که که بيشتر در روزهاي خاص مثل ولنتانين معروف است، به نظر ميرسد که با کاهش خطر سکته و کاهش احتمال مرگ بعد از آن ارتباط داشته باشد. البته خوردن زياد شکلات تيره نه تنها مفيد نيست، بلکه براي سلامت قلب مضر است.
مطالعه مروري نشان ميدهد که شکلات تيره داراي مزاياي مفيدي است، بنابراين در انتخاب شکلاتها بهترين نوع آن شکلات تيره خواهد بود. در اين مطالعه محققان انجمن علمي اعصاب آمريکا دريافتند ارتباط واضحي بين مصرف شکلات و خطر سکته يا مرگ در اثر سکته وجود ندارد اما ميزان سکته در ميان افرادي که شکلات تيره را يک بار در هفته مصرف ميکنند 22 درصد کمتر است و حتي ميزان مرگ در يک سوم از افرادي که از اين شکلات استفاده ميکنند تا 46 درصد در افرادي که در هفته يک بار 50 گرم از اين شکلات استفاده ميکنند، کمتر است.
مزاياي شکلات تيره به دليل وجود آنتياکسيدانهاي موجود در شکلات است که به نام فلاونيد خوانده ميشوند. در سالهاي قبل تصور ميشد که مصرف شکلات تيره به دليل دارا بودن LDL يا کلسترول بد شيوع بيماريهاي قلبي را افزايش ميدهد اما امروزه مشخص شده است که همه شکلاتها شبيه به هم هستند.
به گفته محققان شايد ساير عوامل به غير از خود شکلات سبب کاهش خطر سکته شوند، چرا که افرادي که شکلات تيره مصرف ميکنند، احتمالا داراي وضعيت اقتصادي بهتري بوده و دسترسي بهتري به مراقبتهاي بهداشتي دارند، بيشتر ورزش ميکنند و به سلامت خود اهميت بيشتري ميدهند. مصرف مقدار کمي شکلات تيره ميتواند به کاهش فشارخون کمک کرده و ميزان خونرساني به مغز و عروق مغزي را بهتر کند.