شکست ایرانیان از عرب..نظرتون؟

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز

[FONT=book antiqua,palatino]بدون تردید فردوسی خردمند یکی از بزرگترین حماسه سرایان ادبیات جهان است و بی هیچ شکی باید گفت زبان پارسی مدیون فردوسی است اگر امروز ما فارسی حرف می زنیم مدیون فردوسی هستیم و اگر چیزی به نام ادبیات فارسی داریم مدیون فردوسی هستیم حال از داستان های تاریخی و اسطوره ای و تاثیراتی که فردوسی جهت تحریک ایرانیان برای بیرون راندن خارجی های حاکم (ترک ها غزنوی و خلفای بغداد) باید چی جیزی استنباط شود به نظر من :[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۱- میهن پرستی [/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۲- پاک سرشتی[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۳-نیک خویی[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۴-مردانگی[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۵-فدا شدن در راه میهن [/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]و بقیه این تاثیرات رو میخوام شما برام بگین و در آخر باز به این ۳ بیت توجه کنید:[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]عرب هر که باشد به من دشمن است[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]کژ اندیش و بد خوی و اهریمن است[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ز شیر شتر خوردن و سوسمار[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]عرب را به جایی رسیده است کار[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]که فر کیانی کند آرزو[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]تفو بر تو ای چرخ گردون تفو[/FONT]​

درود بر ایران و ایرانی

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
یادم هست که رهبر معظم در یکی از در افشانیهاشون فرمودند که/ ما با آمریکا دشمنی مادرزادی داریم!
هرچند که من با این عبارت مشکلی ندارم اما فکر میکنم که ایرانیها یکی از راسیست ترین های روی زمین هستند-( و البته با این هم مشکلی ندارم چون موافقم)- و باید اینرا هم اضافه کرد که ما واقعا با عربها هم مشکل داریم. باورتون نمیشه؟ به امضای حقیر مراجعه کنید
ضمن اینکه من در اینجا افغانی هایی میبینم که به خودم لعنت میفرستم ک توی ایران چه رفتار بدی با اونا داشتم یا همینطور عرب هایی میبینم که از دوستان من هستند و ادمهای خوبی هم هستند.ولی در کل این انکار نا پذیره که ایرانی جماعت راسیسته ! و این بخاطر نحوه تربیت ما هست. عین آلمانیا!!

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادم هست که رهبر معظم در یکی از در افشانیهاشون فرمودند که/ ما با آمریکا دشمنی مادرزادی داریم!
هرچند که من با این عبارت مشکلی ندارم اما فکر میکنم که ایرانیها یکی از راسیست ترین های روی زمین هستند-( و البته با این هم مشکلی ندارم چون موافقم)- و باید اینرا هم اضافه کرد که ما واقعا با عربها هم مشکل داریم. باورتون نمیشه؟ به امضای حقیر مراجعه کنید
ضمن اینکه من در اینجا افغانی هایی میبینم که به خودم لعنت میفرستم ک توی ایران چه رفتار بدی با اونا داشتم یا همینطور عرب هایی میبینم که از دوستان من هستند و ادمهای خوبی هم هستند.ولی در کل این انکار نا پذیره که ایرانی جماعت راسیسته ! و این بخاطر نحوه تربیت ما هست. عین آلمانیا!!

در همه جای دنبا ریسیست هست و اینکه عده ای از افغانی های عزیزه در ایران خوششون نمیاد به علت جایگاهه اونها در اجتماع ماست که جایگاه درستی نیست......... اینکه از اعراب بدمون میاد هم خیلی واضحه! یک نگاه به ایرانمون بنداز و بعد یک نگاه به کانالهای عربی ماهواره......... یا اگر اونجا شبکه عرب ندارین به یوتیوب سر بزنین........... و خوده عربها هم نه در کشوره اقامت شما در کشور خودشون از ما خوششون نمیاد......... در هرجای دنیا به خاطر اقتضای مکانی و اون جامعه ادمها میتونن ریسیست باشن..........و در کل همه ی مردم دنیا به نوعی ریسیست هستند...........

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
در همه جای دنبا ریسیست هست و اینکه عده ای از افغانی های عزیزه در ایران خوششون نمیاد به علت جایگاهه اونها در اجتماع ماست که جایگاه درستی نیست......... اینکه از اعراب بدمون میاد هم خیلی واضحه! یک نگاه به ایرانمون بنداز و بعد یک نگاه به کانالهای عربی ماهواره......... یا اگر اونجا شبکه عرب ندارین به یوتیوب سر بزنین........... و خوده عربها هم نه در کشوره اقامت شما در کشور خودشون از ما خوششون نمیاد......... در هرجای دنیا به خاطر اقتضای مکانی و اون جامعه ادمها میتونن ریسیست باشن..........و در کل همه ی مردم دنیا به نوعی ریسیست هستند...........

یه چیز جالب بگم!!!
من چند تا فلسطینی اینجا میشناسم. بیشترین کسایی که از ایران بدشون میاد همین فلسطینی ها هستن! اونوقت ایران هی سنگشونو به سینه میزنه

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیز جالب بگم!!!
من چند تا فلسطینی اینجا میشناسم. بیشترین کسایی که از ایران بدشون میاد همین فلسطینی ها هستن! اونوقت ایران هی سنگشونو به سینه میزنه
فقط چند تا؟
شما میدونی عراقیا ایران و امریکا رو موجب بدبختیشون میدونن؟
همینطور فلسطینیا
اتفاقا همشون هم یک نظرو دارن

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
no thing

no thing

[FONT=book antiqua,palatino]بدون تردید فردوسی خردمند یکی از بزرگترین حماسه سرایان ادبیات جهان است و بی هیچ شکی باید گفت زبان پارسی مدیون فردوسی است اگر امروز ما فارسی حرف می زنیم مدیون فردوسی هستیم و اگر چیزی به نام ادبیات فارسی داریم مدیون فردوسی هستیم حال از داستان های تاریخی و اسطوره ای و تاثیراتی که فردوسی جهت تحریک ایرانیان برای بیرون راندن خارجی های حاکم (ترک ها غزنوی و خلفای بغداد) باید چی جیزی استنباط شود به نظر من :[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۱- میهن پرستی [/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۲- پاک سرشتی[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۳-نیک خویی[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۴-مردانگی[/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]۵-فدا شدن در راه میهن [/FONT]
[FONT=book antiqua,palatino]و بقیه این تاثیرات رو میخوام شما برام بگین و در آخر باز به این ۳ بیت توجه کنید:[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]عرب هر که باشد به من دشمن است[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]کژ اندیش و بد خوی و اهریمن است[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]ز شیر شتر خوردن و سوسمار[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]عرب را به جایی رسیده است کار[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]که فر کیانی کند آرزو[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]تفو بر تو ای چرخ گردون تفو[/FONT]​

درود بر ایران و ایرانی

بنابراین فردوسی کافر بوده ، با این شعری که شما نوشتی (([FONT=arial,helvetica,sans-serif]عرب هر که باشد به من دشمن است))،، پیامبر(صل الله علیه وآله و سلم) و خاندانش عرب بودن ،،

همین کافیه دیگه ادامه نمیدم ،، شعری که گذاشتی خیلی بده ،به معنی شعر توجه کن بعد بزار اینجا
[/FONT]

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنابراین فردوسی کافر بوده ، با این شعری که شما نوشتی (([FONT=arial,helvetica,sans-serif]عرب هر که باشد به من دشمن است))،، پیامبر(صل الله علیه وآله و سلم) و خاندانش عرب بودن ،،

همین کافیه دیگه ادامه نمیدم ،، شعری که گذاشتی خیلی بده ،به معنی شعر توجه کن بعد بزار اینجا
[/FONT]
کافر با زرتشتی خیلی فرق داره ها

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز

[/FONT]
با جوابی که دادی از میزان دانشت آگاه شدم
پس جوابتو نمیدم یچه جان

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کافر با زرتشتی خیلی فرق داره ها

یعنی شما میگی فردوسی زرتشتی بوده؟این طور نیست . فردوسی شیعه بوده و ارادت خاصی هم به پیامبر اسلم و اهل بیت بویزه حضرت علی دارد.
من که بعید میدانم این اشعار از فردوسی باشند.
لطفا دقیقا بگید اشعار در کجای شاهنامه امده.
به هر حال در تایید حرفم این اشعار رو میارم این اشعار در اغاز کتاب شاهنامه امده اند:

منم بندۀ اهل بیت نبی

سرایندۀ خاک پای وصی

برین زادم و هم برین بگذرم

چنان دان که خاک پی حیدرم

ابا دیگران مرمرا کار نیست

بدین اندرون هیچ گفتار نیست

یا بعنوان مثال در هجونامه ای که در جواب بی مهری سلطان محمود سروده این طور میسراید:

نترسم که دارم ز روشن‎دلی

به دل مهرجان نبی و علی

چو سلطان دین بُد نبی و علی

به فرّ الهی و شاه یلی

گر از مهر ایشان حکایت کنم

چو محمود را صد حمایت کنم؟

برین زادم و هم بدین بگذرم

ثنا‎گوی پیغمبر و حیدرم

اگر شاه محمود ازین بگذرد

مر او را به یک جو نسنجد خرد

منم بندۀ هر دو تا رستخیز

وگر شه کند پیکرم ریزریز

جهان تا بود شهر یاران بود

پیامم بر نامداران بود

که فردوسی طوسی پاک‎جفت

نه این نامه بر نام محمود گفت

به نام نبی و علی گفته‌ام

دُررهای معنی همه سفته‌ام

هر آن کس که شاعر ورا کرد پست

نگیردش گردون گردنده دست

چو فردوسی اندر زمانه نبود

بَد آن بُد که بختش جوانه نبود

بگفتم من این نامه بیوَر هزار

نکرد او درین نامۀ من نظار

سخنهای شایستۀ آبدار

به گفتار بدگوی کم کرد کار

اگر شاه را شاه بودی پدر

به‎سر برنهادی مرا تاج زر

بسی رنج بردم درین سال‎سی

عجم زنده کردم بدین پارسی

بسا نامداران و گردنکشان

که دادم یکایک از ایشان نشان

همه مرده از روزگار دراز

شد از گفت من نامشان زنده باز

مرا گفت خسرو که بودست و گیو

همان رستم و طوس و گودرزنیو

مرا در جهان شهریاری نوست

بسی بندگانم چو کیخسروست

… پشیزی به از شهریاری چنین

که نه کیش داند نه آیین نه دین

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سایتی هست به اسم گنجور که انجا میتوانید اشعار شعرای مختلف را جستجو کنید. من اشعار شما را در انجا جستجو کردم . این اشعار مال فردوسی نیستند.