شکستن دل

سلام دوستان
میخوام نظرتون رودر مورد اینکه یکی دل کسی رو میشکنه که هردو همدیگرو دوست داشتن.خودش چقدر عذاب میکشه وایا بعدا پشیمون میشه یا...هر چی به نظرتون میرسه

www.iran_eng.com

عضو جدید
کلا تو اینجور روابط کسی که تموم می کنه راحتتره
یه روش خیلی معمول اینه که یه اشکالی تو طرف مقابل پیدا می کنه و بعدشم شروع می کنه به ایراد گرفتنهای الکی . اینجوری خیلی راحتتر با خودشم کتار میاد و خب البته اینجور آدما یکی دیگرو سریع پیدا می کنن که دوباره روابطی رو که با شما داشتن با اون برقرار کنن .

اگه مثلاشخص دیگه ای رو که انتخاب میکنه یه بابای بد ازاب دربیاد که اصلا تصورش رونمیکرد اونوقت چه حسی بهش دست میده

mosafere danesh

عضو جدید
دل منو شکست ولی دل خودش نشکست

الانم خیلی خوشحال و شاده و چند روز پیش با خواهر دوستش که عشق دبیرستانش بود ازدواج کرد

فک کنم دل من سایلنت شکست و صداش به خدا نرسید

شایدم شکستنش برای خدا مهم نبود...:cry:

www.iran_eng.com

عضو جدید
لگه کسی دلت شما رو شکسته پس مطمئن باش یک روزی دل این آدم هم میشکنه
چیزی که نباید اصلا برای شما مهم باشه همین مسئله است نباید حتی فکرش هم از ذهنتون خطور کنه،کسی که رفته ،رفته. لیاقت شما رو نداشته.حالا چه خودش هم همین بلا سرش بیاد چه نیاد
چیزی که مهمه اینه که شما ببخشیدش (چون با بخشیدنش ذهنتون آزاد میشه و راحتتر به بقیه زندگیتون میرسین و حالتهای عصبی بعدی براتون پیش نمیاد)و دیگه بهش فکر نکنید
دیگران ارزش آدمو وقتی می فهمند که خودش ارزش خودش رو بدونه

آخرین ویرایش:

*heaven*

عضو جدید
دل منو شکست ولی دل خودش نشکست

الانم خیلی خوشحال و شاده و چند روز پیش با خواهر دوستش که عشق دبیرستانش بود ازدواج کرد

فک کنم دل من سایلنت شکست و صداش به خدا نرسید

شایدم شکستنش برای خدا مهم نبود...:cry:
:w05::w04:
چرا کسی که دوستش داریم دوستمون نداره...کسی که دوستمون داره رو دوست نداریم...
:(
خسته شدم از بازی های دنیا...

www.iran_eng.com

عضو جدید
:w05::w04:
چرا کسی که دوستش داریم دوستمون نداره...کسی که دوستمون داره رو دوست نداریم...
:(
خسته شدم از بازی های دنیا...
یاد اون جمله معروف دکتر شریعتی افتادم
شاید باید یاد بگیریم نگاهمون به زندگی رو عوض کنیم ، فکر می کنم عاشق شدن هم درسته که تا حدودی دست خود آدم نیست ولی مطمئنا در سطحی از مغزمون صورت میگیره که با ایجاد یکسری پیش بینی های قبلی می تونیم کنترلش کنیم ،ولی متاسفانه چیزی که هست اینه که ما تجربه لازم برای برخورد با این مسائل رو نداریم و قواعد حکمرانی بر این قسمت از مغزمون رو با آزمایش و خطا بدست میاریم
غیر از این هم که شاید خیلی پیچیده و رویایی بنظر برسه ، روش دیگر اینه که دید انسان شناسانمون رو نسبت به بقیه آدما بهبود بدیم ،یعنی حداقل بدونیم هر آدمی منظورش از برخوردش با ما چیه ، نیتش چیه یا لااقل یه دید کلی به موضوع داشته باشیم تا بتونیم احساسمون رو درست هدایت کنیم
که خب انجام دادن این کار هم فقط با استفاده از تجربه های دیگران ممکنه و یا استفاده از یک منبع معتبر رفتارشناختی در همین زمینه