شکر ، گرد سفید

ayda_63

عضو جدید

بدن انسان سالم از هر جواهری گرانبها تر است- تسونگ کاپا


شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵ درصدکارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است.


1- شکر فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر است.

2- شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم -پتاسیم - سدیم و... را بر هم می ریزد.

3- شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.

4- به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.

5- شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.

6- برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید رابالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد !

7- شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد

8- شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.

9- بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالامی برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول میشود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد

10- شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.

11- شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شماذخیره نخواهد شد!

12- شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.

13- شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.

14- شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.

15- شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.

16- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنندچیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند!

17- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.

18- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!

19- شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.

20- شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.

21- شکر عامل اصلی چاق شدن است.

22- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.

23- یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.

24- شکر باعث آپاندیسیت می شود.

25- شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقدهر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. ازاین رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از کلسیم ومنیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف میشود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرورپوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سود نداردمخصوصا اگرهمراه کیک و شیرینی باشد.

26- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.

27- شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.

28- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.

29- شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.

30- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است

31- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است

32- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.

33- بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند.

34- شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.

35- شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند.

36- مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.

37- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.

38- شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.

39- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.

40- اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.

41- عامل یبوست و خشکی روده شکر است.

42- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.

43- شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.

44- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.

45- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.


وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است



 

elmira joon

عضو جدید
مرسی خانومی بابت تاپیکای خوب و مفیدت
من عاشق شیرینی ام ولی از این به بعد سعی میکنم کمتر بخورم
 

Similar threads

بالا