سلام.بار دیگه نوبت به آقایون رسید با "شوهر دوست داشتنی" آی آقایون یادتون این نکات بمونه ها!
حضرت علی(ع):هر کدام از شما که تصمیم گرفت ازدواج کند،دو رکعت نماز بخواند... و بگوید:خدایا!به من همسری عطا کن،که هرگاه یاد خدا نمودم مرا یاری کند . اکر خدا را فراموش کردم،به من یادآوری نماید.
1.به کمک همسرت بعضی از ویژگی های خوب را از ابتدای زندگی زناشویی عادت زندگیتان کنید.زندگی مشترک یک تولد دوباره است،قرار عادتهای خوب را اول بگذارید وآنها را در زندگی نهادینه کنید.مثلا عادت کردن به بوسیدن هنگام دیدار.ابراز علاقه به صورت زبانی.فرار دادن جلساتی برای صحبت در مورد مسائل زندگی به صورت ماهیانه یا هفتگی،نظم و برنامه ریزی . .....
2.قبل از تلاش برای اینکه همسرت را علاقه مند به خود سازی،استعداد محبوبیت را در خود افزایش بده.
3.یادت باشد من و تو می شود ما،بعد از ازدواج به این مفهوم بیشتر فکر کن.مهم نیست من یا تو حائز مقام و موقعیت شویم.مثلا اگر تو مدرک کارشناسی داری و من کارشناسی ارشد،احساس ضعف و عقب افتادگی نکن،به این فکر کن که خانواده ما دو لیسانس دارد و یک فوق لیسانس،این را در بقیه امور هم تعمیم بده و همیشه مشوقم باش.
4.همسرت را ستایش کن.حتی برای چیزهای کوچک،تنها به دیگران نگو که چقدر به من افتخار می کنی،به خودم بگو!
5.وقتی ناراحتم بگذار هر چه در دلم هست بیرون بریزم و سیر گریه کنم،اینجوری تخلیه می شم و خیلی از مشکلات پیش نمیاد.