فرشاد گوجه لو
عضو جدید
حاجي منم با شما موافق نيستم اصلا
آخرین ویرایش:
زدی تو خال.آیا فکر می کنید عشق و صمیمیتی بین این زوج با این کارای خانم وجود داشته باشه؟؟؟اه اه اه این زنه عجب ضد حالیه ، بیچاره شوهره هر کاری بخواد بکنه ، عیال اول باید از حاج آقا کسب تکلیف کنه.
والا ستاره خانم، من نمی دونم از نظر فقهی مضرات رقص چیه!!! ولی حتما براتون می پرسم.
حاجی چرا چیزی را نمی دونی اطلاعات غلط می دی.....................فقط یکی از مراجع گفته که رقص زن برای شوهرش حلاله.
حاجی این حرف از شما بعید بود.واقعا که............خیلی عذر میخوام از همگی ولی اگه اینطوریه باید بگیم که به کسی چه ربطی داره که یه نفر توی خلوت خودش داره خودارضایی میکنه و یا حتی دو نفر که راضی هستن دارن زنا انجام میدن و یا یکی داره مشروب میخوره؟
اینا هم هست!!!
اندر مضرات رقص....
اول اينكه باعث تحريك ميشه...در جنس مخالف...
دوم اينكه....باعث گفتگو ميشه و سخن پراكني...براي جنس موافق....
رقص از لهو است و سزاوار مومن نيست.....
حاجی چرا چیزی را نمی دونی اطلاعات غلط می دی.....................
این یه نمونه اش است که اصلا مهم نیست اما هیمن جوری دین را سخت می کنی.[/QUOTE]
![]()
خلوت دو نفر که در حال رابطه ی جنسی نامشروع هستند با رابطه ی زن و شوهر خیلی فرق داره ، درکش نیاز به توضیح نداره!خیلی عذر میخوام از همگی ولی اگه اینطوریه باید بگیم که به کسی چه ربطی داره که یه نفر توی خلوت خودش داره خودارضایی میکنه و یا حتی دو نفر که راضی هستن دارن زنا انجام میدن و یا یکی داره مشروب میخوره؟
اینا هم هست!!!
از حاج آقاها هیچ چیزی بعید نیست!حاجی این حرف از شما بعید بود.واقعا که............
حاجی چرا چیزی را نمی دونی اطلاعات غلط می دی.....................
این یه نمونه اش است که اصلا مهم نیست اما هیمن جوری دین را سخت می کنی.
حاجی این حرف از شما بعید بود.واقعا که............
دوست من اگه به پستای من بیشتر دقت کرده باشی گفتم برای دل خودم میرقصم.یا چطور بشه برای بابام یا مامانم برقصم.
خواهش میکنم جملات کلیشه ای نزنید.یه سوال دارم از شما.آیا شما عروسی هم نمیرقصید؟حتی عروسی خواهر یا برادرتون.
نفس بد عمل منظور هست و محرم و نا محرم ملاک نیست در این مثالخلوت دو نفر که در حال رابطه ی جنسی نامشروع هستند با رابطه ی زن و شوهر خیلی فرق داره ، درکش نیاز به توضیح نداره!
نـــــــــــــــه!
رقص همه جا و در همه حال بده![]()
از شماها چی؟
از حاج آقاها هیچ چیزی بعید نیست!
خواهرم کلیشه ای نیست!وای خدای من.....
خواهش میکنم کلیشه ای صحبت نکنید خواهش میکنم.لطفا دلیل بیارید.
خواهرم کلیشه ای نیست!
به نظر بنده چون رقصیدن در کل عمل بد و نا مطلوبی هست، پس در عروسی، عزا، زمین، آسمان، بهشت، جهنم و هر جا و موقعیتی که فکرش رو بکنید ما این کار رو انجام نمیدیم!
ما توی عروسی ارگ نمیاریم که مجبور باشیم باهاش برقصیم!
نوازنده سنتی (سنتور، تار تنبک، دف) میاریم و شعرهای سنتی میخونیم و فقط باهاش دست میزنیم و به نظر من خیلی بیشتر از ارگ و رقص حال میده و خوش میگذره.
شما که حاج آقا نیستین ، هستین؟!از شماها چی؟
هنوز فرصت نکردم بپرسم!برادر من چرا رقصیدندر کل عمل بد و نامطبوعی؟
شما قرار بود بپرسید.برای من دلیل بیارید.
هنوز فرصت نکردم بپرسم!
تا امشب بهم وقت بدین . . .
آره، هستم! :دیشما که حاج آقا نیستین ، هستین؟!
اگه بودین الان به جای نت در حال معاشقه با همسرانتان بودین!!
نمیدونم منظورتون از شماها کیاست!
حق با شماست ، سوء ظن عمل ناپسندی است ، ولی افرادی در جامعه هستند که به واسطه ی جایگاه اجتماعی شان باید بیشتر مواظب و مراقب رفتار و کردارشان باشند ، کسانی که مردم به آنها اعتماد دارند مثل پزشک ها که با آبروی مردم سروکار دارند ، روحانیت هم از آن دسته قشرهاییست که باید خیلی بیشتر قدر منزلت خود را می دانستند. باور بفرمایید که ندانستند.آره، هستم! :دی
اینقدر بدبین نباشین که خدا از سوءظن خوشش نمیاد!!!
شما که حاج آقا نیستین ، هستین؟!
اگه بودین الان به جای نت در حال معاشقه با همسرانتان بودین!!
نمیدونم منظورتون از شماها کیاست!
متشکرم از توضیحاتتون ولی من تا اون قسمتی رو که سبز کردم باهاتون کاملا موافقم و قسمتهای قرمز رو موافق نیستم چون در این مورد خلط مبحث شده و براش به تفصیل توضیح هست.حق با شماست ، سوء ظن عمل ناپسندی است ، ولی افرادی در جامعه هستند که به واسطه ی جایگاه اجتماعی شان باید بیشتر مواظب و مراقب رفتار و کردارشان باشند ، کسانی که مردم به آنها اعتماد دارند مثل پزشک ها که با آبروی مردم سروکار دارند ، روحانیت هم از آن دسته قشرهاست که باید خیلی بیشتر قدر منزلت خود را می دانستند. باور بفرمایید که ندانستند.
هان اين شد پس رقصيدن فعل حرام نبود مهندس چار ديواري اختياريرقصیدن بجز برای زن و شوهر که بلامانع است، در همه موارد حرام می باشد.
آره، بهشت زیر پاتههان اين شد پس رقصيدن فعل حرام نبود مهندس چار ديواري اختياري
من خودم نزده ميرقصم ولي دروغ نميگم
حالا ديگه بهشتي ام؟
نوگرتمآره، بهشت زیر پاته![]()
آقایی دوست عزیزنوگرتم
حالا يك دو سه بيا
حاجي منم از بالام ولي خيلي تابلويي نميده از ما باشي
ولي عكسات توي تالار عكس و تايپيكات خرابم ميكنه حاج حسن!!
نه نمیگن فقط میگن دستوره دینه اونام مثله شما بی دلیل قبول کردن!!!!!من ندیدم دکترها با هم اختلاف داشته باشن ولی این علما دارن درضمن دکترها همیشه با دلیل بهمون دارو میدان کی گفته دلیلشو نمیگن؟؟؟؟حتی تو بوروشوره دارو عوارضشم نوشته!!!شما وقتی تشریف میبری دکتر برات دارو تجویز میکنه، میشینی سوال پیچش می کنی که یکی یکی برام توضیح بده؟
دوست من، علمای دین هم دکترهای دینی و مسائل شرعی هستن خو ! . . . . . . . . . . . تازه اگه بری ازشون بپرسی بهت دلیلش هم میگن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آیا اگر یاد خدا باشیم اما نماز نخوانیم، بی دینیم؟ | تالار اسلام و قرآن | 2 | |
![]() |
عفو کنید اما نه با سرزنش | تالار اسلام و قرآن | 2 |