shirin eng
عضو جدید
همه با این ادبت فهمیدن............ههههههه گاهی باید از خود گفت تا طرفت پا از حدش بیشتر نذاره حتی خدا هم از خودش گفته پس طبق شما روان شناس ها ضعف داره ایا؟
همه با این ادبت فهمیدن............ههههههه گاهی باید از خود گفت تا طرفت پا از حدش بیشتر نذاره حتی خدا هم از خودش گفته پس طبق شما روان شناس ها ضعف داره ایا؟
منم الان شناختمشخوب منم از یاسی طرفداری کردم چون میشناسمش
گفتی مرتیکهکسی نیست به این مردیکه بگه به توچه_تورا سنه نه
ممنون استارتر ی دونه ای
کی به اول شدن ونشدن دیگری کاری دارهنه اینکه ی تازه وارد الان اول شده به شما گران میاد!
پس ببین چه قدر بده به خاطر دوستت به کسی توهین میکنی من اصلا به استارتر هم کاری ندارمگفتی مرتیکه
اوووووووووو کی تا حالا اینجا مردم تربیت خانوادگیشو میذارن
خانم محترم حواست به حرف زدنت باشه مرا کاری به تو نیست
مراقب حرفات باش
من طرف داری شخص خاصی رو نمیکنم من از فرهنگ شخص استارتر گفتم از نوع تربیتش نسبت به شخص دیگرمنم الان شناختمش
ایشون به خاطر کسی دیگه میاد به قول خودش رجز میخونه
من طرف داری کسی رو نکردمپس ببین چه قدر بده به خاطر دوستت به کسی توهین میکنی من اصلا به استارتر هم کاری ندارم
این جوری از شما برداشت کردم
دوست گرایی اینجا بیداد میکنه
شما فرهنگ داشته باشین تازه واردا هم ازتون یاد میگیرنمن طرف داری شخص خاصی رو نمیکنم من از فرهنگ شخص استارتر گفتم از نوع تربیتش نسبت به شخص دیگر
ایا این نیست که خودتونو مهندس میدونید؟
اووووووووووو اینجارو مرتیکه بادبیه حرفای من بی ادبی جالب شد ایووووول بابا اینم مهندسه خخخخخخخخهمه با این ادبت فهمیدن............
لطفن متن توهین منو بیار که به تو کردمشما فرهنگ داشته باشین تازه واردا هم ازتون یاد میگیرن
شما به ما هم توهین کردین
فرهنگ رو برام تشریح کن ببینم فرهنگ از منظر شما چیستشما فرهنگ داشته باشین تازه واردا هم ازتون یاد میگیرن
شما به ما هم توهین کردین
همین که خودتو قبول داری بسهاووووووووووو اینجارو مرتیکه بادبیه حرفای من بی ادبی جالب شد ایووووول بابا اینم مهندسه خخخخخخخخ
سمینار های صد من یه غاز دانشگاه تهران پیشکش تو هروقت تونسی با رشته ای که میخونی رتبه بیاری تو خوارزمی بیا جلوهمین که خودتو قبول داری بسه
اگه تهران هستین شما ی سر بیا دانشگاه تهران 14بهمن ماه همایشه سمیناره خواستین راهنماییتون میکنم برای شرکت در این برنامه
تو فضای مجازی توهین نکنید شخصیتشون با اصل فرق میکنه
نه بانو اعصابم چرا خورد شهیاسین بسه داداشم
اعصاب خودتو به خاطر این چیزای بیهوده خراب نکن
اگر میخواسم عصبانی شم این بانوی محترم که خود بیتربیتی کرده نسبت به من تاحالا .................. حیف حیف هانییاسین بسه داداشم
اعصاب خودتو به خاطر این چیزای بیهوده خراب نکن
باشه اما اگه حرفام یکم تند بود ببخشید چون من همیشه طرفه حقمسمینار های صد من یه غاز دانشگاه تهران پیشکش تو هروقت تونسی با رشته ای که میخونی رتبه بیاری تو خوارزمی بیا جلو
من همینجا اعلام میکنم عذر میخوام بانو ازتون بابت زبون تندمباشه اما اگه حرفام یکم تند بود ببخشید چون من همیشه طرفه حقم
استارترم توهینش بیجا بوده
اما شما نبایستی دوستگرایی میکردین؟
اینم قبول باشهمن همینجا اعلام میکنم عذر میخوام بانو ازتون بابت زبون تندم
بازم میگم من دوست گرایی نکردم
من به استارتر توهین نکردم
استار تر گفته به یکی از دوسان که برو تاپیک بزن اگه اندازه من طرف دار داشته باشی
فقط در جوابش یه جواب دادم به سبک خودم
بله شما درست میگیناینم قبول باشه
ای کاش اون کلمه تازه واردا رو به کار نمیبردی
فقط خودشو میگفتی
اینجوری برداشتمون از شما مثبت بود...............
نه چرا ناراحت باشمبله شما درست میگین
حالا ازم ناراحتین باز؟
هههه خواهش میکنمنه چرا ناراحت باشم
ببخشین که سرتونو درد آوردم
همش به خاطر اون کلمه تازه واردا بود ............
ما بیشتررررررررررررررررررمخلصتیم.....![]()
درست صحبت کنین لطفا شمایی که تحصیل کرده ای میگی مرتیکه از بی سواداش چه انتظاری باید داشته باشیم؟؟؟کسی نیست به این مردیکه بگه به توچه_تورا سنه نه
ممنون استارتر ی دونه ای
سارا 23 قدیمی تر از توعهاگه به تاریخ عضویت باشه ! همتون نسبت ب من تازه واردیدیاس خان شما ریش سفیدی کن کوتاه بیا ! بیخی ارزش نداره
![]()
من نگفتم که ریا نشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری ششم) | مسابقات تفریحی | 89 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری پنجم) | مسابقات تفریحی | 192 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری چهارم) | مسابقات تفریحی | 106 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری دوم) | مسابقات تفریحی | 663 | |