شوخی با آواتارها و امضاها...

معمارباشی

عضو جدید
please do something really funny to my avatar.

http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar129845_2.gif
تاريخ عضويت:

معمارباشی

عضو جدید
can you say how you have done it i want to move its head but i i need your help.

سلام دوست عزیز ...
خوب راستش نمی دونم چه جوری توضیح بدم ...
می شه اول خودتون بگین تا چه حد نرم افزار های گرافیکی رو بلدین و اینا تا منم در همون سطح بهتون توضیح بدم ... موفق باشین ..

آخرین ویرایش:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
میخواهم ( آواتار پر قدرت من رقیب میطلبه ) :neutral::D

معمارباشی

عضو جدید
من تک و تنهایی توی این تاپیک حوصلم سر میره ... اگه بقیه بچه ها هم پایه باشن و ادامه بدن منم تا اخرش هستم ...

معمارباشی

عضو جدید
خدا رو شکر تا حالا 61 صفحه پیش رفته و کسی ناراحت نشده ... خدا رو شکر بچه ها جنبه ی شوخی رو دارن و میدونن اینا شوخیه و به دل نمی گیرن ... البته ما ها هم باید کمی رعایت کنیم و با بعضی مسائل رو توی کارمون رعایت کنیم تا دوستان هم ناراحت نشن .... دوستانی که دوست ندارن با اواتارشون شوخی بشه حتما این جا ذکر کنن تا مشکلی بعدا پیش نیاد ... موفق باشید ..

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خدا رو شکر تا حالا 61 صفحه پیش رفته و کسی ناراحت نشده ... خدا رو شکر بچه ها جنبه ی شوخی رو دارن و میدونن اینا شوخیه و به دل نمی گیرن ... البته ما ها هم باید کمی رعایت کنیم و با بعضی مسائل رو توی کارمون رعایت کنیم تا دوستان هم ناراحت نشن .... دوستانی که دوست ندارن با اواتارشون شوخی بشه حتما این جا ذکر کنن تا مشکلی بعدا پیش نیاد ... موفق باشید ..

منم هستم فقط فتو بلد نیستم اگه میتونی با آواتار من شوخی کن ( احتمالا خیلی سخته ):thumbsup2:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
بذارین فتو شاپ نصب کنم یه بلایی سرتون در بیارم
مخصوصاً حمید که نگه اگه میتونین

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بذارین فتو شاپ نصب کنم یه بلایی سرتون در بیارم
مخصوصاً حمید که نگه اگه میتونین

سلام حمید جون :gol:
آره تمام تلاشتو بکن البته قدرت آواتارم اینقد زیاده که با این بادا .... :neutral:
آره داداش :D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ما نفوذ پذیرش میکنیم البته با کمک معمار باشی....
چند روز دیگه میذارمش... او کی

اوووووووووووووووووووووووووه
چنننننننننننننننن روز دیگه !!!!
مگه میخوای چیکار کنی باهاش ؟!

fallahfini

عضو جدید
سلام معمارباشی جان، کارت خیلی عالی بود. این گوسفند مارو خیلی بانمکترش کردی.
اگه فتوشاپ یاد بگیرم میتونم از این کارها بکنم یا نرم افزارهای دیگه ای هم هست؟ من حتی سعی کردم خودم این کارو با استفاده از سایت http://www.gifninja.com/ انجام بدم و طرح شمارو تکه تکه کردم تا ببینم چطور این کارو کردین ولی وقتی دوباره سرهمشون کردم درست نشد.
فقط بهم بگین چه نرم افزارهایی باید یاد بگیرم. ممنون؟؟؟؟؟؟

معمارباشی

عضو جدید
کار ساده ایه ...
فتوشاپ برای ساختن تک تک فریم ها ... و Macromedia Fireworks برای پشت سر هم گذاشتن فریم ها و تبدیلش به یه فایل متحرک(که همون لینکی که شما دادین این کار رو خودبه خود می کنه ...) ... همین :)

من با کمک فتوشاپ این فریم ها رو درست کردم ...

1-

2-

3-

4-

5-

ترتبیب فریم ها هم به این شکل بود ... 1-5-2-5-3-5-4-5

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
حالا فهميدم چرا تا حالا كسي آواتار منو دست نزده!
توي قوانين نوشته عكس افراد معروف كشوري(يا جهاني) رو دست نزنن!;) آخه مصونيت سياسي دارم!:biggrin:
عاقبت چاه كندن:
اين هم آواتار معمار باشي به صورت نيمچه سه بعدي(ببخشيد كيفيت آواتارش خوب نبود نتيجه زياد دلچسب نشد!)

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عجب ...
میبینم یکی جرات کرد دست به اواتاره من بزنه . این معمار باشی و حمید که نتونستن :thumbsup2:
خیلی بامزه شده دستت درد نکنه :w16: حیف آواتارو تازه عوض کردم وگرنه ی مدت اینو میزاشتم :child:

:w27:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدیر جون یه دستی به سر و گوش این آواتار ما بکش شاید خوشکل شد
دماغشو ختنه کن
ساکشنیش کن
بازم بگم یا گرفتید چی شد