معمارباشی
عضو جدید
توي اين تاپيك قصد داريم يه جورايي هم تفريح كنيم هم با نرم افزار هاي گرافيكي و ... آشنا بشيم ... (اين تاپيك رو در فروم هاي ديگه ديدم ... ديدم جاش اين جا خيلي خاليه ...)
خوب وسايل موردد نياز ... یه برنامه برای Edit کردن تصاویر (مثلا paint!)، کمی ذوق و مقادیری هم جنبه
قوانين:
براي اين كه كسي از اين تاپيك ناراحت نشه لطفا اگه مي خواهد با اواتارش شوخي نشه اعلام كنه ! و يه نكته ديگه اين كه ... لطفا به اواتار دوستاني كه شخصيت هاي مذهبي و ... دارن و نبايد بهشون بي احترامي بشه دست نزنيد ... با متخلفين مطابق قانون برخورد مي شه ... چشمك
خوب براي شروع من چند نمونه از كاراي دوستان در ساير فروم ها كه روي اواتار بيچاره من انجام داده بودن رو براي نمونه مي گذارم براتون ....
خوب وسايل موردد نياز ... یه برنامه برای Edit کردن تصاویر (مثلا paint!)، کمی ذوق و مقادیری هم جنبه

قوانين:
براي اين كه كسي از اين تاپيك ناراحت نشه لطفا اگه مي خواهد با اواتارش شوخي نشه اعلام كنه ! و يه نكته ديگه اين كه ... لطفا به اواتار دوستاني كه شخصيت هاي مذهبي و ... دارن و نبايد بهشون بي احترامي بشه دست نزنيد ... با متخلفين مطابق قانون برخورد مي شه ... چشمك
خوب براي شروع من چند نمونه از كاراي دوستان در ساير فروم ها كه روي اواتار بيچاره من انجام داده بودن رو براي نمونه مي گذارم براتون ....
قبل از ورود به دانشگاه ..!
![]()
بعد از ورود به دانشگاه ..!
![]()
خوب ... ببينم شما اين جا چكار مي كنيد ...خانم معمار خدایی نکرده افسرده شدین ؟ آخه واسه چی خودتو ممنوع کردین ؟ همه مشکلاتی دارن ... اما این راه درستش نیست ... به خودتون مسلط باشین !
![]()
تابلوی جدید : معمار ممنوع
آخرین ویرایش: