شهيد ...

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي از دوستان كه فرزند شهيد بود يه چنتا سؤال كرد كه به نظرم.....

ميگفت چرا تو شهرهاي بزرگ فقط از سرداران يا شهداي بزرگ اون شهر عكس و برنامه اجرا ميكنن...
ميگفت چرا براي شهداي نوجوان و جوان و يا پيرمرد ها عكس يا برنامه خاصي ندارن؟
ميگفت چرا عكس يه نوجوان 13 يا 14 ساله رو كه بخاطر ما رفته جبهه نميزارن تو شهر تا يكي مثل من كه الان يه عمر غافل بودم شايد با اين عكس بيدار بشم و راه درست رو انتخاب كنم...
چرا وصيت نامه هاي اين نوجوان هارو پخش نميكنن تا بدونيم اينا چه مردايي بودن...

البته خودش فرزند يه شهيد بزرگوار بود كه تو شهر ازش خيلي ياد ميكنن...
.
ميگفتم پدرت خيلي بزرگه(چون تو وصيت نامش كه پدر شهيدشون قبل از شهادتش خودش ضبط كرده شنيدم خيلي جالب بود) ميگفت:اين شهداء همشون بزرگ هستن...:gol:

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
يكي از دوستان كه فرزند شهيد بود يه چنتا سؤال كرد كه به نظرم.....

ميگفت چرا تو شهرهاي بزرگ فقط از سرداران يا شهداي بزرگ اون شهر عكس و برنامه اجرا ميكنن...
ميگفت چرا براي شهداي نوجوان و جوان و يا پيرمرد ها عكس يا برنامه خاصي ندارن؟
ميگفت چرا عكس يه نوجوان 13 يا 14 ساله رو كه بخاطر ما رفته جبهه نميزارن تو شهر تا يكي مثل من كه الان يه عمر غافل بودم شايد با اين عكس بيدار بشم و راه درست رو انتخاب كنم...
چرا وصيت نامه هاي اين نوجوان هارو پخش نميكنن تا بدونيم اينا چه مردايي بودن...

البته خودش فرزند يه شهيد بزرگوار بود كه تو شهر ازش خيلي ياد ميكنن...
.
ميگفتم پدرت خيلي بزرگه(چون تو وصيت نامش كه پدر شهيدشون قبل از شهادتش خودش ضبط كرده شنيدم خيلي جالب بود) ميگفت:اين شهداء همشون بزرگ هستن...:gol:

.
.
.

حقیقت رو گفته ...

من خودم رو میگم ، که اگر مطلبی بخوام در مورد شهدا بزارم بیشتر سرداران شهید و فرمانده هایی که همه میشناسنشون رو مد نظرم بودند ...

اما دیگه اینطور نیست انشالله ...

همه ی شهدا برای خودشون فرمانده و سردار و سرتیپ و... بودند!!!!

.
.
.

یاد مون نره پشت همه ی این سرداران شهید ، عاشق های کوچک و بزرگی بودند که باعث شدند سردارها به وجود بیان ...

رشادت هاشون ...

از خود گذشتگی هاشون ...

و ...

بالا