شهر کتاب 1

شهر کتاب 1

• زندگی در پیش رو-رومن گاری

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    33
  • نظرسنجی بسته .

samira.it

عضو جدید
لطفاً نکات بدردبخوری که از این کتاب دریافت کردید رو اینجا بنویسید ما هم استفاده کنیم.

جمله هاي زيباي كتاب نيست كه بايد كتاب و قشنگ بكنه اون وقت كسايي هستن كه خيلي ماهرانه واژه ها رو به بازي ميگيرن بايد كتاباي خوب بنويسن
كتاب كيمياگر با خواننده همراهه همون چيزي كه شخصيت داستان در نهايت بهش ميرسه مخاطب هم ميرسه كلا كتاباي كوييلو همين طوري هستن...
فك كنم شما جز افرادي هستين كه ژرف نگر نيستن

آخرین ویرایش:

peggijaan

عضو جدید
من تا دلتون بخواد زیر جمله های این کتاب خط کشیدم و حتی یادداشتش کردم.خیلی حرف برا گفتن داره .اصلا بعضی از جمله هاش رو باید با آب طلا نوشت.
ترجیح میدم خودتون کتاب رو بخونید.مزه اون بیشتره تا من بخوام جملات رو براتون بنویسم.با داستان پیش برید دلنشینتره.

جمله هاي زيباي كتاب نيست كه بايد كتاب و قشنگ بكنه اون وقت كسايي هستن كه خيلي ماهرانه واژه ها رو به بازي ميگيرن بايد كتاباي خوب بنويسن
كتاب كيمياگر با خواننده همراهه همون چيزي كه شخصيت داستان در نهايت بهش ميرسه مخاطب هم ميرسه كلا كتاباي كوييلو همين طوري هستن...
فك كنم شما جز افرادي هستين كه ژرف نگر نيستن

کدو جان! سمیرا جان! من از جمله ها حرفی نزدم؛ سؤالم رو یه بار دیگه اینجا گذاشتم، از نو بخونید:

لطفاً نکات بدردبخوری که از این کتاب دریافت کردید رو اینجا بنویسید ما هم استفاده کنیم.

کدو جان! من اون کتاب رو خوندم؛ تا آخرش. به نظرم نظر استاد سابقم واقعاً جامعه:

هیچ کدوم؛ حیف وقتی که گذاشتم و خوندمش. البته بعدش انداختم دور که کس دیگه ای وقتش رو تلف نکنه. نمی دونم یه همچین کتابی چرا تو ایران اینقدر ازش استقبال شده؟! :que:

darya68

عضو جدید
من پایم که ادامه اش بدیم. یه ماهی از تابستون مونده. لااقل 2 تا کتاب بخونیم. این چند وقته که بخاطر ارشد کلا کتاب خوندن رو بی خیال شده بودم. الانم واقعا به انگیزه احتیاج دارم که دوباره شروع کنم.

hastia89

عضو جدید
soofia جان این تاپیک رو ادامه نمیدین؟ یا مثلا شهر کتاب2 ؟ تا قبل از تموم شدن امتحانات تصمیم بگیریم چه کتابی رو قراره بخونیم که بعدش شروع کنیم.

آخرین ویرایش: