شهادت آب

گلابتون

مدیر بازنشسته
متشكرم محمد جان...من اين فيلم رو دوسال پيش ديده بودم...معركه است...البته از تلوزيون هم نشون دادن...واقعا آدم متحير ميمونه...جل الخالق....
و خداوند خالق تمام زيباييهاست

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
متشكرم محمد جان...من اين فيلم رو دوسال پيش ديده بودم...معركه است...البته از تلوزيون هم نشون دادن...واقعا آدم متحير ميمونه...جل الخالق....
و خداوند خالق تمام زيباييهاست
خواهش میکنم ............... جدی ، من فیلمشو ندیده بودم ولی شنیده بودم در موردش ............. تلویزیونم فیلمشو گذاشته بود ؟ !!!!!
چرا آخه هیچی اطلاع رسانی درس درمون نمیشه ............ آره واقعا بی نظیره ....... جلل الخالق

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم چه مشکلی با محممد آقا داشتین اما من که تا به حال ازشون چیزی ندیدم نه اینجا نه فرومای دیگه
ولی اگر مشکلی هم هست امیدوارم که هرچه زودتر سوء تفاهم ها برطرف بشه
سوء تفاهم نیست جانم
ایشون قبلا خیلی سنگ دین مداری رو به سینه میزدن و هنوزم میزنن
تو یه تاپیک در مورد پوشش خانومها بود که به اتفاق یه نفر دیگه بدترین حرفها رو به خواهرم زدن چون حس میکردن من طرفدار اون نوع پوشش هستم
تو اون تاپیک آتوسا هم بود محمد آقا.... یادتون اومد؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوء تفاهم نیست جانم
تو یه تاپیک در مورد پوشش خانومها بود که به اتفاق یه نفر دیگه بدترین حرفها رو به خواهرم زدن چون حس میکردن من طرفدار اون نوع پوشش هستم
اینکه تشکر نکردم ازتون یه وقت فکر نکنین .......... که ناراحت شدم ازتون که حقیقتی رو دارین میگین البته از نگاه خودتون ......... که من برای نگاههای صادقانه احترام خاصی قائلم

متاسفانه تشکر ندارم

سلام آقا مهدی .......... پایه باش تو پروفایل............. البته من شما رو و به خصوص آواتارتون یادم نمیاد ..... در اونجا ............ ولی اون تاپیک رو که سارا خانم زده بودن قشنگ یادمه :mad::( نمیگم هیچی هم نبوده ..... چون اون وقت میشم دورغگو ................... ولی فحاشی از جانب من امکان نداره ...........

گفتم انسان خطا میکنه ، در ضمن من خودم رو خیلی هم دیندار نمیدونم یعنی فکر میکنم تا دیندار واقعی خیلی فاصله دارم ............... من در قبال آتوسا خانم با توجه به حرفاشون برداشت بدی کردم که ازشون معذرت هم خواستم حتی در خود همون تاپیک و طبق چنتا پیام مسئله بین من و ایشون برطرف شد .......... میتونین از خودشون بپرسین

در اون تاپیک هم هرگز به شخص خواستی فحاشی نکردم و اونطرفیم که میگین با من بود نه من هرگز ایشونو نمیشناختم الآنم نمیشناسم و اتفاقا آخرای کار من متوجه شدم که ایشون فرد تازه وارد آنچنانی هم نبوده و قصدش چی بوده ......... در ضمن اگه یادتون باشه اون موقع مدت کمی بود که عضو باشگاه شده بودم و خیلی آشنای کافی از جو نداشتم ........ اونم شما که اصلا یادم نیست که بودین ............ بله من تند میشم نه در اون تاپیک خیلی جاها باهاشون مخالفتم میکنم ولی خوشحالم که هیچ وقت فحاشی نکردم.......

بازم میگم مهدی جان ............ اگه قوانین رو قبول داری و احترام بهشون میذاری ......... خواهشا واقع بین باش ......... بحث تاپیک ما چی هست ........... بذارید بحث روال خودشو پیش بره:cool:

............ پژمان در جریانه ....... نمیدونم هست یا نه ولی مطمئنم او خیلی بیشتر از شما در جریانه......... چون شما احتمالا فکر میکنید فقط به همون تاپیک ختم شد:( .................. چون این بحث رو باز کردین

بازم خواهش میکنم ........ اولا بیش از این در این تاپیک این مسائل باز نشه ............................ یکی دیگه از این افرادی که در جریانن گلابتون خانم بودن و البته فرزان خانم

آخرین ویرایش:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه تشکر نکردم ازتون یه وقت فکر نکنین .......... که ناراحت شدم ازتون که حقیقتی رو دارین میگین البته از نگاه خودتون ......... که من برای نگاههای صادقانه احترام خاصی قائلم

متاسفانه تشکر ندارم
خب شما تشکر ندارید
ولی ما داشتیم و استفاده کردیم
بهم زدن خاطرات بد چیزی رو حل نمیکنه
من نمیخوام تو پروفایلمم در موردش صحبت بشه چون هرچی بوده گذشته ولی این قضیه رخ داد و میدونمم که بیشتر مقصر اون طرف بود ولی خب به هر حال خاطره بدی ار شما تو ذهنم بود
اینجا هم قضیه سر حرف زدن به آب بود که من قبولش نداشتم و گفتم انسانیت برام مهمتر هست که قضیه رفت سر این مسائل

parisa.66

عضو جدید
واقعا زيبا بود من قبلا اين فيلم رو ديده بودم بسيار شگفت انگيز بود و ممنون از مطالب زيباتون
تو ايران هم يه فيلم در اينباره ساخته شده بود كه پليس از روي ذرات آب و تغييراتي كه مي كنه قاتلي رو كه در ظاهر اصلا نشون نميده خودشو پيدا مي كنه اسم فيلم آناهيتا بود

f.mohebbi

عضو جدید
سوء تفاهم نیست جانم

به به میبینم که آتوسا خانوم و داداش گرامشون خیلی ها رو مستفیض نمودن

ما هم یه کل کوچیک با ایشون داشتیم که بماند و اینجا هم جای بحثش نیست

اگه بحثا اون جوریه که همین جا تموم بشه بهتره،