سلام آقا مهدی ..........
پایه باش تو پروفایل............. البته من شما رو و به خصوص آواتارتون یادم نمیاد ..... در اونجا
............ ولی اون تاپیک رو که سارا خانم زده بودن قشنگ یادمه 

نمیگم هیچی هم نبوده ..... چون اون وقت میشم
دورغگو ................... ولی فحاشی از جانب من امکان نداره ...........
گفتم انسان خطا میکنه ، در ضمن من خودم رو خیلی هم دیندار نمیدونم یعنی فکر میکنم تا دیندار واقعی خیلی فاصله دارم ............... من در قبال
آتوسا خانم با توجه به حرفاشون برداشت بدی کردم که ازشون
معذرت هم خواستم حتی در
خود همون تاپیک و طبق چنتا پیام مسئله بین من و ایشون برطرف شد ..........
میتونین از خودشون بپرسین
در اون تاپیک هم هرگز به شخص خواستی فحاشی نکردم و اونطرفیم که میگین با من بود نه من هرگز ایشونو نمیشناختم الآنم نمیشناسم و اتفاقا آخرای کار من متوجه شدم که ایشون فرد تازه وارد آنچنانی هم نبوده و قصدش چی بوده ......... در ضمن اگه یادتون باشه اون موقع مدت کمی بود که عضو باشگاه شده بودم و خیلی آشنای کافی از جو نداشتم ........ اونم شما که اصلا یادم نیست که بودین ............
بله من تند میشم نه در اون تاپیک خیلی جاها باهاشون مخالفتم میکنم ولی خوشحالم که هیچ وقت
فحاشی نکردم.......
بازم میگم مهدی جان ............ اگه قوانین رو قبول داری و احترام بهشون میذاری ......... خواهشا واقع بین باش ......... بحث تاپیک ما چی هست ........... بذارید بحث روال خودشو پیش بره
............ پژمان در جریانه ....... نمیدونم هست یا نه ولی مطمئنم او خیلی بیشتر از شما در جریانه......... چون شما احتمالا فکر میکنید فقط به همون تاپیک ختم شد
.................. چون این بحث رو باز کردین
بازم خواهش میکنم ........ اولا بیش از این در این تاپیک این مسائل باز نشه ............................ یکی دیگه از این افرادی که در جریانن گلابتون خانم بودن و البته فرزان خانم