شما چه گیاهی تو خونه دارین؟

cctv

عضو جدید
سلام
گلای خونمون یه مدتی که خیلی زرد شدن از طرفی خیلی انگار اصلا رشد نمیکنن و شاداب نیستند
جی کار میشه کرد براشون
بس که داغونن روم نمیشه عکسااشو بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی میشه یه خورده در مرد خاک ژله ای بگید ؟

pepero.

عضو جدید
سلام به همه دوستان " من روی پرورش بنت قنسول یا euphorba pulcherrima کار می کنم تو اولین فرصت چندتا عکس از رنگهای مختلف بنت قنسول براتون میزارام

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام
گلای خونمون یه مدتی که خیلی زرد شدن از طرفی خیلی انگار اصلا رشد نمیکنن و شاداب نیستند
جی کار میشه کرد براشون
بس که داغونن روم نمیشه عکسااشو بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی میشه یه خورده در مرد خاک ژله ای بگید ؟

دوست خوب من خیلی به تالار کشاورزی خوش اومدین ...خیر مقدم عزیز:gol:

عزیزجان شما میتونید عکس گلها و گیاهانتون رو بگیرید و در بخش گیاه پزشکی ... تاپیک مشاوره گیاهپزشکی قرار بدین ..در اسرع وقت دوستان گیاهپزشکمون به داد گلهای زیباتون میرسن و از این وضعیت خلاصشون خواهند کرد...به امید خدا... :redface:

در خصوص خاک ژله ایی هم تا اونجا که میدونم بیشتر جنبه تزئینی داره ...البته این رو هم بگم که برای گلهای شاخه بریده ..و گیاهانی که به آب زیادتری نیاز دارند مثل پنجه کلاغی یا همون نخل مرداب گزینه مناسبی است... که در رنگهای مختلف دربازار به فروش میرسد و بعد از مدتی هم که مصرف شدن باز قابل فراوری شدن هستند.:gol:

گلاب:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکساشون رو همینجا بزار .این تاپیک واسه همین که بدونیم گیاهان اپارتمانیمون رو پرورش بدیم ایجاد شده.

ضمن اینکه عکس رو میزاری برامون یه توضیح مختصر هم بده که کجا زندگی می کنید .واسه دونستن اقلیم میگم و اینکه جایی که گلدونتون رو میزارید چه موقعیتی داره .... ابیاری گلدونت چجوره..یه خورده راجه به نحوه نگهداریش بگو برامون . فکر میکنم کمی تغییر فصل و تغذیش مشکل داشته باشه ..... البته اگه افت نداشته باشه ... ولی بی حالی گیاه معمولا واسه شرایط نگهداریشه ....:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی واسه خاک ژله ای میتونی یه سر به وب لاگم بزنی کلروفیل . سابقا تو تالار هم متن گذاشته بودم اما اونقدر جابجا شدن تاپیکا که نمیدونم کجاست!:gol:

sirius

عضو جدید
دوست گرامی، کلروفیل عزیز!

در مورد عکس گه فرموده بودید، من براتون فرستادم. اما ظاهرا به دستتون نرسیده. حالا اینجا براتون قرار می دم. من اسمش رو می خوام.

ممنون.

پیوست ها

• IMG_0938.jpg
    IMG_0938.jpg
    73.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_0936.jpg
    IMG_0936.jpg
    26.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گرامی، کلروفیل عزیز!

در مورد عکس گه فرموده بودید، من براتون فرستادم. اما ظاهرا به دستتون نرسیده. حالا اینجا براتون قرار می دم. من اسمش رو می خوام.

ممنون.

شرمنده دوست من نامه رو خوندم ولی متاسفانه فرصت پاسخگویی نداشتم. ممنون که عکس رو اینجا گذاشتی .
متاسفانه اسمش رو نمیدونم . اتفاقا ما هم تو خونه ازش داریم ولی اسمش رو نتونستم جای پیدا کنم . میتونی از اینجا گالری عکس کاکتوسهای متفاوت رو ببینی. بازم میگردم اگه پیدا کنم حتما میزارم اینجا جواب رو .

دوستای دیگمون هم کمک کنن ممنون میشم .:gol:

sirius

عضو جدید
سلام!

ممنون از لطفتون.

راستش من هم این سایت رو چند وقت پیش پیدا کردم. ولی این نوع رو گشتم و

پیدا نکردم. شخصی هست که خودش گلخونه داره و ادعا می کنه که بیش از 1800

نوع کاکتوس رو داره. البته آدم متخصصی هم هست. سوال کردم. ولی نه خود کاکتوس

همرام بود و نه عکسش. گفت: آپونتیا سیلندریکا. ولی من سرچ کردم. شبیه این هست.

اما به نظر میاد متفاوت باشه. چون خیلی از کاکتوسها به هم شبیه هستند. اما از یک

گونه نیستند. البته ببخید من در بحث تخصصی شما وارد شدم. بنده اطلاعات زیادی (در واقع

هیچی) از کشاورزی ندارم. هرچند که باغبانی رو خیلی دوست دارم.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من عاشقه کاکتوسم البته از لحاظ علمی زیاد ازشون اطلاع دارم اما از نظر جلوه ی ظاهری به سایر گیاهان ترجیحشون میدم.
در هر صورت خوشحال میشم اگر لینک و یا چیزه مشابهی از اطلاعات نگهداری کاکتوس کسی داره واسم پیامش کنه
الانم چند تا شونو دارم

گلابتون

مدیر بازنشسته
به به ...آقا حامد گل ..خوش مشرف فرموديد قربان....
خوشحال ميشيم ما هم از اطلاعات شما استفاده كنيم عزيز...اميدوارم از همراهيتون ما رو محروم نفرماييد ...بيشتر به ما سربزنيد.:redface:

گلاب:gol:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا شکسته نفسی میکنی شما
دورادور با شما هستیم
من که اطلاعاتی ندارم گفتم بیام در جوار شما از اطلاعات استفاده کنم
آخه تالارتون بو خوب میده(!)

Hooshmand-gsm

عضو جدید
سوال از اساتید در مورد مشکله گلم ، اگلونیا

سوال از اساتید در مورد مشکله گلم ، اگلونیا

سلام دوستان

از اینکه سایت پرباری تونستم پیدا کنم واقعآ خرسندم.:D متاسفانه امروزه در بازار کتاب زیاد انگار به گل و زیبایی و آوزش و ترویج اون پرداخته نمیشه.

من یک ماه هست که یکی از این اگلونما خریدم.
رشدش بد نیست ظاهرآ. جوانه ها مرتب باز میشه.
آبیاری و نورش رو هم با راهنمایی شما تنظیم کردم.
عکسها رو هم براتون گذاشتم.
چندتا سوال دارم از اساتید.

1- بیشتر برگها که در عکس هم ظاهرآ مشخصه حالت لوله ای پیدا کردن.

2- بعضی برگها همونطور که میبینید هم نوک برگها زرد و خشک شده.از اولی هم که خریدم بهمین شکل بودن.

3-و سوال مهمم اینکه
اگر میتونید مثل من در تصویر نشون بدین که از کجا باید قلمه بزنم؟؟
ممنون میشم یجوری بگین که متوجه بشم.
و در آخر اینکه آیا این گیاه گل هم میده؟؟؟

ببینید من چه خوشگل براتون با تصویر توضیح دادم!!!
من اینجا نشستم که جوابتون رو ببینم

Hooshmand-gsm

عضو جدید
سوال از اساتید در مورد گلم " کردیلین "

سوال از اساتید در مورد گلم " کردیلین "

سلام دوباره خدمت اساتید گرامی

سوالم از اساتید درباره گل " کوردیلین " هست.

من دوماه هست که این گل رو خریدم. بد نیست اما 3 تا سوال از بزرگواران دارم.
تصاویر رو هم براتون میذارم.

1- سوال اول اینکه این گل برروی برگهاش یه برشها و زده هایی ایجاد میشه که دل آدم براش مسوزه. انگار تنش زخم میشه.
مقدار آبیاری و نور و دما و کود رو هم مثل راهنمایی که در سایت بود انجام میدم.

2
- و سوال دومم اینکه در طول ساقه و محل اتصال دمبرگها میبینم که سفیدک یا سوره هایی ایجاد شده.
هر چی هم گشتم دنبال کنه قرمز یا هر موجود و حشره دیگه پیدا نکردم.

3- و دیگه اینکه میخوام در تصویر یا یجوری واضح بهمن بگین که از کجا و و جطوری باید این گل رو قلمه بزنم.

بسیار ممنونم از دوستان.
امروز دوتا سوال درباره این گل و اگلونیا پرسیدم که امیدوارم جواب صحیح رو بگیرم.

بارانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب سلام...
خوش اومدین...:w30:
ممنون که سوالتون رو اینجا مطرح کردین اونهم دقیق و مرتب...
لطفا کمی صبر کنید تا بچه های گل باغبانی بیان و راهنماییتون کنند...

Hooshmand-gsm

عضو جدید
مرسی از شما گل قشنگ

من همینجوری ذل زدم به مانیتور و منتظر که جوابم رو بخونم:confused:

Hooshmand-gsm

عضو جدید
آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دوستان
کممممممممممممممممک کنید بمن

miadgah

عضو جدید

سلام

در مورد کلروز برگها که من احتمال می دهم به علت سمیت Fluoride است

که به این حالت ظاهر می شود

:gol:گلهاي اين گياه در اواسط تابستان به رنگ سفيد و لوله اي ظاهر مي شود و براي تقويت عمومي گياه بهتر است چيده شود.
:warn: خاک: اصولاً انواع آگلونما احتياج به خاک سبک دارند و گلدان بايد داراي زه کش کامل بوده به طوريکه هوا در داخل خاک وجود داشته باشد. لذا خاک آن بايستي مخلوطي از خاک برگ پوسيده و ماسهو خزه فراهم گردد. بهتر است براي تامين هواي داخل خاک مقداري پوکه صنعتي ريز يا پريليت به اين خاک اضافه گردد. نظر به اينکه توسعه ريشه دهي آن زياد نيست لذا تعويض گلدان هر ساله ضرورت ندارد
:warn:نور: اين گياه در محيط کم نورو يکنواخت سازگاري دارد.

:warn:آبياري: آگلونماها به آب زيادي احتياج ندارند و گياهي است کم آب. آبياري آن طوري بايد انجام گيرد که خاک اطراف ريشه هميشه قدري مرطوب باشد. آب زياد آن هم در گلدانهاي فاقد زه کش موجب ضعف و پژمردگي آن ها مي شود. برگ ها احتياج به رطوبت هوا دارد. در مواقع گرم اسپري آب روي ضرورت دارد. مناسب ترين رطوبت هوا حدود 70 تا 80 درصد مي باشد.

:warn: حرارت: گياهي گرما دوست است و مناسب ترين درجه حرارت براي نگهداري آن 20 تا 25 درجه سانتيگراد مي باشد. در هواي سرد که درجه حرارت به 10 درجه و يا پايين تر رود کم کم برگها زرد شده و مي ريزد و در اين صورت گياه از فعاليت مي افتد.

:warn:تغذيه: اين گياه در دوران فعاليت و رشد به تمام عناصر غذايي نياز دارد و از کودهاي شيميايي محلول در آب بر حسب توصيه کارخانجات سازنده هر 10 روز يکبار از طريق برگ و ريشه غذاي لازم داده مي شود.

:warn: آفات و امراض: ازآفات مهم آگلونما شته ها وکنه ها و ساير حشرات مکنده مي باشد و براي دفع آنها سمپاشي با سموم حشره کش و کنه کش به کمترين مقدار مصرف مي توان استفاده کرد. اين گياه در محيط گرم و مرطوب به پوسيدگي ريشه دچار مي شود. براي جلوگيري از ابتلا به بيماري علاوه براصلاح محيط پرورش استفاده از سموم قارچ کش را مي توان توصيه کرد. ضدعفوني کردن خاک و بسترهاي کاشت و حتي گلدانها ضروري است. اين ضد عفوني را مي توان با يکي از قارچکشهاي موجود در بازار انجام داد.

:warn: ازدياد: تکثير از طريق پاجوش، قلمه سرشاخه ها و يا تقسيم بوته هاي بزرگ صورت مي گيرد. قلمه ها در خاکي از مخلوط خزه با کمي ماسه زده مي شود. گرماي بستر ازدياد حدود 20 تا 25 درجه سانتيگراد است.

Hooshmand-gsm

عضو جدید
سلام

در مورد کلروز برگها که من احتمال می دهم به علت سمیت Fluoride است

که به این حالت ظاهر می شود

:warn:تغذيه: اين گياه در دوران فعاليت و رشد به تمام عناصر غذايي نياز دارد و از کودهاي شيميايي محلول در آب بر حسب توصيه کارخانجات سازنده هر 10 روز يکبار از طريق برگ و ريشه غذاي لازم داده مي شود.

:warn: ازدياد: تکثير از طريق پاجوش، قلمه سرشاخه ها و يا تقسيم بوته هاي بزرگ صورت مي گيرد. قلمه ها در خاکي از مخلوط خزه با کمي ماسه زده مي شود. گرماي بستر ازدياد حدود 20 تا 25 درجه سانتيگراد است.

سلام miadgah عزیز
وقتی دیدم به سوالم جواب داده شده خیلی خوشحال شدم. ممنون:smile:

فقط یه لطفی بفرمایید
دقیقآ نوک 7-8 تا از برگها به همین شکل که عکسش رو گذاشتید شده.
ممنون میشم دقیق بفرمایید از چه سمی باید استفاده کنم .

در مورد روشهای تکثیر هم اگر میتونید در تصویره گلی که گذاشتم با یه علامت بگین که از کجا باید قلمه بزنم. یعنی بفرمایید منظور از سرشاخه کجاست؟؟
اگر بتونید در تصویری که گذاشتم یه علامت بزنید که از کجا قلمه بزنم ممنون میشم.
چون میترسم نتونم تقسیم ریشه رو درست انجام بدم و هم گیاه اصلی و هم جدید رو خراب کنم.

خیلی خیلی ممنون میشم:gol:

miadgah

عضو جدید
سلام miadgah عزیز
وقتی دیدم به سوالم جواب داده شده خیلی خوشحال شدم. ممنون:smile:

فقط یه لطفی بفرمایید
دقیقآ نوک 7-8 تا از برگها به همین شکل که عکسش رو گذاشتید شده.
ممنون میشم دقیق بفرمایید از چه سمی باید استفاده کنم .

سلام به شما دوست خوب

در مورد گیاه شما سمی نیاز نیست کافی است شما
گیاهتان را به جای گرمتری انتقال بدهید حالت مجعد و پیچیده آن از بین می رود.
چون حالت لوله ای که در گیاه شما بوجود آمده به علت سرما است

در مورد قهوه ای شدن نوک برگها هم

علت آن کمی رطوبت هوای اطراف گلدان است

سعی کنید گیاهتان در جایی با رطوبت بالاتری نگهداری کنید.

با آرزوی موفقیت
آناهیتا
miadgah@yahoo.com

Hooshmand-gsm

عضو جدید
چشم . حتمآ انجام میدم
آناهیتا جان واقعآ ممنونم و امیدوارم خستت نکرده باشم

فقط در مورده سوال زیر هم راهنماییم میکنید؟:
در مورد روشهای تکثیر هم اگر میتونید در تصویره گلی که گذاشتم با یه علامت بگین که از کجا باید قلمه بزنم. یعنی بفرمایید منظور از سرشاخه کجاست؟؟
اگر بتونید در تصویری که گذاشتم یه علامت بزنید که از کجا قلمه بزنم ممنون میشم.
چون میترسم نتونم تقسیم ریشه رو درست انجام بدم و هم گیاه اصلی و هم جدید رو خراب کنم.

آخرین ویرایش:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی باغچه خونمون پر از گیاه های مختلفه...انار-انجیر-انگور-آلو-پسته-سرو-اکالیپتوس-شمشاد-پامچال-یاس طاووسی داوودی( دیگه نداریم...) گیاه اپارتمانی هم داریم...که اسماشونو بلد نیستم!:(

eehsan

عضو جدید
کمک

کمک

سلام
اگه کسی راه حلی می دونه بده خیلی ممنون میشم من نمی دونم این بنجامینه چش شده:(
گلدونش رو 1هفته پیش عوض کردم حدود 3 برابر قبلی 1 کودم بهم دادن نارنجی رنگه گفت دو ماه 2 قاشق چایی خوری بریز رو خاکش
مرسی اگه راهنماییم کنید.
عکساشم گذاشتم

پیوست ها

• DSC00010.jpg
    DSC00010.jpg
    65.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC00011.jpg
    DSC00011.jpg
    58 کیلوبایت · بازدیدها: 0

سپهر آبي

عضو جدید
سلام بر همه عزيزان
نخل بسيار زيبايي دارم كه داراي برگهاي پهن و كاغذي گونه و سبز چمني شبيه كاغذ بزرگي كه يك ضلعش را بگيري و منظم و آكوردئوني جمعش كني.
به غلط و رايج صرفا نامش را "پالم" ميگويند .
لطفا نام دقيق علمي و نيز نام انگليس اش را ميخواهم و اگر اطلاعات دقيقي درخصوص نگهداري اش هست .
اين نخل - نه نخل بادبزني - نه نخل روغني - و نه نخل واشنگتون خانه اي است .
متاسفانه هيچ عكسي از آن در جستجوهاي فراوان نيافتم . درضمن آنرا صرفا در محيط بسته ميتوان پرورش داد .
سپاسگزار همه مهندسان خانم و آقاي كشاورزي .

بالا