شما با مجازات اعدام موافقید؟

coherent

عضو جدید
شما با مجازات اعدام موافقید؟
حتی در نزد بشر متمدن کنونی علل محرکی که صد در صد منطقی با شند در برابر تحریکات شهوانی بسیار ضعیف و ناچیزند تا چه رسد به بشر اولیه ؟ شاید اگر خاطره قتل پدر اولیه که یک واکنش تا ثری ایستادگی ناپزیر وخیمی از خود بجای نهاده بود بازهم اخلاف انسان های وحشی بدون هیچ مانعی بجان هم می افتادند و یکدیگر را قتل عام می کردند این عکس العمل بالاخره منجر به شعار امرانه (دیگر نباید کسی را بکشی) گردید.و این ممانعت که ابتدا در توتیسم به حیوان توتم که جانشین پدر بود محدود می گردید بعد ها عمومیت پیدا کرد و شامل همه افراد گردید.
فروید

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
.......................

ولی من صد در صد با مجازات اعدام موافقم..........
جان در برابر جان
جان در برابر خیانت

sajjad_mke

عضو جدید
داداش تو جامعه نیستی داری رو ابرها راه می ری
اعدام نباشه که همجا میشه مثل جنگل
همجا اعدام هست تو همی کشورها اینا که گفتی فقط شعاره همجا مثل قند اعدام می کنند

afshin0917

عضو جدید
من با اتاق گاز و یا شوک الکتریکی موافقم اعدام خیلی ناجوره.بعضی ها رو باید هرچه سریع تر محاکمه کردد

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من با اتاق گاز و یا شوک الکتریکی موافقم اعدام خیلی ناجوره.بعضی ها رو باید هرچه سریع تر محاکمه کردد
اتاق گاز و شوك كه دردناكترين اعدامهاست به خصوص اتاق گاز!!
البته اعدام(به دار آويختن)در نظر ناظرين شايد بدتره ولي دليل نميشه كه براي اعدام شونده هم بدترين باشه

aaj6551

عضو جدید
سلام

سلام

وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَاْ أُولِيْ الأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ..اى خردمندان، شما را در قصاص زندگانى است، باشد كه به تقوا گراييد.

afshin0917

عضو جدید
اتاق گاز و شوك كه دردناكترين اعدامهاست به خصوص اتاق گاز!!
البته اعدام(به دار آويختن)در نظر ناظرين شايد بدتره ولي دليل نميشه كه براي اعدام شونده هم بدترين باشه

به نظرم مجازات شونده اینجوری با برق یا گاز زودتر و بادرد کمتری راحت میشه تا اعدام

?Why

عضو جدید
کلاً مجازاتِ با استفاده از قصاص ، ساده انگارانست ...
تو بدوی ترین قبایلِ آفریقا و آمریکایِ جنوبی هم احتمالاً شعارِ "چشم در برابر چشم ..." رو خواهیم دید ...
یه فرقی باید بینِ جامعه امروزی و جوامعِ عهدِ تیرکمون سنگی باشه دیگه ...
یه فرقی هم باید بینِ مجرم و مجریِ قانون باشه ...

ahmadpashaei

عضو جدید
من با هرچی که اسلام و مذهب شیعه بگن موافقم و هیچکس در اون سطح نیست که حکم خدا رو نقد کنه.نکهنه میخواین یک فروید و کمون و انگلس و ...... بشین؟

SH.Aghighi

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش بدی نبود که بخواد اعدامم باشه...
ولی به نظر من فقط خدا میتونه جونه آدم هارو بگیره
منم با حبس ابد موافق ترم..البته اونم مرگ تدریجی میشه ولی بازم از اینکه یه انسان
بخواد جون یه آدمه دیگرو بگیره بهتره...

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عرض كردم در نظر بيننده اينطور جلوه ميكنه كه راحتتره ولي واقعا دردناكه به خصوص تزريق گاز

شما که انقد پا فشاری میکنی اعدام با طناب راحتتره از کجا میدونی از به قول خودت اعدام شونده پرسیدی؟