-*--*-*شما این صحنه رو چی مینامید*--*

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا باید چی گفت؟
به گریه های این بچه معصوم توجه کنید؟

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا ديگه شورشو در ميارن ...امام حسيني كه عمل نمي كنن فقط نام حسين روي زبانشان است

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دست کثیفتو از صورت بچه بردار:mad::w00:
الانه که دست بچه ببره:cry:

ستاره 20

عضو جدید
کاربر ممتاز
که چی مثلا؟مگه یزید سر حضرت علی اصغرو با شمشیر برید که اینا دارن تو نمایششون این کارو میکنن دلم لرزید بچه رو اینجوری دیدم

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا چرا اینجوری میکنن
هیچی حالیشون نمیشه
برای نمایش یه بچه رو دارن میکشن :mad:

SOHAJ

عضو جدید
منم خیلی ناراحت شدم ولی اون شمشیر واقعی نیست و فقط برا نمایشه از کجلا معلوم که بچه خودش نباشه ولی مطما باشید که از همه سخت تر تحملش برای خودشه که باید فوش و لعنت دو گروه رو به جان بخره یک گروه که اون رو با شمر مقایسه میکنن که حضرت علی اصغر رو به شهادت رسوند و گروه دیگر امثال شما که اون رو فردی نفهم احمق و بیشعور میخوانید

pari khano0m

عضو جدید
کاربر ممتاز
به بچه چیکار داریـــــــــــــــــــن؟؟؟؟ :mad:
واسه درآوردن گریه مردم هرکاری میکنن!!!
این همه تو فیلما از عروسک استفاده می کنن به جای بچه حالا باید بچه بیچاره رو عذاب بدن؟؟؟؟ بی ادبا :razz:

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
عکس رو دیدم
و نظرات دوستان رو هم خوندم
نکته اول اینو بگم جایگاه یک تعزیه کاملا در ایران مشخص هست ، و این کمک میکنه به درک ما در قبال تصویر از واقعه کربلا !
جالب اینجاست که در جهان نیز این مراسم ثبت شده !
در مورد عکس اینو بگم ، این مرد نمیدونم منظورش چی بود !! ولی فکر کنم یه اشتباه کوچکی رو انجام داده ! ولی هرچی بوده نیتش خیر بوده ، پس میشه باهاش حرف زد و بهش توضیح داد که این حرکتش زیاد جالب نیست ، و میشه با صحنه های بهتری درک درست تری از واقعا کربلا در ذهن مردم ایجاد کرد .

نظرات رو خوندم
واقعا که بچه ها !! اصلا انتظار نداشتم ! اولا که طبق دین اسلام نظر رو بر این بزارین که فرد نمی دانسته ! بعد رفتار شما رو باهاش نگاه کنید !!!!
من خجالت کشیدم! مثلا شما بهتر می فهمین ! پاسخ هاتون خیلی رکیک بود
به نظر من شما دانسته دارید ارزش تعزیه امام حسین رو خراب می کنید ! مثلا اون دوست دار امام حسین بود و دانسته ویا نادانسته یک کار اشتباهی رو انجام داد !! حالا یه ما چی ؟؟
ما که به قول خودمون عقل کل هستیم !!
آیا ارزششو داره تو ماه رمضون همچین رفتاری رو داشته باشیم !!

راستی در مورد همچین عکسهایی اینو باید بگم که کسانی که همیچنین عکسهایی رو می گیرند و پخش میکنند خواسته یا نا خواسته دارن به سیدالشهدا و مراسمش توهین می کنند .
اگر انتقادی هست برید به همون طرف بگید !
چرا با بزرگ جلوه دادن مشکل ذهن مردم رو نسبت به این مراسم پر ارزش خراب می کنید !!
ابن رفتار واقعا از یک مسلمان قابل تحمل نیست !!