شغلتون رو از ماه تولدتون بپرسین

EterNaL_BoY

عضو جدید
شما لابد 6 ماهه به دنیا اومدی برا همین یکم اوضات قاراشمیشه!!

نه اگه 6 ماهه بودم به تو اطلاع میدادم آمار میگیری که کیا 6ماهه هستن؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره اول اسم خودت رو تو لیستت بنویسی چونکه من نظرم رو گفتم و ارتباطی به 6ماهه بودن نداره پس وقتی راجع به حرف کسی نظر میدی بیشتر حواست رو جمع کن.

samira zibafar

عضو جدید

بهتره اول اسم خودت رو تو لیستت بنویسی چونکه من نظرم رو گفتم و ارتباطی به 6ماهه بودن نداره پس وقتی راجع به حرف کسی نظر میدی بیشتر حواست رو جمع کن.
:cry::cry::cry:

من کم کم دارم میمیرم از ترس

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:razz:
خشن!
ببخشید خب!:w30:

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بهمنی ام . خیلی هم دوست دارم رئیس یه شرکت بزرگ بشم .اگه این مطلب درست باشه .همه یه شام مهمون من

Lillian

عضو جدید
​

برج اسد (مرداد)
بشاشیت و جمع گرایی بیش از حد، و توانایی متولدین این ماه برای القای زندگی و حیات حتی در کسل کننده ترین موقعیت ها، باعث می شود بتوانند رهبران فوق العاده ای شوند. این افراد همچنین در شغل هایی که در آن نیاز به تحرک، انگیزش و خلاقیت زیاد است هم موفق خواهند شد. رسانه های گروهی، تدریس، هنر، و تبلیغات از جمله کارهایی است که به خوبی از عهده ی آن برمی آیند. آنها همچنین می توانند رئیس جمهور، مدیر و رئیس و ویراستارهای فوق العاده ای شوند.​

​

مرسییییی عزییییزم..... :heart::gol::heart::gol:

mansoore72

عضو جدید
کاربر ممتاز

برج اسد (مرداد)
بشاشیت و جمع گرایی بیش از حد، و توانایی متولدین این ماه برای القای زندگی و حیات حتی در کسل کننده ترین موقعیت ها، باعث می شود بتوانند رهبران فوق العاده ای شوند. این افراد همچنین در شغل هایی که در آن نیاز به تحرک، انگیزش و خلاقیت زیاد است هم موفق خواهند شد. رسانه های گروهی، تدریس، هنر، و تبلیغات از جمله کارهایی است که به خوبی از عهده ی آن برمی آیند. آنها همچنین می توانند رئیس جمهور، مدیر و رئیس و ویراستارهای فوق العاده ای شوند.

​

من از تدريس متنفرم
اما خوب اگه بخوام يك چيزي رو توضيح بدم خوب توضيح مي دم
قسمت رياستش راست است

Anahita.pb

عضو جدید

برج قوس (آذر)

متولدین این ماه عاشق مسافرت و دوستیابی هستند و بسیار خوش صحبت هستند. به خاطر همین خصوصیات و ویژگی ها می توانند در کارهایی مثل فروشندگی موفق شوند. آنها همچنین برنامه ریزان و بازاریابان موفقی خواهند بود. در هر کاری که با مشتری و ارباب رجوع سروکار داشته باشد، آنها موفق خواهند بود.

​

​

نه اونقدرام تو این کارا موفق نیستماا! اما عشق سفرم دوستم زیاد دارم:D
​

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
​

برج عقرب (آبان)

متولدین این ماه افرادی بسیار فردگرا هستند. آنها دوست دارند به سبک و مرام خود کار کنند و کسی در کار آنها دخالت نکند. به طور خلاصه بگویم، از رئیس و آقا بالا سر داشتن متنفرند. آنها می توانند موسسان شرکت، تاجران، مدیران، مشاوران خوبی باشند.​
کاملا درست بود:gol::gol::gol:
مرسی
مال منم درست بود (آبان)
آواتارتو به منم میدی؟:twisted:

مال منم درست بود (آبان)
ایول..پس همه مثل هم هستیم:D

waffen

اخراجی موقت
مال من (اسفند) تا حدی درست بود. ولی من نائب رئیس نمی خوام بشم. من میخوام رئیس بشم و توی مدیریت پروژه ها و کلا مدیریت و طرح های استراتژیک همیشه خوب بودم.
چرا به این نکات اشاره نشده بود ؟؟؟!!! ها ؟ ها ؟؟ هااااااااااا؟؟؟؟

ما برو بچ مهندسی فناوری اطلاعات اصلا برای ریاست و سروری به وجود اومدیم.

nader azimi

عضو جدید
متولدین این ماه افرادی بسیار فردگرا هستند. آنها دوست دارند به سبک و مرام خود کار کنند و کسی در کار آنها دخالت نکند. به طور خلاصه بگویم، از رئیس و آقا بالا سر داشتن متنفرند. آنها می توانند موسسان شرکت، تاجران، مدیران، مشاوران خوبی باشند.​

من متولد آبان ماه هستم...:smile:
این متن برا من که درست بود... :eek:
مرسی جالب بود...:gol:

بالا