naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jun 20, 2013 #4,171 بعضی واژهها تویِ سرم گیر کردهاند، بعضیها تویِ دلم، بعضیها تویِ نگاهم! ولی تو،تویِ گلویم گیر کردهای! نسترن وثوقی
بعضی واژهها تویِ سرم گیر کردهاند، بعضیها تویِ دلم، بعضیها تویِ نگاهم! ولی تو،تویِ گلویم گیر کردهای! نسترن وثوقی
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز Jun 20, 2013 #4,172 بیابان تا بیابان در غبار است تمام چشمها در انتظار است غبار هر بیابان را سواریست غبار این بیابان بی سوار است استاد مشیری
بیابان تا بیابان در غبار است تمام چشمها در انتظار است غبار هر بیابان را سواریست غبار این بیابان بی سوار است استاد مشیری
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز Jun 21, 2013 #4,173 دیوانه نمی گوید دوستت دارم دیوانه می رود تمام دوست داشتن را به هر جان کندنی جمع می کند از هر دری می زند زیر بغل می ریزد پای کسی که قرار نیست بفهمد دوستش دارد... مهدیه لطیفی
دیوانه نمی گوید دوستت دارم دیوانه می رود تمام دوست داشتن را به هر جان کندنی جمع می کند از هر دری می زند زیر بغل می ریزد پای کسی که قرار نیست بفهمد دوستش دارد... مهدیه لطیفی
darya25 عضو جدید Jun 25, 2013 #4,175 چه بیتابانه میخواهمات ای دوریات آزمونِ تلخِ زندهبهگوری! چه بیتابانه تو را طلبمیکنم! بر پشتِ سمندی
چه بیتابانه میخواهمات ای دوریات آزمونِ تلخِ زندهبهگوری! چه بیتابانه تو را طلبمیکنم! بر پشتِ سمندی