شجاعت بی نظیر دختر شاعر بحرینی در دادگاه

magnet

عضو جدید

دختر شاعر بحرینی در دادگاه نظامی، شعر میدان اللولو را دوباره خواند و جنجال آفرید.
به گزارش پانا، روز گذشته "آیات القرمزی" شاعر جوان بحرینی به جرم شعر خوانی علیه رژیم آل خلیفه در میدان شهدای بحرین، در دادگاه نظامی محاکمه و به یکسال زندان محکوم شد.

پس از اعلام حکم، این شاعر جوان از قاضی خواست تا اجازه صحبت به او بدهد، قاضی نیز با این درخواست موافقت کرد و این دختر شجاع بحرینی با صلابت تمام شعری را که در روزهای اول انقلاب بحرین در میدان شهدا خوانده بود، مجددا خواند.

اما پس از لحظاتی هنگامی که به نام "حمد بن عیسی" پادشاه بحرین، رسید قاضی دادگاه عصبانی شد و دستور داد او را دادگاه اخراج کنند.

ماموران در حالی این شاعر را از دادگاه خارج کردند که خطاب به قاضی فریاد می زد: اجازه بده تا شعرم را به پایان برسانم، شاید بر تو ثابت شود و به دو سال محکومم کنی یا شاید هم سه سال. من دختر زینب هستم. تو بگو فرزند کیستی و اربابانت چه کسانی هستند؟

منبع

esmikhani.m

عضو جدید
فکر کنم الگوش یا هیلا صدیقیه یا نسرین ستوده
کلا دمه اونایی که بر عکس من ترسو نیستن گرم

آخرین ویرایش:

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط یه سال زندان!!!!!!!!!!

باید به جرایمی مثل اختشاش و آسیب به امنیت ملی حداقل اعدامش میکردن!!!!!

این عربا، عدالت گستری هم بلد نیستن!

esmikhani.m

عضو جدید
درک اینکه نسرین ستوده کیه و چه قدر شجاعت داشت برای تو یکی کلت از تو بحرین و یمن نمیاد بیرون سخته سخته....انقدر جرات داشت که از حرف حق کوتاه نیمد و 6 سال براش زندانی بریدن بچه جون
ترو خدا انقدر اسلام جنبش اسلامی نکنید اخوان المسلمینم که براش غش میرفتید اونجوری جوابتون رو داد...بسه دیگه
من مطمینام هیچ ربطی به جنبش سبز نداره و مطمینم توی ظلم هم اونا عمرا به ابن حکومت تا خر خره تو لجن نمیرسن اونجا به خاطر حرفش یه سال کردن تو زندان اینجا از 6 سال تا 20 سال تازه با یک سری حکمهای دیگه.....تا اعدام.....
آره پسر خوب تو نمونه یک جوان شجاع بحرینی هستی....