چی رو باور ندارم ؟این داستان رو ؟یعنی تو باور نداری؟
میندازنت تو جهنم میسوزوننت ها!!
تازه من شنیدم با پتک میزنن تو سرت!!!!!
چی رو باور ندارم ؟این داستان رو ؟یعنی تو باور نداری؟
میندازنت تو جهنم میسوزوننت ها!!
تازه من شنیدم با پتک میزنن تو سرت!!!!!
فکر کنم شما اولین نفری باشین که میگین معراج پیامبر جسمانی نبوده!!!!!!!!رفتن پیامبر به معراج جسمی نبوده که همه هم می دونن روحشون رفته و برگشته اونم اگه به یوگا اعتقاد داشته باشید یه خوابی هست به نام خواب عارفانه یا از اون طریق رفتن یا از طریق مراقبه ( مدی تیشن ) .یه انسان معمولی بدون گذراندن مراحل نمی تونه به این درجه برسه چه برسه یه دختر کوچیک. یه خورده واقع بین باشیم الان قدیم نیست.
چی رو باور ندارم ؟این داستان رو ؟
معراج مادی نیست پس جسم نمی تونه دخیل باشهفکر کنم شما اولین نفری باشین که معراج پیامبر جسمانی نبوده!!!!!!!!
شاید موت اختیاری منظورتون هست که میگین طی مراحل میخواد و گرنه رویای صادقه در مورد هر کسی ممکنه اتفاق بیفته ضمن اینکه دیدن رویا اختیاری نیست
باور ندارمبله !!
معراج در بیداری بوده و تو اینکه در بخشی از مسیر جسمانی بوده شکی نیستمعراج مادی نیست پس جسم نمی تونه دخیل باشه
چون پیامبر وقتی به درجه پیامبری رسیدن که در غار حرا خلوت می کردن پس از این طریق می تونستن به یه درجاتی برسن که ما نمی تونیم.زمان می خواد.
والا از نظر بعضی ها همه چیز ممکنه!باور ندارم
چون دیدن همچین آدمایی با چشم مادی ممکن نیست.
چطوری می تونه جسمانی باشه؟معراج در بیداری بوده و تو اینکه در بخشی از مسیر جسمانی بوده شکی نیست
ما هم نگفتیم کسی میتونه به ایشون برسه.بلکه گفتم دیدن یک رویای صادقه در عمر احتیاج به طی مدارج سلوک نداره!
اول یه سرچ بزن ببین در مورد معراج چه نظراتی هستچطوری می تونه جسمانی باشه؟
حاج اقا مسالتماول یه سرچ بزن ببین در مورد معراج چه نظراتی هست
ضمن اینکه در مورد درک عوالم ملکوت و جبروت و لاهوت خود ما هم میدونیم با جسم ناسوتی نمیشه پس این تفسیر اشتباهو از حرفم نکن!
ممنون.اول یه سرچ بزن ببین در مورد معراج چه نظراتی هست
ضمن اینکه در مورد درک عوالم ملکوت و جبروت و لاهوت خود ما هم میدونیم با جسم ناسوتی نمیشه پس این تفسیر اشتباهو از حرفم نکن!
این دخان کجا هست حالا؟ پیش قدیمیاست؟ آدرس بده این سیلور بره بیارتش، بنده خدا الان گم شدهممنون.
یه فیلسوفی بود اگه اگه اشتباه نکنم به اسم دخان رفت قدیم دیگه برنگشت.
یا شیخ بهایی جز این دسته آدما بوده.
من حاظرم برم پیششاین دخان کجا هست حالا؟ پیش قدیمیاست؟ آدرس بده این سیلور بره بیارتش، بنده خدا الان گم شده
من تا اون حد می دونم.این دخان کجا هست حالا؟ پیش قدیمیاست؟ آدرس بده این سیلور بره بیارتش، بنده خدا الان گم شده
من حاظرم برم پیشش
به شرطی که داستانش فیلم هندی نباشه
بهتر از این زندگیه
مطمئنی؟ اگه طرف یه مرد زمخت و هیکلی باشه چی؟ میری؟
برات آرامش هم میاره جیگررررراگر برام ارامش بیاره اره
رویا و وهم با هم خیلی تفاوت دارند ضمن اینکه با این علمی که شما میگی خود خدارو هم نمیشه اثبات کرد!
چون علم با عالم ماده سرو کار داره و طبیعیه نتونه اونو اثبات کنه البته علمی که صرفا به تجربه و آزمایش بستگی داشته باشه مثلا نظری که هاوکینگ در مورد خدا دارهاگه خدا با علم قابل اثبات نیست پس فرق دین من با دین موش پرستای هندی چیه؟؟؟
دقیقاًممنونمنظور من هم علم تجربی نبودچون علم با عالم ماده سرو کار داره و طبیعیه نتونه اونو اثبات کنه البته علمی که صرفا به تجربه و آزمایش بستگی داشته باشه مثلا نظری که هاوکینگ در مورد خدا دارهفرق دین ما هم اینه که خدای من در ماده محصور نیست و با عقلم به وجود او پی میبرم
داستانو بزرگ کردند این شبیه یک داستانه تا واقعیت اگر میخواهی میتونم با دلیل بهت بگم
هر چیزی یک حدی داره وقتی غلو میشه راحت میشه فهمید
تا حالا هیچ کس حتی پیامبر هم برزخ رو ندیده
والا ادم چی بگه!!!
عذر میخوام 1 سؤال داشتماینکه میگید پیامبر برزخ رو ندیده عزیزم شما تابحال چیزی درباره معراج نشنیدید احیانا؟!
عذر میخوام 1 سؤال داشتم
آیا شما هم فکر میکنید این داستان حقیقت نداره؟؟؟
عذر میخوام 1 سؤال داشتم
آیا شما هم فکر میکنید این داستان حقیقت نداره؟؟؟
من خودم ب شخصه نظری ندارم ...در کل دوست داشتم نظر کاربر فعال این تالار رو بدونم.میشه من ج بدم؟!
اون پیامبر (ص) بوده که رفته معراج! میدونین یعنی چی که؟!فقط هم حضرت محمد(ص) این قضیه براش اتفاق افتاده نه هیچ کس دیگه ای
این داستان ها رو شما باور نکن بخدا نشر این اکاذیب هم اون دنیا جواب پس دادن داره
اگه اینطور بود که هزاران محقق میرفتن تو قبر کنار مرده میخوابیدن ببینن چه خبره!! به این راحتی که اسمش نشده عالم غیب!(در قرآن)
مرسی ک پاسخ دادید........اگر علامه واقعا این را نقل کرده باشند من به ایشون و اسید علی قاضی کاملا اعتماد دارم.
بشرط اینکه واقعا حرف حرف ایشون باشه و شایعه نباشه تحریف هم نشده باشه.
خیلی اتفاقها در عالم هست که علم بشر بهش قد نمیده.
میشه من ج بدم؟!
اون پیامبر (ص) بوده که رفته معراج! میدونین یعنی چی که؟!فقط هم حضرت محمد(ص) این قضیه براش اتفاق افتاده نه هیچ کس دیگه ای
این داستان ها رو شما باور نکن بخدا نشر این اکاذیب هم اون دنیا جواب پس دادن داره
اگه اینطور بود که هزاران محقق میرفتن تو قبر کنار مرده میخوابیدن ببینن چه خبره!! به این راحتی که اسمش نشده عالم غیب!(در قرآن)
البته من مدیر نیستممن خودم ب شخصه نظری ندارم ...در کل دوست داشتم نظر مدیر این تالار رو بدونم.
معذرت میخوام......ویرایش کردم.البته من مدیر نیستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
شب اول قبر | تالار اسلام و قرآن | 19 | ||
اینجا شب اول قبر توست | تالار اسلام و قرآن | 50 | ||
۩۩۩ سبحانک یا لا اله الا انت .... ۩۩۩ ویژه شب های قدر | تالار اسلام و قرآن | 23 | ||
م | شب قدر، كدام شب است؟ | تالار اسلام و قرآن | 1 | |
م | شب قدر، شب حضرت فاطمه زهرا است | تالار اسلام و قرآن | 0 |