شبکه‌ای با نام اسلامی و اهداف غیراخلاقی

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در اقدامی بی سابقه و بسیار خطرناک، یک شرکت یهودی وابسته به رژیم غاصب اسرائیل شبکه ای به اصطلاح اسلامی به نام «صمد» که یکی از نام های خداوند متعال است، راه اندازی کرده تا از طریق این شبکه بتواند علیه دین مبین اسلام فعالیت و تبلیغ کند.

به گزارش شیعه آنلاین، به نظر می رسد این شبکه ماهواره ای که نام آن یک نام اسلامی است، در حالت طبیعی باید برنامه های دینی و اسلامی پخش کند، اما واقعیت این است که این شبکه با هدف بد نام کردن دین مبین اسلام و تبلیغ علیه دین اسلامی، بیشتر برنامه های خود را به پخش موزیک، برنامه های ضد اسلامی و نیز فروش محصولات غیراخلاقی اختصاص داده است.

شایان ذکر است شبکه ماهواره ای «صمد» از کشور قبرس پخش می شود و دفتر مرکزی این شبکه در لبنان قرار دارد و مالک آن یک شرکت یهودی است.

گفتنی است دو فرد برادر لبنانی که این شبکه ماهواره ای را در لبنان اداره می کنند، خود را مالک آن معرفی کرده اند تا به اصطلاح مالک اصلی آن شناخته نشود.

http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=111108

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم وقتی از جایی احساس خطر کنه انواع و اقسام راهکارها رو بکار میبره که بلکه یکم احساس امنیت کنه.عجیب دنبال خراب کردن اسلامند...
ای بر پدرشون لعنت.
از مهندسان عزیز معذرت میخام ولی دهن آدمو باز میکنن دیگه :w00:
بابی کجایی نبودی

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه خیلی جلو خودت رو گرفتی ، من بدترش رو تو دلم گفتم:whistle:
ببین دیگه من چی تو دلم گفتم که اینو نوشتم اینجا :D

آدم وقتی از جایی احساس خطر کنه انواع و اقسام راهکارها رو بکار میبره که بلکه یکم احساس امنیت کنه.عجیب دنبال خراب کردن اسلامند...

بابی کجایی نبودی
یه مقدار کوشولو کار داشتم امروزم اینترنت مشکل داشت، دیشبم نبودم،دیروزم یکی دیگه کامپیوترو قبضه کرده بود همین دیگه.
خوبی؟

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مقدار کوشولو کار داشتم امروزم اینترنت مشکل داشت، دیشبم نبودم،دیروزم یکی دیگه کامپیوترو قبضه کرده بود همین دیگه.
خوبی؟
خوبیم به خوبیه شما
مال منم تعمیراته مال یکی دیگه رو قبضه کردم.چه قبضه کردنی:D;)

*Essi*

اخراجی موقت
متاسفانه اسرائیل یک رژیم بسیار تمامیت خواه و فاسدی هست.
این شبکه اولین شبکه این رژیم منحوس نیست،بلکه جدیدا شبکه هایی با هدف ترویج فساد به زبانهای عربی و متاسفانه جدیدا به زبان فارسی (منظور شبکه های ترویج فحشا است) ایجاد کرده که در آن زنان و دختران را به فروش میرساند.

Sarp

مدیر بازنشسته
حالا تا کی باید این شبکه ها رو لیست کرد ؟

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه اسرائیل یک رژیم بسیار تمامیت خواه و فاسدی هست.
این شبکه اولین شبکه این رژیم منحوس نیست،بلکه جدیدا شبکه هایی با هدف ترویج فساد به زبانهای عربی و متاسفانه جدیدا به زبان فارسی (منظور شبکه های ترویج فحشا است) ایجاد کرده که در آن زنان و دختران را به فروش میرساند.

فرکانسش چیه؟:D

shahidi721

اخراجی موقت
وقتی ما با ندونم کاری هامون همه بلا سر اسلام میاریم معلومه اونا هم اینکارو میکنند خوب دشمن هستند از دشمن چه انتظاری دارید