شاغلان صنعت فرش از پتروشيمي، فولاد و آلومينيم بيشتر هستند

Sarp

مدیر بازنشسته
خبرگزاري فارس: عضو هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني ايران با تاكيد بر حمايت همه جانبه از فرش دستباف و ارتقاي جايگاه حقوقي متولي آن گفت: تعداد كساني كه از راه فرش ارتزاق مي كنند آنقدر زياد است كه شايد اگر كل شاغلان در صنعت پتروشيمي و فولاد و آلومينيم را در يكجا جمع آوريم، به اين اندازه نرسد.





هوشنگ فاخر در گفتگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با اشاره به ادغام دو وزارتخانه بازرگاني و صنايع گفت: با توجه به تغييرات جديدي كه از ادغام دو وزارتخانه به وجود خواهد آمد، شايد فرصت مناسبي براي بهبود وضعيت فرش در اقتصاد مملكت باشد تا ضمن حفظ جنبه هاي هنري فرش كه براي كشور با ارزش است، بتوانيم در ارتقا جايگاه آن و بهبود اقتصاد و وجوه اقتصادي آن كوشا باشيم.
وي با تاكيد بر فرمايش مقام معظم رهبري در نامگذاري امسال به نام "سال جهاد اقتصادي "، بر جنبه اشتغالزايي هنر- صنعت فرش دستباف تأكيد كرد و گفت: فرش ايران داراي پيشينه تاريخي در دنياست. البته اگر بخواهيم به طور مثال فرش را با پتروشيمي مقايسه كنيم؛ در نگاه اول حجم كار و سودآوري پتروشيمي ممكن است به نظر بالا بيايد، ولي در سال جهاد اقتصادي كه دولت در نظر دارد براي دو ميليون و پانصد هزار نفر فرصت شغلي ايجاد كند، مصلحت در حمايت همه جانبه از فرش دستباف و ارتقاي جايگاه حقوقي آن است و اين مهم نيازمند يك متولي مقتدر و پويا است كه حمايت هاي لازم را براي حفاظت از اين هنر- صنعت ملي به عمل آورد.
عضو هيأت رييسه اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان فرش دستباف ايران تصريح كرد: تعداد كساني كه از راه فرش ارتزاق مي كنند آنقدر زياد است كه شايد اگر كل شاغلان در صنعت پتروشيمي و فولاد و آلومينيم را در يكجا جمع آوريم، به اين اندازه نرسد.
وي ادامه داد: كساني كه در بخش فرش فعاليت مي كنند يا به علت موقعيت جغرافيايي زندگي و يا به دليل تحصيلات پايين تر معمولا امكان اشتغال در صنايع ياد شده را ندارند ولي با فعاليت در حوزه فرش مي توانند زندگي آبرومندي براي خود داشته باشد اگرچه چندان مرفه هم نباشد.
عضو هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني ايران گفت: فرش دستباف ايران ارزش معنوي، مادي و اشتغالزايي براي ايرانيان دارد و شايسته آن است كه سازماني متولي فرش دستباف ايران باشد كه راس آن سازمان از توانايي‌هاي بالاي قانوني براي فرش برخوردار باشد.
وي درباره برخي اظهار نظرها مبني بر پيوستن فرش به صنايع دستي ضمن مخالفت صريح با اين پيشنهاد گفت: فرش و صنايع دستي به طور ظاهري هر دو در يك گروه به نظر مي رسند ولي ماهيت كار اين دو با هم متفاوت است. علاوه بر اينكه تعداد شاغلان حوزه فرش از كل شاغلان حوزه صنايع دستي بيشتر است. بدين لحاظ بردن فرش زير مجموعه صنايع دستي اصلا طبقه بندي درستي نيست.
انتهاي پيام/م

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004010911
 

Sarp

مدیر بازنشسته
مثا اون موجود دروغ میگن
به علت بازار بسیار کساد فروش فرش دسباف بافندگان دیگه قالی نمیبافند

اگه شغل شغل منه آمارشو من دارم
ولی اگه شغل خبرگزاری فارسه ، پس حق با اونه
 

Similar threads

بالا