س*ک*س و عشق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

karo7

اخراجی موقت
گابریل گارسیا مارکز: مردانی که عشق را گم می کنند به رابطۀ جنسی دل خوش می کنن.

رابطۀ س*ک*س و عشق یکی از مسائل پیچیده ای است که در جامعۀ ما وجود داردو مستلزم بحث و بررسی فراوان است که روانشناسان و جامعه شناسان باید آن را مورد کندو کاو قرار دهند. در جامعۀ ما تعریف درستی از رابطۀ دختر و پسر وجود ندارد و ازهمان ابتدای زندگی با بدبینی و محدودیتهای فراوانی در این زمینه مواجه خواهند شد. از سوی دیگر به رابطۀ جنسی هم به عنوان یک امر مهم و دست نیافتنی اشاره می شود و هم تمامی روابط دختران و پسران به س*ک*س تقلیل داده می شود.
نتیجه چنین رفتارهایی فربه شدن س*ک*س به عنوان مهمترین اشتغال ذهنی در دورۀ جوانی است و دیگر انواع رابطه به حاشیه می روند یا در خدمت س*ک*س قرار می گیرند. برای نمونه می توان به درس خواندن و رابطۀ علمی اشاره کرد که در دانشگاهها میان دختران و پسران یا اصلاً وجود نداردیا اگر وجود دارد عمدتاً در جهت گسترش علم نیست و به منظورهای دیگری انجام می پذیرد و رد و بدل کردن کتاب و جزوه بهانه ای بیش نیست.
اما مهمترین عارضه ای که از این رهگذر نصیب جامعه می گردد این است که مرزهای عشق و س*ک*س ناپدید می شود. واقعیت این است این دو بسیار به همدیگر نیز نزدیکند اما بسیار اتفاق می افتد که از عشق برای رسیدن به س*ک*س به صورت غیر منصفانه ای بهره گرفته می شود.
با وجود این می توان تفاوتهایی را میان این دو برشمرد. عشق وحدت گراست اما س*ک*س تنوع طلب است. کسانی که در پی عشقند فقط به یک نفر دل خوش می کنند و تمامی ناز و نیاز معشوق را به جان میخرند و رنجیدن را کافری می دانند و همچنان در برابر جفاهای وی، صبر و وفا پیشه میکنند. اما س*ک*س هر چه بیشتر باشد بهتر است و تنوع در آن است که منبع اصلی لذت است.
عشق مانند شراب است هر چه کهنه تر شود کشش و جاذبۀ آن بیشتر می شود اماکسانی که رابطۀ صرف س*ک*سی دارند زود از هم خسته می گردند و لذا به دنبال موردهای جدید می روند.
از عشق می توان به س*ک*س رسید و از آن لذت فراوان و غیر قابل توصیفی کسب کرد اما نتیجۀ س*ک*س، عشق نیست و آز آن تنفر حاصل می شود.
س*ک*س به دنبال لذت شخصی است در نتیجه خودخواهانه است ولی عاشق بیش از آنکه به فکر خود باشد در اندیشۀ دلدار است و به عبارتی دیگر دگرخواهانه است.

آخرین ویرایش:

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
سلام برادرم!
پيش‌تر از مسئولان باشگاه، اجازه‌ي طرح چنين بحثي کردم... منعم کردند... سعي‌ مي‌کنم در ادامه و اقامه‌ي اين بحث زيبا و سودمند با تو همراه باشم...
براي همراهي نظري از تو فرصت مي‌خواهم... دليل تعجيل در حضورم، تأييدي از جانب خودم بر بحث منطقي و زيبايتان بود...
تا بعد!
:gol:

Matrix

عضو جدید
منم صرفا" با این پستم میخوام مهر تاییدی بزنم به مفید بودن و لزوم وجود این تاپیک!

البته به سرپرستی کسی که بحث رو اینچنین زیبا و درست شروع کرد.

Dr ehsan

عضو جدید
سلام
اول از همه بگم که اگر دوستانی که می شناسمشون و کمی با تفکرشون آشنا هستم، وارد تاپیک نمی شدندحدسم این بود که در بهترین شرایط تاپیکی بی محتوا حاصل می شد (ببخشید اما این تجربه من از خیلی از تاپیک های این تالار، به ویژه با اینجور موضوعاته). پس امیدوارم این دوستان خوبم به یک پست بسنده نکنند و حضورشون رو ادامه بدند.
اما اصل موضوع
جناب کارو نوشته بودید :"در جامعۀ ما تعریف درستی از رابطۀ دختر و پسر وجود ندارد و ازهمان ابتدای زندگی با بدبینی و محدودیتهای فراوانی در این زمینه مواجه خواهند شد. از سوی دیگر به رابطۀ جنسی هم به عنوان یک امر مهم و دست نیافتنی اشاره می شود و هم تمامی روابط دختران و پسران به س*ک*س تقلیل داده می شود." به نظر من کامل ترش اینه که ما یک تعریف رسمی (اسلامی و سنتی) از روابط کلاً زن ومرد داریم؛ اما موضوع اینه که این تعریف رسمی (مثل خیلی چیزهای رسمی دیگه) اون چیزی نیست که توی جامعه جاریه. در واقع یک ایده آل تعریف شده ولی جامعه اون مسیر رو نرفته و دست اندر کاران هم فعلاً به کلی مشکل رو نادیده می گیرن و تا اصل وجود مشکلی را قبول نکنی چطور ممکنه بتونی حلش کنی!؟!
اون محدودیت های هم که گفتی وجود داره فکر میکنم از طرف جامعه، خانواده و خودشون هست که اول به خاطر تجربه ای که از این نوع رابطه ها دارن و دوم هم به خاطر نوعی از حیا (یا احساس گناه). که دومی البته داره کم رنگ تر می شه.
گفتی روابط به س** تقلیل داده می شه. این هم از نظر من به خاطر تجربه جامعه از واقیاتیه که هر روز می بینه. راستش وقتی سعی می کنم بی طرف ببینم روابطی که دور و برم بوده اگر س** نباشه قطعاً عشق هم نیست (که حتی به س** نزدیک تره)
خوب باید برم بقیه حرفام باشه بعداً. طولانی نشه بهتر هم هست.
منتظر نظرات دوستان هم هستم.
;)

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابی خوندم به نام یک عاشقانه آرام گمونم نویسنده اش نادر ابراهیمی باشه کتاب فوق العاده ایه با س*ک*س اصولا مشکل داشتم واسم قابل درک نبود اما خوندن این کتاب بهم ثابت کرد که س*ک*س همراه با عشق همون قدر دوست داشتنی که بوییدن یه گل لذت بخش
توصیه می کنم این کتاب رو حتما حتما بخونید
واقعا به درک این موضوع کمک می کنه

karo7

اخراجی موقت
باز گردانده شدن تاپیک

باز گردانده شدن تاپیک

دوستان عزیز خوشبختانه این تاپیک با کمک یکی از دوستان عزیز archi-arch دوباره باز گردانده شد و زمینه برای بحث در مورد موضوع باز شده است. فقط خواهشمندم با توجه به حساسیت موضوع، نظرات خود را با کمی دقت بیشتر بررسی کنید تا منجر به قفل شدن دوباره تاپیک نگردد.

از archi_arch عزیز هم ممنونم.

AmooSaeid

عضو جدید
خوب ســــــكــــــس بدون عشق كه اصلا" خوشايند نيست ! البته اگه بخوايم از نظر روحي و عاطفي هم خوشبحالمون بشه :w16:چون اونطوري فقط از نظر جسمي خوشبحالمون ميشه و در واقع بي فايدست ! :w07: اصولا‌" هدف از ســـكـــــــس ارضاي جسمي و روحي تواما هستش !

من يه اعتقادي دارم :smoke:

عشقي رو كه ســـــكــــــس بخواد به وجود بياره عشق نيست ! فاني هست !‌ بعد از ماكزيمم 1 سال كه ســــكـــــس داشتيم عشق از بين ميره ، درواقع همون شهوته كه با عشق اشتباه گرفته ميشه !:redcard: اما
ســـــــكــــــــســي كه از عشق به وجود مياد به خاطر علاقه زياد به طرف مقابل ايجاد ميشه و اون هم قسمتي از يه عشقه ! و اون عشق مونديه ! اون ســـــكــــــــس باعث ميشه هميشه اون عشق حرارت خودشو داشته باشه ! :w31:

راستي
هروقت يه همچين بحثي تو يه Forum راه ميوفته يه چند نفري آخر دعوا Banned ميشن !:w08:
پس " بچه ها مواظب باشيد " :w44:

آخرین ویرایش:

mrsplym007

عضو جدید
بستگی به این داره شما س* ک *س رو چی تعریف کنی ...؟؟!؟!؟ عشق از خوی حیوانی جداست ...

djalix

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک واقعیت : ( مسائل جنسی )

در بررسی های جدید مشخص شده که 60% از افراد جامعه از داشتن رابطه جنسی با همسران خود ناراضیند. مشکلات جنسی بخش تاريک زندگی های زناشويی در جامعه ما است. از مشکلات جنسی حرفی زده نمی شود؛ نه مسئولان و نه زنان و نه مردان. در حالی که 5۰ درصد متقاضيان طلاق در کشور چه بگويند که به علت مشکلات جنسی می خواهند طلاق بگيرند و چه با وجود مشکلات جنسی علت طلاق را چيز ديگری عنوان کنند به دليل مشکلات جنسی طلاق می گيرند.وقتی کارشناسان اعلام می کنند 10 درصد مردان دچار ناتوانی جنسی اند و 40 درصد زنان در زندگی زناشويی از اختلالات جنسی رنج می برند به اين معنی است که درد مرموزی در خانواده ها وجود دارد.
اين درد گاهی آن قدر می ماند تا بالاخره از جای ديگری بيرون می زند و تازه آن موقع هم خودش را به شکل افسردگی و اضطراب و هزارويک درد جسمی و روانی ديگر نشان می دهد. وقتی نياز جنسی که از غرايز طبيعی انسانی است به درستی و با هدايت منطقی ارضا نشود نتيجه اش يا طلاق يا ارضای آن در خارج از خانواده و يا وجود همسرانی است که از زندگی زناشويی شان لذت نمی برند.

karo7

اخراجی موقت
خوب ســــــكــــــس بدون عشق كه اصلا" خوشايند نيست ! البته اگه بخوايم از نظر روحي و عاطفي هم خوشبحالمون بشه :w16:چون اونطوري فقط از نظر جسمي خوشبحالمون ميشه و در واقع بي فايدست ! :w07: اصولا‌" هدف از ســـكـــــــس ارضاي جسمي و روحي تواما هستش !

من يه اعتقادي دارم :smoke:

عشقي رو كه ســـــكــــــس بخواد به وجود بياره عشق نيست ! فاني هست !‌ بعد از ماكزيمم 1 سال كه ســــكـــــس داشتيم عشق از بين ميره ، درواقع همون شهوته كه با عشق اشتباه گرفته ميشه !:redcard: اما
ســـــــكــــــــســي كه از عشق به وجود مياد به خاطر علاقه زياد به طرف مقابل ايجاد ميشه و اون هم قسمتي از يه عشقه ! و اون عشق مونديه ! اون ســـــكــــــــس باعث ميشه هميشه اون عشق حرارت خودشو داشته باشه ! :w31:

راستي
هروقت يه همچين بحثي تو يه Forum راه ميوفته يه چند نفري آخر دعوا Banned ميشن !:w08:
پس " بچه ها مواظب باشيد " :w44:

دوستان عزیز لطفا کلمه س*ک*س را پشت سر هم ننویسید چون باعث ف*ی*ل*ت*ر شدن سایت میشه.
ممنون

AmooSaeid

عضو جدید
دوستان عزیز لطفا کلمه س*ک*س را پشت سر هم ننویسید چون باعث ف*ی*ل*ت*ر شدن سایت میشه.
ممنون

مهم اينه كه اين سه حرف پشت هم نباشه ! حالا بين حروف چه از كاراكتر " *‌ " استفاده كنيم چه از كاراكتر " _ " !!‌!‌ فرقي نميكنه كه ;)

pishoo

عضو جدید
بحث بجا و خوبی بود ولی چه کنیم که امروز تو جامعه ما از عشق به س ک س نمیرسن بلکه تا می گی سلام میگن.............

آخرین ویرایش:

DIAB

عضو جدید
ممنون

اره واقعا مشکل اینجاست که ما نمی تونیم حتی اسمش روبه زبون بیاریم چون مجازات میشیم چه برسه بخواهین در موردش بحث کنیم
:cool:

helena_99

عضو جدید
عشق ابدا به کشش تناسلی محدودنمی شودبلکه یکی از نیروهای به هم پیوستگی است که در همه مراتب طبیعت برای گرداوری عناصر به صورت ترکیبهایی که ضرورت یافته اند بر وقف فرآیند نوعی ونمونه وار زندگی در کار است. عشق به هیچ وجه پدیده ای فرعع هز مثوله نزدیکی جنسها به یکدیگر نیستبلکه بسان نیرویی از جمله قوای طبیعت رخ میدهد. رنه آلندی

yalda neshin

اخراجی موقت
ببینید دوستان این مسئله یک مسئله کاملا حیاتی در زندگی انسان به شمار میاد حتی از بدو تولد
مسئله مهم اینه که چطور زندگی را با ان همسو کنیم چون در جای خود باعث پیشرفت و در غیر این صورت عامل مخرب بزرگیه
اما از همه مهمتر اینه که عدم همراهی درست با شریک خود عشق های عظیمی را به جدایی کشونده البته فقط در زندگیه مشترک
(من شاهد چندین مورد از نزدیک بودم اگر دوستان خواستن براشون تعریف میکنم)

sajjad.DSA

عضو جدید
ز شبنم شد آن غنچه تازه پر------ و یا حقه لعل شد پر ز در
به کام صدف قطره اندر چکید ------میانش یکی گوهر آمد پدید
فردوسی

kaveh_sharififar

عضو جدید
عشق یونان یعنی کسی رو اونقدر دوست داشته باشی که بخوای باهاش یکی بشی
ولی امروز همه عشقشون اینه که یکی رو بدونه اینکه دوسش داشته باشن....

می توان چون صفر در تفریق و در جمع و ضرب
حاصلی پیوسته یكسان داشت

می توان همچون عروسك های كوكی بود
با دو چشم شیشه ی دنیای خود را دید
می توان در جعبه ی ماهوت
با تنی انباشته از كاه
سال ها در لابلای تور و پولك خفت
می توان با هر فشار هرزه ی دستی
بی سبب فریاد كرد و گفت
آه من بسیار خوشبختم

mrsplym007

عضو جدید
سلام ... لطفا نظراتتون رو به اعتراض دیگران مختصر نکنید ...
به نظر من باید هدف ازدواج معلوم باشه ... نیاز جنسی اولین زمینه برای ازدواجه... ولی باید فکر یه عمر زندگی رو کرد ... چون اگر نیاز جنسی مدنظر باشد همون چند شب اول تموم میشه.... نبود پول کافی ... چند شیفت کار کردن مرد و زن ...نداشتن وقت کافی برای کنار هم بودن ... توجه نکردن مرد به زن و بالعکس... و... همین چیزا در رابطه جنسی زن ومرد تاثیر میزاره ....

karo7

اخراجی موقت
دوستان عزیز متاسفانه بحث یه کم داره به حاشیه می ره و بحث به سمت کمبود های جنسی در زمان ازدواج و طلاق نزدیک میشه.

موضوع اصلی بحث اینه که در فضایی مبهم کنونی که مرزهای عشق و س*ک*س به صورت واضحی آشکار نیست و رابطه جنسی نیز یک هدف دست نیافتنی دیده می شود، که این باعث شده است که بیشتر روابط دختران و پسران به س*ک*س تقلیل داده شود و بسیاری به خاطر نزدیکی این دو قضیه به همدیگر از عشق برای رسیدن به س*ک*س به صورت غیر منصفانه ای بهره می گیرند.
از سوی دیگر رابطۀ جنسی هم که به عنوان یک امر مهم دیده می شود به عنوان مهمترین اشتغال ذهنی در دورۀ جوانی در آمده است و سبب گشته که دیگر انواع رابطه ها به حاشیه رفته و یا در خدمت س*ک*س قرار گیرند.

فکر می کنم که اگر بحث در همین راستا پیش رفته و آسیب شناسی اجتماعی این قضیه صورت گیرد بسیار مفید تر باشد.​

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابی خوندم به نام یک عاشقانه آرام گمونم نویسنده اش نادر ابراهیمی باشه کتاب فوق العاده ایه با س*ک*س اصولا مشکل داشتم واسم قابل درک نبود اما خوندن این کتاب بهم ثابت کرد که س*ک*س همراه با عشق همون قدر دوست داشتنی که بوییدن یه گل لذت بخش
توصیه می کنم این کتاب رو حتما حتما بخونید
واقعا به درک این موضوع کمک می کنه

این کتاب رومانه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.