...::: سیگار , چالشها و راهکارها :::...

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت تمام دوستان صاحبنظر و اگاه.

همانگونه که تمام دوستان گرامی کمابیش اطلاع دارند " سیگار " به عنوان یکی از اصلیترین عوامل بیماریهای لاعلاج وهمچنین کلید بسیاری از رفتارهای پر خطر در جهان و به خصوص در کشورهای درحال توسعه هر روز در حال گسترش و گرفتن جان هزاران نفر است.

این معضل در کشور ما و در بین جوانان و به خصوص در طبقه ی دانشجوی کشور که به عنوان نیروی محرکه و پتانسیل پیشرفت کشور رخنه نموده است.

در این مبحث قصد داریم به بررسی عوامل اصلی و ریشه ای رویکرد جوانان و دانشجویان به " سیگار " و همچنین چالشهای تاثیر گزار که این رفتار بر " فرد - خانواده - جامعه و کشور" میتواند داشته باشد و در نهایت راهکارهای پیش رو بحث شود.

از تمام دوستان گرامی و ارجمند تقاضا دارم در این مبحث شرکت نمایند.

Keivan Keihanipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت تمام دوستان صاحبنظر و اگاه.

همانگونه که تمام دوستان گرامی کمابیش اطلاع دارند " سیگار " به عنوان یکی از اصلیترین عوامل بیماریهای لاعلاج وهمچنین کلید بسیاری از رفتارهای پر خطر در جهان و به خصوص در کشورهای درحال توسعه هر روز در حال گسترش و گرفتن جان هزاران نفر است.

این معضل در کشور ما و در بین جوانان و به خصوص در طبقه ی دانشجوی کشور که به عنوان نیروی محرکه و پتانسیل پیشرفت کشور رخنه نموده است.

در این مبحث قصد داریم به بررسی عوامل اصلی و ریشه ای رویکرد جوانان و دانشجویان به " سیگار " و همچنین چالشهای تاثیر گزار که این رفتار بر " فرد - خانواده - جامعه و کشور" میتواند داشته باشد و در نهایت راهکارهای پیش رو بحث شود.

از تمام دوستان گرامی و ارجمند تقاضا دارم در این مبحث شرکت نمایند.

به نظر من اصلاً سیگار چالش نیست که بخواهیم در پاره‌ای موارد به عنوان راه‌حل برون رفت نگاه بشه و در پاره‌ای موارد فقط گرفتاری.
اصولاً تمام مواد دخانی و اعتیادآور برای انسان مشکل‌ساز هست.
می‌شه در مورد راهکار بیان مطلب داشت. اما به‌نظرم چالش نیست! (البته از نظر اجتماعی)
قطعاً با نشون دادن تصاویر مربوط به این مشکلات می‌شه تلنگری زد به مصرف‌کنندگان.
حالا اجازه می‌خوام بحث گسترش پیدا کنه تا بیشتر صحبت کنیم.