سیگار هم زیبایی های خود را دارد!!

*amin-amin*

عضو جدید
يك هنرمند چيني با استفاده از نيم ميليون نخ سيگار چيزي شبيه به پوست ببر خلق كرده است.

arash taghipour2

عضو جدید
با سلام./ الان با یکی از دوستانم داشتیم حساب می کردیم ببینیم تو این چند دهه زندگی چند نخ سیگار کشیدیم. خواستیم ببینیم آیا به اندازه این پوست ببر شده یا نه....
ولی دیدیم نه .... نتونستیم ازش جلو بزنیم... خیلی ناراحت شدیم.... با حساب سر انگشتی ما نزدیک به 000/200 هزار نخ سیگار تو این چند وقت زندگی کشیدیم. فقط ما دو تا ....
امیدوارم ناراحت نشید. ولی چیزیه که واقعیت داره.

*amin-amin*

عضو جدید
با سلام./ الان با یکی از دوستانم داشتیم حساب می کردیم ببینیم تو این چند دهه زندگی چند نخ سیگار کشیدیم. خواستیم ببینیم آیا به اندازه این پوست ببر شده یا نه....
ولی دیدیم نه .... نتونستیم ازش جلو بزنیم... خیلی ناراحت شدیم.... با حساب سر انگشتی ما نزدیک به 000/200 هزار نخ سیگار تو این چند وقت زندگی کشیدیم. فقط ما دو تا ....
خواستن توانستنه....من متمینم شما میتونیت ازشون جلو بزنید....

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شوخی میکنی؟
من خیلی ناراحت شدم...
این خیلی بده
از بدیش بگذریم باحاله
اگر لبو سیاه نمیکرد و رو پوست اثر منفی نداشتو دندونا زرد و خراب نمیشد و سرطان مری و حنجره نمیگرفتم و....
حتما سیگاری میشدم آخه خیلی بوشو دوست دارم

*amin-amin*

عضو جدید

شوخی میکنی؟
من خیلی ناراحت شدم...
این خیلی بده
از بدیش بگذریم باحاله
اگر لبو سیاه نمیکرد و رو پوست اثر منفی نداشتو دندونا زرد و خراب نمیشد و سرطان مری و حنجره نمیگرفتم و....
حتما سیگاری میشدم آخه خیلی بوشو دوست دارم
بوش که از خودش بد تره
همین تو رو کم داشتیم سیگاری بشی....

omirza

عضو جدید
سیگار :mad:
متنفرم هم از خودش هم از بوش هم از کسائی که می کشن

fantastic.fati

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از آدمایی که سیگار میکشن متنفرممممممممممممممممممممممممممممممم:mad: