شما اگه گرگ ببینی چی میگی !؟وای...
خیلی ترسناک هستن!
فکر کن اگه یکی از اینا بهت حمله کنه چی میشه!!!
من کلا اط سگ خیلی میترسم...
اینا که دیگه واسه من حکم سکته داره.
اینارو ندیدی..!واییییییییییییییییییی
خیلی بزرگ و باحاله
آدم اینو از دور ببینه همون جا سکته رو زده دیگه جرئت فرار کردن نداره
سگ های اسکاتلندی فقط ....
شما اگه گرگ ببینی چی میگی !؟
سگ ترس نداره . ولی گرگ واقعا ترسناکه !
سگ باز سنگی ، چوبی چیزی برداری در میره . ولی گرگ لامصب از هیچی نمیترسه ...
منظورم بزرگیشون نیست . جثه گرگ هم یه چیزی تو همون مایه های سگه ( یه مقدار پر تر )البته گرگ هم زیاد بزرگ نیست از سگ شاید بزرگتر باشه البته نمی دونم شاید سگ هایی که من میبینم بزرگن
.........
آرهدنیا فقط سگگرگ!من بچه بودم یکی داشتم بابام داد به چوپونمون لامصب عجب سگی بود یادمه یه بار گیر داد به یه موتوری موتریه دنده شو خالی کرد اما بوین اغ(گردن سفید) گرفتش زدش زمین فک کنم سگگرگ از سگ و گرگ قوی تر باشه!!
خب اینا که مشخصه که تزریقین!اینارو ندیدی..!
خصلت گرگ درنده بودنشه. گرگ حیوان حریصیه. موقع حمله لت و پار می کنه اما کامل نمی خوره. می ترسه کم بیاد!!!؟ در ضمن مقصر صاحب گوسفندا بوده. چون ارتفاع دیوار کوتاهه و گرگ راحت اومده تو. دوم اینکه دیوار گلی بوده و گرگه راحت جاپا پیدا کرده. سوم اینکه دور دیوار حفاظ نداشته. چهارم اینکه گوسفندا ول بودن جوری که با اومدن گرگ به داخل از بس حول شده بوده هر کدوم از گوسفندارو یه تستی کرده بوده. پنجم اینکه پنجرهه وا بوده و در نهایت اینکه سگا احتمالا رفته بودن هوا خوریمنظورم بزرگیشون نیست . جثه گرگ هم یه چیزی تو همون مایه های سگه ( یه مقدار پر تر )
منتها قیافش فوق العاده وحشتناکه !
این کلیپ رو ببین .
http://www.aparat.com/v/5b82a2494da10a6dfb4dc1a468c8e44f150677
یادمه 13 سالم بود که چندتا از اینا به پستم خورد . خدا بهم رحم کرد ...
درسته . یکی از فامیلامون گرگ زده بود به یکی از گله هاش ، لاکردار 5 تا از گوسفنداشو فقط خفه کرده بود . هیچ زخمی هم روی بدنشون نبود .خصلت گرگ درنده بودنشه. گرگ حیوان حریصیه. موقع حمله لت و پار می کنه اما کامل نمی خوره. می ترسه کم بیاد!!!؟ در ضمن مقصر صاحب گوسفندا بوده. چون ارتفاع دیوار کوتاهه و گرگ راحت اومده تو. دوم اینکه دیوار گلی بوده و گرگه راحت جاپا پیدا کرده. سوم اینکه دور دیوار حفاظ نداشته. چهارم اینکه گوسفندا ول بودن جوری که با اومدن گرگ به داخل از بس حول شده بوده هر کدوم از گوسفندارو یه تستی کرده بوده. پنجم اینکه پنجرهه وا بوده و در نهایت اینکه سگا احتمالا رفته بودن هوا خوری
دوستان دقت کنند خصلت گرگ درنده بودنشه و این یه غریزه هستش. از قدیم گفتن دیوار آغلتو بلند کن گرگه رو متهم نکن. گرگ اگر نباشه صحرارو هزار و یه جور آفت بر می داره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
دوستی بعید اما شگفت انگیز یک سگ و یک جغد | تالار عکس | 1 | ||
«از گوشت سگ حرومترت»! | تالار عکس | 7 | ||
نژاد سگ ها(معرفی نژادهای مختلف سگ ها+عکس) | تالار عکس | 63 | ||
تمام توانایی های شگفت انگیز ترین سگ دنیا | تالار عکس | 2 | ||
ازدواج دختر جوان با سگ ولگرد! | تالار عکس | 60 |