جز سکون نمیشه کاری کرد:
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 27, 2013 #3 مبینا جون گفت: ...... کلیک کنید تا باز شود... ..............................................
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 31, 2013 #5 emperatoretanhai گفت: دمش گرم کلیک کنید تا باز شود... من به خانواده و دوستام گفتم اگه یک روز قطع نخاع شدم همون جا سر صحنه بکشنم مرگ بهتره آخرین ویرایش: Aug 31, 2013
emperatoretanhai گفت: دمش گرم کلیک کنید تا باز شود... من به خانواده و دوستام گفتم اگه یک روز قطع نخاع شدم همون جا سر صحنه بکشنم مرگ بهتره
emperatoretanhai کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #6 منو از اون تصادف خدا نجات داد وگرنه منم الان اینجوری بودم
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #8 emperatoretanhai گفت: منو از اون تصادف خدا نجات داد وگرنه منم الان اینجوری بودم کلیک کنید تا باز شود... من هنوز کمرم درد می کنه Mehrdad Shahi گفت: بنده هم به احترامش سکوت میکنم. کلیک کنید تا باز شود... عزیز دادا
emperatoretanhai گفت: منو از اون تصادف خدا نجات داد وگرنه منم الان اینجوری بودم کلیک کنید تا باز شود... من هنوز کمرم درد می کنه Mehrdad Shahi گفت: بنده هم به احترامش سکوت میکنم. کلیک کنید تا باز شود... عزیز دادا
emperatoretanhai کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #9 ایشالا که زود خوب بشی دادا درکت میکنم چه شرایطی داری الان
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #10 emperatoretanhai گفت: ایشالا که زود خوب بشی دادا درکت میکنم چه شرایطی داری الان کلیک کنید تا باز شود... خیلی بهترم دادا شانس آوردم
emperatoretanhai گفت: ایشالا که زود خوب بشی دادا درکت میکنم چه شرایطی داری الان کلیک کنید تا باز شود... خیلی بهترم دادا شانس آوردم
emperatoretanhai کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #11 yamaha R6 گفت: خیلی بهترم دادا شانس آوردم کلیک کنید تا باز شود... خدا بهت رحم کرد من هروقت اون صحته پرت شدن و کشیده شدنمو رو زمینو یادم میاد موهای بدنم سیخ میشه خوشحالم که سالمی
yamaha R6 گفت: خیلی بهترم دادا شانس آوردم کلیک کنید تا باز شود... خدا بهت رحم کرد من هروقت اون صحته پرت شدن و کشیده شدنمو رو زمینو یادم میاد موهای بدنم سیخ میشه خوشحالم که سالمی
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #12 emperatoretanhai گفت: خدا بهت رحم کرد من هروقت اون صحته پرت شدن و کشیده شدنمو رو زمینو یادم میاد موهای بدنم سیخ میشه خوشحالم که سالمی کلیک کنید تا باز شود... ترک نشین بودم 10 متر رفتم هوانوردی چه لذتی داشت
emperatoretanhai گفت: خدا بهت رحم کرد من هروقت اون صحته پرت شدن و کشیده شدنمو رو زمینو یادم میاد موهای بدنم سیخ میشه خوشحالم که سالمی کلیک کنید تا باز شود... ترک نشین بودم 10 متر رفتم هوانوردی چه لذتی داشت
emperatoretanhai کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 2, 2013 #13 yamaha R6 گفت: ترک نشین بودم 10 متر رفتم هوانوردی چه لذتی داشت کلیک کنید تا باز شود... اخ چه هیجانی دارههههه
yamaha R6 گفت: ترک نشین بودم 10 متر رفتم هوانوردی چه لذتی داشت کلیک کنید تا باز شود... اخ چه هیجانی دارههههه