سکان شرکت اپل در دست یک ایرانی؟

PESARE IRAN

عضو جدید
کاربر ممتاز
غیبت استیو جابز، محبوبترین مدیر آی تی در حال حاضر جهان، از صحنه مدیریت بر اپل
از دو هفته گذشته علی رغم حضور وی نزد اوباما، سوالات زیادی را دوباره بر انگیخته است.


به گزارش «خبر آنلاین»، پس از استیو جابز که از سال 2003 با سرطان دست و پنجه نرم می کند، چه کسی سکان پر افتخارترین شرکت ای تی را بر عهده خواهد گرفت؟

استیو خود سوریایی ـ آمریکایی تبار است و سالهاست به عنوان مرد بزرگ تاریخ رایانه، دوست داشتنی جلوه کرده و راستش هیچ کس دوست ندارد در مورد بعد از او سخن به میان بیاورد. اما چاره ای نیست و سرطان امانش را بریده است. سال گذشته نیز غیبت 6 ماهه وی از صحنه مدیریت اپل سهامداران را به وحشت انداخت اما اینبار و بعد از ملاقات با اوباما همگان متوجه شدند که علی رغم توانایی های منحصر بفرد استیو جابز، اوباما ترجیح داده مدیر اینتل را بعنوان نماینده خود در صنایع آی تی برای کمک به رفع بحران اقتصادی امریکا برگزیند. استیو جابز در جلسه برنامه ریزی اوباما برای رفع بحران اقتصادی با استفاده از ای تی شرکت کرد اما ظاهرا اوباما هم متوجه شده که استیو جابز به دلیل بیماری قادر به انجام کار اجرایی نیست. بنابر این علی رغم همه این تحولات باید به طور جدی جایگزین استیو جابز مشخص شود تا سهامداران با خبری غیر مترقبه شوکه نشوند.

اما کاندیداهای دور و بر استیو جابز را می توان به عنوان جانشین های احتمالی در نظر گرفت که از بین همه آنها دو نفر یعنی «جاناتان ایو» اسکاتلندی و «سینا تمدن» ایرانی گزینه های اصلی هستند که استیو به آنها فکر می کند.

اما جاناتان ایو کیست؟ مخترع اسکاتلندی که آی پاد را سالها قبل اختراع کرد و تقریبا با پیوستن وی به اپل از سال افتخارات زیادی را وارد اپل نمود. اپل مرده در دهه 1990 با اختراعات ایو جان تازه ای گرفت و حالا این شرکت را به قله های افتخار رسانده است. ایو بعنوان طراح صنعتی سال 1992 برای کار در اپل به امریکا رفت و بعد در بازگشایی مجدد اپل در سال 1997 کنار استیو ماند.آی.مک، پاور بوک، مک بوک، آی پاد و ایفون و ای.پد از جمله سخت افزارهایی است که جاناتان ایو روی آنها جنبه پدری داشته و با توسعه انها تاریخ آی تی جهان را متحول کرده است. وی اینک قائم مقام ارشد استیو جابز بوده و به احتمال زیاد جانشین احتمالی برای استیو. اما اگر وی سمت اجرایی قبول کند، مانند سابق میتواند به ابداعات و اختراعات صنعتی خود ادامه دهد؟ این سوال بزرگی است که اگر بخواهیم واقعبینانه بدان جواب دهیم می توانیم به سوی کاندید دوم سوئیچ کنیم که کسی نیست جز سینا تمدن.

وی در سپتامبر 1997 به اپل پیوست و سالها بعنوان قائم مقام بخش جهانی و مدیراپلیکیشن ها و نرم افزارها برای اپل کار کرده است. وی دارای دکترای کامپیوتر بوده و قبل از اپل برای سان میکروسیستمز و نکست کار می کرده است. وی مستقیما کارهای خود را به استیو گزارش می کند و مدیر اجرایی اپل به وی اطمینان کامل دارد.

اگر اتفاقی برای استیو جابز بیفتد، قطعا شخصیت مدیر اسطوره ای دو پاره خواهد شد. هیچ شکی در این باره وجود ندارد که استیو دو بدن در یک بدن بوده است. استیو تکنیکی و استیو مدیریتی و حالا با رفتن استیو جابز قطعا جاناتان روح تکنیکی جابز را حفظ خواهد کرد و سینا تمدن نیز روح بیزینسی و اجرایی را محافظت خواهد نمود. سهامداران نیز دنبال آن هستند که مدیر بعدی که از تیم اجرایی است با گرفتن سکان جدید کمترین آسیب را ببیند و خیال سهامداران را از این بابت راحت کند.
 

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
1 ملیون امضا جمع کنید.حتما میام.
اطلاع رسانی در فیسبوک و بالاترین فراموش نشه.
تیترش هم باشه.
حمایت مردم برای جرج بوش اریایی

یه ملیون کم نیست
۳۵ ملیون بهتر نیست؟؟!
 

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
سرطان استیو قابل درمانه .. اینو خودش گفته ..
ما عادت کردیم برای موفقیت کسایی که فقط اسمشون شبیه ایرانیه افتخار کنیم ..
این مرد فقط اسمش ایرانیه ... افتخارش مال آمریکاست ..
 

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداییش فیس بوک خیلی قدرت داره

این انقلابهای خاورمیانه و اتفاقات ایران رو تو یه فاز دیگه ای بود

لیبی که همه چیز از فیس بوک شروع شد
 

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خداییش فیس بوک خیلی قدرت داره

این انقلابهای خاورمیانه و اتفاقات ایران رو تو یه فاز دیگه ای بود

لیبی که همه چیز از فیس بوک شروع شد

ما لیاقت فیس بوک رو نداریم : شیلتر !!!! :دی
 

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اسم زیاد مهم نیست.
فعلا که کنترلش دست ما امریکایی هست.
در واقعیت خلیج امریکا هست.
شما و عرب ها هم خودتون را به خاطر اسمش بکشید.

باشه بابا مال خودت
چند وقتی یه بار توش بمب بنداز یا هواپیماهایی که از روش رد میشن رو منفجر کن
نگران نباش خودمون با کت و شلوار هاکوپیان سربازاتو میفرستیم پیشت
 

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
خداییش فیس بوک خیلی قدرت داره

این انقلابهای خاورمیانه و اتفاقات ایران رو تو یه فاز دیگه ای بود

لیبی که همه چیز از فیس بوک شروع شد
میدونی اون کسی که فیس بوک رو طراحی کرده یه جوونه آمریکایی هم سن وسال و هم رشته ایی ما بوده ..
اونوقت ما الان یه سایت ساده رو نمیتونیم طراحی کنیم ..
 
بالا