سوال

mr1991

عضو جدید
منم میگم دعواهای خونوادگی ما به خودمون ربط داره نه به بیگانگان که شدن دایه بهتر از مادر
ما هم نگفتيم به اونا ربط داره !!! اونا فقط از ما حمايت كردن !!! ولي ما بهشون نگفتيم كه اين كار و بكنن !!!

shahidi721

اخراجی موقت
:gol::heart:
ما هم نگفتيم به اونا ربط داره !!! اونا فقط از ما حمايت كردن !!! ولي ما بهشون نگفتيم كه اين كار و بكنن !!!
حمایت افراد وگروههای خود فروخته چه معنایی داره ما خودمون با گفتگو مشکلات ایرانمون رو حل میکنیم:heart::gol:

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا منم میگم ما حتی نباید با هم دعوی کنیم فقط گفتگوی سازنده:gol::heart:

قبل از هر چيز , من فقط يه نكته رو يادآور بشم :
خانوما و آقايون , اينجا ايرانه .
.
خب , حالا , با توجه به اين نكته , پيشنهادات بعدي خودتون رو مرقوم بفرماييد . :w15:

f.mohebbi

عضو جدید
اونایی که فقط در ظاهر از ما دفاع کردن خودشون حاضر شدن برای به اصطلاح وطنشون یه باتوم بخورن؟:razz:
فقط نشستن بیرون گود و به جوونایی مثل منو تو گفتن حالا لنگش کن

mr1991

عضو جدید
اونایی که فقط در ظاهر از ما دفاع کردن خودشون حاضر شدن برای به اصطلاح وطنشون یه باتوم بخورن؟:razz:
فقط نشستن بیرون گود و به جوونایی مثل منو تو گفتن حالا لنگش کن
اونا رو نميدونم !!! ولي من حاضرم واسه كشورم هر كاري بكنم !!!

shahidi721

اخراجی موقت
اول ظلم وظالم رو خوب بشناسیم وبعد مقابلش بایستیم اون موقع منم میام بدون رو بند سبز یا هر رنگ دیگری چون هدفم اگه مقدس باشه خونمم براش میدم

mr1991

عضو جدید
اول ظلم وظالم رو خوب بشناسیم وبعد مقابلش بایستیم اون موقع منم میام بدون رو بند سبز یا هر رنگ دیگری چون هدفم اگه مقدس باشه خونمم براش میدم
خونتو نميدي برادر من !!! چون تو تشخيص حق و باطل هنوز مشكل داري !!!

nazanin67.9

عضو جدید
تا زمانی که ما نتونیم اتحاد داشته باشیم هیچ کاری نمیشه کرد....
باید یکم تعصب داشته باشیم به مملکت...:gol:

بالا