shahidi721
اخراجی موقت

ما هم همينو ميگفتيم !!! ولي همون هموطنا با باتوم زدن تو سرمون !!!من میگم ما قبل از قطره و خسو خاشاک بودن انسانیم وهموطن شما چی میگین
![]()
منم میگم دعواهای خونوادگی ما به خودمون ربط داره نه به بیگانگان که شدن دایه بهتر از مادرما هم همينو ميگفتيم !!! ولي همون هموطنا با باتوم زدن تو سرمون !!!
من معذرت میخوام بیایید با هم ایرانمون رو بسازیمما هم همينو ميگفتيم !!! ولي همون هموطنا با باتوم زدن تو سرمون !!!
خب , تا اينجاش درست ! البته فقط به صورت تئوري , دوره هاي عملي ش به عهده ي سپاه و بسيجه !!!!من میگم ما قبل از قطره و خسو خاشاک بودن انسانیم وهموطن شما چی میگین
![]()
تا اونجايي كه من مي دونم , از باتوم براي ساختن جايي استفاده نميشه !من معذرت میخوام بیایید با هم ایرانمون رو بسازیم![]()
دقیقا منم میگم ما حتی نباید با هم دعوی کنیم فقط گفتگوی سازندهمنم میگم دعواهای خونوادگی ما به خودمون ربط داره نه به بیگانگان که شدن دایه بهتر از مادر
ما هم نگفتيم به اونا ربط داره !!! اونا فقط از ما حمايت كردن !!! ولي ما بهشون نگفتيم كه اين كار و بكنن !!!منم میگم دعواهای خونوادگی ما به خودمون ربط داره نه به بیگانگان که شدن دایه بهتر از مادر
سپاه وبسیجم مردم هستند درستهخب , تا اينجاش درست ! البته فقط به صورت تئوري , دوره هاي عملي ش به عهده ي سپاه و بسيجه !!!!
گفتگو ؟!!! چه واژه ي بامزه اي ؟!!! با باتوم يا گاز اشك آور ؟!!! با گلوله بيشتر حال ميده ها !!!! با اعدام چطوري ؟!!!دقیقا منم میگم ما حتی نباید با هم دعوی کنیم فقط گفتگوی سازنده![]()
حمایت افراد وگروههای خود فروخته چه معنایی داره ما خودمون با گفتگو مشکلات ایرانمون رو حل میکنیمما هم نگفتيم به اونا ربط داره !!! اونا فقط از ما حمايت كردن !!! ولي ما بهشون نگفتيم كه اين كار و بكنن !!!
ارجاع به پست بالايي !!!!
حمایت افراد وگروههای خود فروخته چه معنایی داره ما خودمون با گفتگو مشکلات ایرانمون رو حل میکنیم![]()
كهنه و قديمي ؟!!! داغ خيليا هنوز تازه اس آقاي محترم !!!! از همه تازه تر هم خانواده ي اوناييه كه اعدام كردن !!!حرفهای قدیمی وکهنه را رها کنیم و دوستانه صحبت کنیم
دقیقا منم میگم ما حتی نباید با هم دعوی کنیم فقط گفتگوی سازنده![]()
گفتگوي سازنده ....قبل از هر چيز , من فقط يه نكته رو يادآور بشم :
خانوما و آقايون , اينجا ايرانه .
.
خب , حالا , با توجه به اين نكته , پيشنهادات بعدي خودتون رو مرقوم بفرماييد .![]()
اونایی که فقط در ظاهر از ما دفاع کردن خودشون حاضر شدن برای به اصطلاح وطنشون یه باتوم بخورن؟ما هم نگفتيم به اونا ربط داره !!! اونا فقط از ما حمايت كردن !!! ولي ما بهشون نگفتيم كه اين كار و بكنن !!!
اونا رو نميدونم !!! ولي من حاضرم واسه كشورم هر كاري بكنم !!!اونایی که فقط در ظاهر از ما دفاع کردن خودشون حاضر شدن برای به اصطلاح وطنشون یه باتوم بخورن؟
فقط نشستن بیرون گود و به جوونایی مثل منو تو گفتن حالا لنگش کن
اونا رو نميدونم !!! ولي من حاضرم واسه كشورم هر كاري بكنم !!!
منظور ؟!!معلومه![]()
پس در مرحله اول گذشت کنید اگر ظلمی شدهاونا رو نميدونم !!! ولي من حاضرم واسه كشورم هر كاري بكنم !!!
تا اونجايي كه من ميدونم يه مسلمون بايد در مقابل ظلم بايسته نه گذشت كنه !!!پس در مرحله اول گذشت کنید اگر ظلمی شده![]()
خونتو نميدي برادر من !!! چون تو تشخيص حق و باطل هنوز مشكل داري !!!اول ظلم وظالم رو خوب بشناسیم وبعد مقابلش بایستیم اون موقع منم میام بدون رو بند سبز یا هر رنگ دیگری چون هدفم اگه مقدس باشه خونمم براش میدم
همین که ادم فکر کنه عقل کله نشان دهنده اشتباه اوست از کجا معلوم شما اشتباه نمی کنی دوست عزیزخونتو نميدي برادر من !!! چون تو تشخيص حق و باطل هنوز مشكل داري !!!
اون آزادیه ولی (من خودمو می گم) ما آزادی اسلامی رو میپسندیمجایی که مذهب حکومت کنه اوضاع همینه....
آزادی عقیده یعنی حکومت بی طرف باشه توی اعتقادات.
آزادی فقط ازادی اسلامی و مشروعاون آزادیه ولی (من خودمو می گم) ما آزادی اسلامس رو میپسندیم
دقتم داشته باشین که ما خیلی کارا کردیم که ظالما به خودشون اجازه دادن هر بلایی سر ما بیارنتا اونجايي كه من ميدونم يه مسلمون بايد در مقابل ظلم بايسته نه گذشت كنه !!!