سوال: چرا زنها مردها رو جذب میکنند؟

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا بالکل فراموش کرده بودیم زنها فرشته اند و مرد های مملو از غرایظ حیوانی:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
قابل توجهت اگه خبر نداری، 1-حس جنسی زنها خیلی بیشتر از مرداست. 2-یک مرد ممکنه در هر شرایطی خودشو نگه داره ولی یک زن اگه شوهرش راضیش نکنه درصورتیکه مرد دیگری را برای ... پیدا نکند (که می کند) از یک زن دیگر استفاده می نماید (ابو علی سینا).

اگه واقعا اینو ابن سینا گفته باید گذاشتش کنار...

بویی از آدمیت نبرده!

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا بالکل فراموش کرده بودیم زنها فرشته اند و مرد های مملو از غرایظ حیوانی:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
قابل توجهت اگه خبر نداری، 1-حس جنسی زنها خیلی بیشتر از مرداست. 2-یک مرد ممکنه در هر شرایطی خودشو نگه داره ولی یک زن اگه شوهرش راضیش نکنه درصورتیکه مرد دیگری را برای ... پیدا نکند (که می کند) از یک زن دیگر استفاده می نماید (ابو علی سینا).

میدونی چرا زنها شرم حیای بیشتری نسبت به مردها دارند؟ به این علت که همین حس جنسی رو که شما میگید از مردها خیلی بیشتره رو با استفاده از همون خوی انسانی بیشتری که دارند تحت کنترل دارند . وگرنه ما مردها خیلی خوش بحالمون بود اگه اونها مثل ما شرم و حیا نداشتند و توی خیابون دنبالمون میافتاند

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانمها فقط در زمان انجام عمل زناشویی حس جنسیشون بیشتره ولی در موقع عادی نسبت به مردها خیلی خاموش تر هستند. مردها تقریبا اگه سالم باشند این حس رو مدام دارند.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی چرا زنها شرم حیای بیشتری نسبت به مردها دارند؟ به این علت که همین حس جنسی رو که شما میگید از مردها خیلی بیشتره رو با استفاده از همون خوی انسانی بیشتری که دارند تحت کنترل دارند . وگرنه ما مردها خیلی خوش بحالمون بود اگه اونها مثل ما شرم و حیا نداشتند و توی خیابون دنبالمون میافتاند
شرم و حيا هم خوب چيزيه ها نه بد چيزيه ها مگه نه:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Hamecheedun

عضو جدید
دوستای متفکر و انسان شناس! گفتم که همه چی برمیگرده به هورمونا. اگه غده های جنسی یک مرد برداشته شه همه این حسا ازبین میره (میشه خواجه) موهاشم می ریزن! حالا هی بگین چرا پوست کلفتن. هرکی هم زمختتره هورمون جنسی مردونش یه کم بیشتره!

paeeizan

اخراجی موقت
زن ها چيزي دارند كه مردها مثه موش كور شب و روز دنبال اون هستن
.
.
.
.
.
ديگه با ظرفيت هاش خودشون بفهمن.

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عزیزم این ذات طبیعی زن هست
پوست یک زن مثل پوست تو هست؟
لطیفو نرمو جذاب
بقیه اعضا هم اینجوریه
خواستم ادامه بدم بیخیال شدم
فکر کنم تا اینجا کافیه
کلا زنا دوست دارن جذب کنند و مردا هم دوست دارن کسی رو تحت اختیار خودشون داشته باشند
نه جون من ادامه میدادی ببینیم به کجا میرسیدی:w18:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولک هم داره؟؟؟
نکنه بوی ماهی هم میدی/؟؟

نه والا, بوی ماهیم کجا بود, پولک هم ندارم

هر وقت فرق بين حيون وزن رو دونستي بقيش رو هم ميفهمي.....:mad:

چرا به نظر مردها زنها زیبا هستن؟ مگه اونا جز یک موجود ارگانیک - که از پوست و گوشت و استخوان تشکیل شده- هستند؟ پس چطور یه مرد عاشقشون میشه؟ چرا مردها مجذوبشون میشن؟ چرا اونجور که به یه زن علاقمند میشن مجذوب یه مرد دیگه یا یه حیوون دیگه نمیشن؟

ببین مهندس جاوید عزیز, خودم تفاوت بین حیون و آدم رو میدونم,من اینجا قصدم توهین به شخصیت مرد و زن نبود, این جمله آخرم نشون میده که علاقه بین مرد به زن به نظرم چیزی فراتر از مسایل جنسی و جسمی هست. من فک میکنم مردها بیشتر از اینکه بخوان با زن رابطه جنسی داشته باشند دوست دارند در کنارش آرام بگیرند, اگر هم مردها بر نزدیکی جنسی پافشاری دارند واسه خاطر اینه که اکثرشون نزدیکی جنسی رو هدیه ای از طرف خودشون به شریکشون میدونن!