سلام
2 تا سوال داشتم..
یکی اینکه محیط P6 با P3 و MSP خیلی متفاوته؟ یعنی مثلاً من که با MSP آشنایی دارم برای کارکردن با پریماورا حتماً باید دوره ببینم؟؟
دوم اینکه میخواستم بدونم کاربرد این نرمافزارا تو بحثای کنترل پروژه تا چه حدیه؟ یعنی با این نرمافزارا به جز
«تهیهی WBS، تعیین زمان فعالیتها، پیشنیازی/پسنیازی، تعیین منابع مورد نیاز و تخصیص منابع و هزینهها و ایجاد تقویم کاری و تسطیح منابع و تخمین زمان پایان/آغاز پروژه» کار دیگهای هم انجام میشه یا خیر؟؟
خیلی ممنون
1- بله دوست عزير ورژن 5 به بعد primavera خيلي پيشرفته تر از ورژنهاي قبلي است و حتما بايد از يك دوره آموزشي يا از نرم افزارهاي آموزشي استفاده كنيد. البته نرمافزار ها در سطح مبتدي اند بعدا اگه IQ بالايي داشته باشيد خودتون مي تونيد زيرو بم نرم افزار را درآريد مثل من

2- مواردي كه شما اشاره كرديد فقط ورود داده ها بود و بخش مهمي از برنامه ريزي پروژه ، اما هدف اصلي توي اين نرم افزار كنترل پروژه است يعني تحليل هايي كه يا با استفاده از ابزارهاي نرم افزار يا با فرمول نويسي توسط خودتون مي تونيد انجام دهيد.
يكي از ويژگي هاي بارز اين ورژن امكان تخصيص چندين پروژه به يك يا چند پروژه اصلي است
همچنين امكان الحاق مستندات پروژه هم به هر پروژه ميسر است
و از همه مهمتر دقت اين نرمافزار با msp قابل قياس نيست من خودم خطاهاي زيادي را در msp ديده ام
در اين ورژن بر خلاف p3 شما همه اطلاعات يك پروژه را در يك فايل كم حجم ذخيره ميكنيد و از آنجائيكه تحت SQL است اطلاعات شما از امنيت بيشتري برخوردارند
البته ويژگي هاي خيلي مفيد ديگري هم داره كه در اينجا مجال گفتن نيست
موفق باشيد