pasargadparisa
عضو جدید
من چای نمیخورم. میدونی که رزیم دارم.وای که چقده حالم بده. پرخوری مرض است و بسشما چای نخورده فامیل میشی که![]()
من چای نمیخورم. میدونی که رزیم دارم.وای که چقده حالم بده. پرخوری مرض است و بسشما چای نخورده فامیل میشی که![]()
دوستان توجه کنید توجه کنید
انقد با شخصیت یکدیگر خر سواری نکنید
بیایید با هم دوست باشیم![]()
برو کنار بذار باد بیاددوستان توجه کنید توجه کنید
انقد با شخصیت یکدیگر خر سواری نکنید
بیایید با هم دوست باشیم![]()
من چای نمیخورم. میدونی که رزیم دارم.وای که چقده حالم بده. پرخوری مرض است و بس
من چای نمیخورم. میدونی که رزیم دارم.وای که چقده حالم بده. پرخوری مرض است و بس
اینجاارجهیت نداریم که کسی بخاطر فهم بیشترش بخواد دستور تقسیم بده
اگه یکی تقسیم کنه یکی بخواد برداره اونیکی دیگه شاکی میشه که چرامن اول ور ندارم.
حل میشه انشالله
بزار پستها برسه به هزار اگه نتونستین دیگه کشش نمی دم
ما دیگه به ای جومله عادت کردیم.....
یه ارور دیه بده![]()
ما دیگه به ای جومله عادت کردیم.....
یه ارور دیه بده![]()
اخه مغزم درد میکنه؟مخم تعطیل شده.اعصاب مصاب هم ندارم. ننم هم پیشم نیست. دارم میمیرم کمککککککککککککککککککککککککککبورو یه دو سه لیتر آب لیمو نوش کن،تا حالت بیاد سر جاش
برو کنار بذار باد بیاد
می بینی که این تاپیک مخصوص اسپمرهاست.
پری جون من . من رزیم چاقی دارم. ها واللو.چای میخورن لاغر شن ببم جان:ی
نمیگی اینجا گدا گودول زیاده؟ اینقد از شکم بارگیت نگو بده![]()
اخه مغزم درد میکنه؟مخم تعطیل شده.اعصاب مصاب هم ندارم. ننم هم پیشم نیست. دارم میمیرم کمکککککککککککککککککککککککککک
مخت تعطیل شد یا تعطیل بود؟خو تو هم با مامانت میرفتی بیرون، مجبوری خونه بمونی با پری کلکل کنی
من یه نفر رو واسه این کار اجیر کردم. موفهمی؟شما بورو یخ حوضتو بشکون
نه... عزیزم میگم خسبیده تقسیم میکنه و نفر اخرم خودشه پس درس تقسیم میکنه (اگه اینجور باشه که شما میگین پس عملا کسی قبول نمیکنه که کیکو تقسیم کنه و این دور تسلسل همینطور ادامه پیدا میکنه)
اقا یه ضرب المثلی هست که میگه اگه مردمو پس بیفتی پیش نداری یا دس پیش میندازی پس نیفتی یا با پا پس میزنه با دست پس تر یا خلاصه یه چی تو این مایه ها نتیجه اخلاقیش اینه که کلا پری خنگ است وخنگ خواهد ماند ولی من همینجوریشم باهاش حال میکنم، شما مشکلی داری؟ نه مشکلیه؟ پری اون داسو بده من، اقایه جوهر واسه چی با شلوار کردی اومدی تو کوچه، کشه شلوارت چرا شله، چرا استین کوتاه پوشیدی، این چه موییه داری، قیصریه؟ دهنت چرا بو خمیر دندون میده مگه مردم مسواک میزنه... نبینم دیگه به پری بگی شمبلیله ها حواست باشه
من یه نفر رو واسه این کار اجیر کردم. موفهمی؟
نوموخوام. ننم و بوام رفتن ماه عسلمخت تعطیل شد یا تعطیل بود؟خو تو هم با مامانت میرفتی بیرون، مجبوری خونه بمونی با پری کلکل کنی
عزیزم شما اینقد به خودت فشار نیار ...در نره
مو خودوم درسش موکونوم....اصلا جوهر مال ای حرفا نی.....
جوهر جان شمام زیاد جولو چش بربری مان قر نده....
بربری جان غصه نخور میگوم بربری هم با شرت بیاد تو کوچه ....هم کش شلوارشو محکم ببنده دور کمرش...هم یقه اسکی بپوشه هم موهاشو جفاتی بزنه هم یه من یونجه بکنه تو دهنش که دیه بوی مسواکش اذیتت نکنه....
جوهر جان ازی به بعد گیشنیز صدام کون:ی![]()
پری کدوم گوری رفت؟
جوهر من میگم کلا جوابو نگو، اینجا که کسی مخش نمیکشه اینو حل کنه، بزا این تاپیک همینجوری بمونه عقده اسپمونو اینجا خالی کنیم
اره من به تبعیت از شریعتی جون ترجیح میدم. بازم موفهمی که؟توهنوز ترجيح ميدی با كفشهات در خيابان راه بروی و به خدا فكر كنی تا اينكه در مسجد بنشينی و به كفشهات فكر كنی؟!!!!!.
![]()
یکمعمایدیگه
عجایب کاربری داره اي باشگاه
صدتا تشکر میده به خود آه
چگونه چطوری؟
همینجوری
همونجوری
همیطوری
هموطوری
ایجوری
اوجوری
توهنوز ترجيح ميدی با كفشهات در خيابان راه بروی و به خدا فكر كنی تا اينكه در مسجد بنشينی و به كفشهات فكر كنی؟!!!!!.
![]()
ما رفتیم کم کم داره سر و کله این جنّ پیدا میشه
یا علی دوستان![]()
اون طرف دنیا می بینمتفعلا که تو خونه ست کفشم پاش نیست، محور بحثش رو کفشه، وگرنه خدا که از رگ گردن هم به ما نزدیکتر است... مهم اون کفشه ست، شما چرا لبّ مطلبو نمیگیری
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
3 | مضرات با هوش بودن از فواید ان بیشتر است | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
قشنگترین سوال هوش | گفتگوی آزاد | 46 | |
![]() |
یک سوال علمی...البته با هوش بالا وارد شوید!!!! | گفتگوی آزاد | 71 | |
![]() |
تست هوش | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
ی تست هوش فوق العاده | گفتگوی آزاد | 39 |