سوال در مورد نرم افزارهای قدرت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohandes_4233

عضو جدید
سلام دوستان
از همه ی دوستان عزیز خواهشمندم اونایی که در مورد نرم افزارهای رشته مهندسی برق - قدرت اطلاع دارند یا استفاده کردند به من معرفی کنند و بگن که از کجا میتونم تهیه شون کنم.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من

در صورت نیاز به نرم افزارهای تخصصی رشته مهندسی برق الخصوص گرایش قدرت می توانید از وبلاگ من بخش نرم افزار دیدن فرمایید. آدرس وبلاگ در امضای من درج شده است. موفق باشین

javad100

عضو جدید
نرم افزارهای مورد نیاز صنعت برق :
برای محاسبه سیستم روشنایی می توان از Dialux و یا Calclux استفاده کرد.
برای محاسبات اتصال کوتاه و پخش بار معمولا از Etab و یا نرم افزار Pasha استفاده می کنند.
برای محاسبات کابل می توان از Docwin استفاده کرد.
برای محاسبات باتری از نرم افزار شرکت Saft استفاده می کنند.
معمولا برای مهندس برق دانستن دو نرم افزار Etab و Dialux کفایت می کند. و معمولا محاسبات کابل و باتری ها بصورت دستی انجام میگیرد.

netspyking

عضو جدید
برای محاسبات اتصال کوتاه و پخش بار معمولا از Etab و یا نرم افزار Pasha استفاده می کنند.
معمولا برای مهندس برق دانستن دو نرم افزار Etab و Dialux کفایت می کند. و معمولا محاسبات کابل و باتری ها بصورت دستی انجام میگیرد.

شرمنده ولی فکر کنم Etap باشه ... www.etap.com :biggrin:

foodaji

عضو جدید
مهمترين و با قابليت ترين و قابل اعتمادترين نرم افزار محاسبات شبکه که در حال حاضر شرکتهاي برق از آن استفاده مي کنند نرم افزار DIgSILENT يا ديگسايلنت است
اين نرم افزار قيمتي بالاي ميليون تومان دارد ولي جديدا براي آن کرک ساخته شده.
براي دريافت به آدرس: http://foodaji.blogfa.com مراجعه کنيد

shahab2000

عضو جدید
جوابيه نرم افزاري

جوابيه نرم افزاري

سلام ووقت بخير .
نرم افزارهاي موجود :1-روشنايي calculex
2-symeجهت شبيه سازيها با ماژولهاي مختلف

MOSTAFA-H

عضو جدید

البته دو نرم افزار cadelectrical & eplan برای طراحی یادتان نرود

soroushdanesh

عضو جدید
کتاب آموزشی نرم افزارetap7

کتاب آموزشی نرم افزارetap7

انتشارات سروش دانش راهنمای نرم افزار etap7 را به همراه dvd نرم افزار منتشر کرده است .این نوشتار مشتمل بر dvd نرم افزار است که ضمن معرفی ساختار و قابلیت های آن ، بخش هایی کاربردی از نرم افزار etap را به صورت مقدماتی آموزش می دهد .در پایان خواننده ضمن آشنایی با مفاهیم پایه این نرم افزار ، قادر به تهیه دیاگرام تک خطی از شبکه موردنظر و اجرای مطالعات اساسی نظیر پخش بار و مطالعات اتصال کوتاه و راه اندازی موتور خواهد بود. در جلد دوم و سوم کتاب که در دست تهیه می باشد به این نرم افزار به صورت جامع پرداخته شده است.
قیمت : 7900 تومان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.