دوستان،زود جواب بدید لطفا
من شیمی کاربردی دامغان سراسری قبول شدم،به نظر شما برم یا نرم؟بازار کارش خوبه؟دانشگاهش خوبه؟
خواهش میکنم جواب بدید واجبه
ممنون
اگه ایمیل ج بدید بهتره!درضمن من کرج زندگی میکنم
سلام دوست عزیز
شانست زده

من خودم کاربردی دامغانم، هم لیسانس هم ارشد، ایشالا دکترا و ...

کارشناسی یا ارشد قبول شدی؟
ببین دانشگاش بد نیس، شهر دامغان کوچیکه، رک و راس بخوام بگم شهرش بزرگ نیست و چندان نمیتونی توش عشق و حال کنی، اما کلا بد نیس، شهرش مردمش سرشون به کار خودشونه و خوبن آدماش. دانشگاش تا وقتی ما لیسانس بودیم از لحاظ خدمات رفاهی تو کشور پنجم بود و واقعا خوب بودف الان که جامع شده (آخه تا 88 علوم پایه بود) یکم سطح رفاهیش اومده پایین اما بازم از خیلی جاها بهتره.
دانشکده شیمیش نسبت به قبل یکم ضعیف شده اما بازم خوبه. ببین دوست عزیز گروه کاربردی توی هیچ دانشگاهی بجز دانشگاه تبریز که گروهش منسجمه و همه کاربردین، استاداش از گروه های دیگه میان، گروه کاربردی دامغان تا دو ترم پیش یه استاد تمام مهندسی شیمی داشت که این دیگه نیست چون شنیدم داره میره که استاندار یکی از استانها شه، اما درحال حاضر یه دانشیار شیمی معدنی داره که کاتالیست کار میکنه، یه استادیار شیمی فیزیک داره که فوق العاده صنعتی و فنیه، پارسال هم 2 تا مهندسی شیمی استخدام کرده که تا جایی که میدونم یکیشون جداسازی کار میکنه و اون یکی رو نمیدونم. آزمایشگاه های خوبی داره، امکاناتش بد نیست، چن روز پیش اتفاقا دیدم که تچهیزات آزمایشگاه صنعتیشو میاوردن. بعضی درساش از گروه تجزیه کمک میگیرن که خیلی عالیه.
اما شیمی کاربردی و بازار کارش:
ببین دوست عزیز، این رشته گرایش، توی علوم پایه یکی از بهتریناس، نباید با رشته های فنی مقایسش کنی، مهندسی شیمی فرق داره با شیمی کاربردی، تو مهندسی شیمی، اونقدی شیمی نمیخونی و یج.ورایی مهندسی مکانیک میخونی اما توی ش کاربردی شیمی میخونی بعلاوه یسری از درسای مهندسی شیمی، بازار کارش بد نیس اما خودت بزنی تو کار خیلی بهتره، میتونی آزمایشگاه تاسیس کنیف کارگاه بزنی یا اینکه توی کارخونه ها استخدام شی که این آخریه بدترین حالتشه!!