سوال در مورد داریور لامپ های LED

Moto&Me

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز

چراغی با لامپ های LED خریداری شده که 9 وات با برق 12 ولت DC یا AC میباشد ولی فروشنده روی اون یک درایور با ورودی 220 و خروجی 20 ولت DC و ماکزیمم 7 وات داده.
از نظر فنی مشکل ایجاد میکنه ؟ممنون میشم توضیح مبسوطی به من بدید !
:gol:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز

چراغی با لامپ های LED خریداری شده که 9 وات با برق 12 ولت DC یا AC میباشد ولی فروشنده روی اون یک درایور با ورودی 220 و خروجی 20 ولت DC و ماکزیمم 7 وات داده.
از نظر فنی مشکل ایجاد میکنه ؟ممنون میشم توضیح مبسوطی به من بدید !
:gol:

سلام
چراغ خریداری شما چند تا ال ای دی داره و از چه نوعی (پاور ال ای دی یا ...) هستند؟
خب تغذیه شما بی شک دی سی هست و با ای سی ممکن نیست
به نظر درایور درست نمیاد ولی اگر سوال بنده رو جواب بدید بهتر میشه راهنمایی کرد

Moto&Me

عضو جدید
سلام
چراغ خریداری شما چند تا ال ای دی داره و از چه نوعی (پاور ال ای دی یا ...) هستند؟
خب تغذیه شما بی شک دی سی هست و با ای سی ممکن نیست
به نظر درایور درست نمیاد ولی اگر سوال بنده رو جواب بدید بهتر میشه راهنمایی کرد

ممنون بابت پاسختون

9 وات led از نوع پاور . در حقیقت 9 تا led یک وات
بخاطر اینکه قیمت بالایی هم داره میخوام طوری نباشه که بعلت استفاده از یک درایور نامناسب بهش لطمه فنی وارد شه !
بازم ممنون
عکس هم ضمیمه شد

پیوست ها

• C360_2014-02-24-13-55-42-519.jpg
    C360_2014-02-24-13-55-42-519.jpg
    20.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
ممنون بابت پاسختون

9 وات led از نوع پاور . در حقیقت 9 تا led یک وات
بخاطر اینکه قیمت بالایی هم داره میخوام طوری نباشه که بعلت استفاده از یک درایور نامناسب بهش لطمه فنی وارد شه !
بازم ممنون
عکس هم ضمیمه شد

آهان. پس از نوع پاور هستن. هر پاور ال ای دی ولتاژ کاریس 3.2 ولت هست و 330 میلی آمپر (البته رنگ ها با هم فرق دارن. اینایی که من عرض میکنم آفتابی و مهتابی هستن که فکر میکنم مال شما هم همین رنگ باشن)
ممنون بابت عکس ولی دقیقا جایی که باید خونده میشد خوانا نیست! output فلش دوربین افتاده ولی فکر کنم تو پست اول گفتید ...
ولی در کل درایوری که شما دارید اینطور که مشخصه 7 وات هست و چون چراغ 9 وات هست مشکلی پیش نمیاد. البته در بحث ولتاژ هم که فکر میکنم نگرانی شما از همین جهت هست باید عرض کنم که چراغ شما به صورت سری وصل شده و ولتاژ مورد نیاز اون حدود28 ولت هست که درایورتون 20 ولت هست
پس این موضوع نه تنها مشکلی پیش نمیاره براتون بلکه عمر ال ای دی هاتون هم بالاتر میره چون ولتاژ کمتری روشون قرار میگیره
پس با خیال راحت استفاده کنید

Moto&Me

عضو جدید
آقا سعید دستت درد نکنه .خیلی کمکم کردی و نگرانیم رو برطرف کردی. بله از نوع مهتابی یا به قولی کول وایت هست !
چند سوال دیگه
امکان داره من یه چراغ مشابه دیگه هم بخوام در کنار این استفاده کنم و از یک منبع تغذیه(درایور) بهش برق بدم . درایور با خروجی 20 ولت و توان 20 وات جوابم میده ؟30 وات چطور ؟آخه پیدا کردن درایور کمی سخته و هر رنجی که بخوای پیدا نمیشه پس باید پیش بینی های لازم رو کرد

[QUOTEچراغ شما به صورت سری وصل شده و ولتاژ مورد نیاز اون حدود28 ولت هست که درایورتون 20 ولت هست
پس این موضوع نه تنها مشکلی پیش نمیاره براتون بلکه عمر ال ای دی هاتون هم بالاتر میره چون ولتاژ کمتری روشون قرار میگیره][/QUOTE]
در اینصورت بازده نوری کم میشه . درسته ؟

در بالا اشاره کردید که ال ای دی ها سری هستند یعنی اگر یکی از ال ای دی ها به دلایلی سوخت و خراب شد هیچ کدوم دیگه روشن نمیشه ؟
کلا ال ای دی ها سری بسته می شوند؟پس درایور هم باید جریان خروجی 330 میلی آمپر داشته باشه و اگر من بخوام دو تا چراغ مشابه کنار هم بذارم باید درایور تقریبا 660 تا را تامین کنه ؟(اگه بیشتر بشه مشکلی هست مثلا 900 میلی آمپر؟)
در خرید درایور باید رنگ ال ای دی هم مد نظر گرفت ؟ مگه چه تفاوتی با هم دارن .؟

آخرین ویرایش:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
آقا سعید دستت درد نکنه .خیلی کمکم کردی و نگرانیم رو برطرف کردی. بله از نوع مهتابی یا به قولی کول وایت هست !
چند سوال دیگه
امکان داره من یه چراغ مشابه دیگه هم بخوام در کنار این استفاده کنم و از یک منبع تغذیه(درایور) بهش برق بدم . درایور با خروجی 20 ولت و توان 20 وات جوابم میده ؟30 وات چطور ؟آخه پیدا کردن درایور کمی سخته و هر رنجی که بخوای پیدا نمیشه پس باید پیش بینی های لازم رو کرد

چراغ شما به صورت سری وصل شده و ولتاژ مورد نیاز اون حدود28 ولت هست که درایورتون 20 ولت هست
پس این موضوع نه تنها مشکلی پیش نمیاره براتون بلکه عمر ال ای دی هاتون هم بالاتر میره چون ولتاژ کمتری روشون قرار میگیره
در اینصورت بازده نوری کم میشه . درسته ؟

در بالا اشاره کردید که ال ای دی ها سری هستند یعنی اگر یکی از ال ای دی ها به دلایلی سوخت و خراب شد هیچ کدوم دیگه روشن نمیشه ؟
کلا ال ای دی ها سری بسته می شوند؟پس درایور هم باید جریان خروجی 330 میلی آمپر داشته باشه و اگر من بخوام دو تا چراغ مشابه کنار هم بذارم باید درایور تقریبا 660 تا را تامین کنه ؟(اگه بیشتر بشه مشکلی هست مثلا 900 میلی آمپر؟)
در خرید درایور باید رنگ ال ای دی هم مد نظر گرفت ؟ مگه چه تفاوتی با هم دارن .؟
:biggrin:ماشالا چقدر سوال
خواهش میکنم. کار خاصی نبود
نه این امکان وجود نداره چون درایور های موجود در بازار معمولا جریان دهی پایینی دارن و دو چراغ ال ای دی به صورت موازی رو نمیتونن تغذیه کنن
من پیشنهاد میکنم که برای هر چراغ یک درایور مجزا استفاده کنید

بله تاثیر خیلی کمی در بازدهی نوری داره ولی در اون حد نیست که مشهود باشه

ال ای دی ها 2 جور خراب میشن. در اکثر مواقع مدار باز میشن و بقیه ال ای دی ها دیگه روشن نمیشن. در برخی موارد اتثال کوتاه میشن که اون وقت چراغ روشن میشه ولی ولتاژ بیشتری روی باقی ال ای دی ها میفته که مطلوب نیست

نه کلا سری بسته نمیشن ولی در این چراغ ها اکثرا اتصال به صورت سری هست و از جریان درایور هم به خوبی میشه این مسئله رو تشخیص داد

معمولا چون همیشه ال ای دی ها سری در نظر گرفته میشن درایور ها جریانی در حدود 300 میلی آمپر دارن و بیشتر نمیشه!

بله ال ای دی های قرمز 2.2 ولت هستن!

Moto&Me

عضو جدید
Screenshot_2.jpgScreenshot_3.jpg

سلام . ممنون . من چندتا درایور پیدا کردم که آمپر بالایی رو هم دارن به نظرتون اگر بخوام یک درایور استفاده کنم واسه دو چراغ کدومش رو بگیرم .
عکس بعدی هم تو پست بعدی میذارم .