سوال در رابطه با درس سازه بتنی

سوال در رابطه با درس سازه بتنی

• خوب

رای: 0 0.0%
  • عالی

رای: 1 100.0%
  • بد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

tara_baran

عضو جدید
1.مقدار حداکثر و حداقل درصد میلگرد در دیوار های برشی را با توضیح بنویسید
2.مقدار حداکثر و حداقل میلگرد در مقاطع خمشی (خمشی)
3.مقدار حداکثر و حداقل در مقاطع فشاری
4.مقدار حداکثر و حداقل میلگرد برشی در تیر ها
5.حداکثر و حداقل فاصله ی بین میلگرد های برشی (خاموت ها و تنگ ها )
سلا م با عذر خواهی فراوان از دوستان عمران تقاضای خواهش فراوان برای کمک به من برای درس سازه بتنی خودم دارم و به جواب این سوالا نیاز مبرمی دارم و اونقدر تو کارا ی تحویل درسه طرحم هستم که داره کمرم می شکنه و من از شما دوستان عزیز کمک می طلبم هر چه سریع تر بهتر:cry:

tara_baran

عضو جدید
تو رو خدا یکی می شه کمک من کنه .خیلی نا مردین همتون که یکیتون حداقل کمک نمی کنه همتون مثله همین یه نفر تو این چند روز جوابه منو نداد !!!!باز حداقل دفعه قبل یکی کمک کرد این بار که همه زدن به اون در مگه این جا سوال درسی ادم نمی تونه بپرسه ؟؟؟؟؟همش جای چیزای دیگست؟؟؟؟متاسفم

reza2011

عضو جدید
تو رو خدا یکی می شه کمک من کنه .خیلی نا مردین همتون که یکیتون حداقل کمک نمی کنه همتون مثله همین یه نفر تو این چند روز جوابه منو نداد !!!!باز حداقل دفعه قبل یکی کمک کرد این بار که همه زدن به اون در مگه این جا سوال درسی ادم نمی تونه بپرسه ؟؟؟؟؟همش جای چیزای دیگست؟؟؟؟متاسفم

تارا خانم گل يك كم صبور باشه عزيزم ... من پاسخ سئوالاي شما رو ميدم ولي الان يك كم سرم شلوغه . انشالله اگه زنده باشم از بعد از دوشنبه پاسختون رو همينجا قرار ميدم . فقط جواب بيشتر سئوالاي شما رو بايد ارجاع بدم به كتاب طراحي ساختمانهاي بتن مسلح نوشته طاحوني . سعي كنيد اين كتاب رو تهيه كنيد چون در غير اين صورت كار من مشكل ميشه و بايد از صفحات كتاب براتون عكس بگيرم . موفق باشيد .

tara_baran

عضو جدید
تارا خانم گل يك كم صبور باشه عزيزم ... من پاسخ سئوالاي شما رو ميدم ولي الان يك كم سرم شلوغه . انشالله اگه زنده باشم از بعد از دوشنبه پاسختون رو همينجا قرار ميدم . فقط جواب بيشتر سئوالاي شما رو بايد ارجاع بدم به كتاب طراحي ساختمانهاي بتن مسلح نوشته طاحوني . سعي كنيد اين كتاب رو تهيه كنيد چون در غير اين صورت كار من مشكل ميشه و بايد از صفحات كتاب براتون عكس بگيرم . موفق باشيد .[/QUOTE

سلام شرمنده فشار روم بالاست واقعا شرمنده ولی بازم با عذر خواهی فراوان کتابه طاحونی رو گیر نمیارم خیلی گشتم ولی پیدا نمی کنمش اینم از شانس بده منه دیگه!!!!:(
ولی واقعا از کمکاتون متشکرم واقعا مرسی ممنون از لطفتون از محبتتون ممنونم!!!!!!!!!!!!

tara_baran

عضو جدید
:(مرسی از لطف همتون می دونین استادمون خیلی اذیت می کنه برای همینه که من همش مزاحمتون می شم شرمنده بخاطره این همه زحمت
فقط اگه کسی تونست بیشتر کمک کنه ممنون می شم بازم ممنون از لطفه همه

آخرین ویرایش:

asal_z2006

عضو جدید
با سلام خدمت دوستای گلم.من واسه درس سازه های فولادی یه پروژه دارم که متاسفانه پیدا نکردم امیدوارم اینجا کسی باشه که کمکم کنهموضوع پروژه:مقایسه 2 شهر ایران از نظر سازه ای با توجه به مبحث 6 مقررات ملی ساختماناگه کسی میتونه کمکم کنه یا برام پیام بزاره یا به این ایمیل باهام در تماس باشهshitonbala_n@yahoo.comبا تشکر

بالا