سوال : درس عکاسی در رشته ی معماری

♥ Elena ♥

عضو جدید
سلام دوستان عزیززززززززز من

یادمه یکی از بچه ها گفت تو دوره کارشناسی ما باید عکاسی رو هم یاد بگیریم ... من تو چارت معماری داخلی دیدم درس عکاسی دارن ،اما تو کارشناسی پیوسته مهندسی معماری که ما باشیم همچین چیزی نبود :( ، باید به صورت تجربی یاد بگیریم یا تو دروس بهمون یاد میدن چطوریه؟

archi&tini

عضو جدید

یادمه یکی از بچه ها گفت تو دوره کارشناسی ما باید عکاسی رو هم یاد بگیریم ... من تو چارت معماری داخلی دیدم درس عکاسی دارن ،اما تو کارشناسی پیوسته مهندسی معماری که ما باشیم همچین چیزی نبود :( ، باید به صورت تجربی یاد بگیریم یا تو دروس بهمون یاد میدن چطوریه؟
من توی هیچ دانشگاهی نشنیدم که برای معماری ناپیوسته واحد عکاسی گذاشته باشن....

♥ Elena ♥

عضو جدید
اشتباه متوجه شدید منظورم من ناپیوسته نبود منظورم پیوسته است..

تو چارت رشته " کارشناسی معماری داخلی " دانشگاه ازاد رودهن من دیدم درس عکاسی دو واحد و دو دوره یعنی عکاسی 1 و عکاسی 2

اینم از چارت " کارشناسی پیوسته معماری داخلی " خودتون ببینید: دانلود

فکر میکنم اگه ما تو ارشد معمار یداخلی بخونیم این درس رو داشته باشیم ...

archi&tini

عضو جدید
اشتباه متوجه شدید منظورم من ناپیوسته نبود منظورم پیوسته است..

تو چارت رشته " کارشناسی معماری داخلی " دانشگاه ازاد رودهن من دیدم درس عکاسی دو واحد و دو دوره یعنی عکاسی 1 و عکاسی 2

اینم از چارت " کارشناسی پیوسته معماری داخلی " خودتون ببینید: دانلود

فکر میکنم اگه ما تو ارشد معمار یداخلی بخونیم این درس رو داشته باشیم ...

خب من ناپیوسته رو می دونستم..!
ولی کاش ارائه می دادن....خیلی درس شیرینیه

DDDIQ

مدیر ارشد

سلام دوست خوبم
در کارشناسی پیوسته معماری , عکاسی معماری جز سرفصل های " بیان معماری 1" هست
و یک چهارم زمان درس به این موضوع اختصاص داره

بیان معماری 1 :
عکاسی:
- آشنایی با وسایل عکاسی
- عکاسی از بنا , ماکت معماری و ...
- تحلیل عکس از نظر فنی و بیان هنری

زیر تالار مرتبط Photo Shop & Photography
تاپیک های مرتبط
[h=3]عکاسی معماری[/h]دوربینهای دوربین شخصی ، امکانات ، مزایا و معایب از دیدگاه شما
[h=3]آمــــــوزش ِ عکاســـــــی ِ معمـــــــاری[/h]نوشتن ِ نقد عکس را چگونه آغاز کنیم !
و....

بالا