ENG.MOHAMMAD
عضو جدید
از دوستان کسی سوال داره بپرسه.در خدمتیم!!!
ممنون از اطلاعات جامع شما ولی گشتاور شفت خیلی برای من مهمه چون دور 45000 با یک گشتاور پایین هیچ ارزشی ندارهپارامترای کلی اینهان
سرعت دودهای خروجی از موتور حدود2400 کیلومتر بر ساعت
دمایش حدود 700 درجه سانتیگراد
فشار در لوله اگزوز حدود 30 اتمسفر
دور توربو شارژر از 0 تا 200000rpm داریم بسته به نوع موتور و نوع توربو.نرمالش 45000rpmاست(ماکزیمم)
گشتاور شفت توربو کمکی بهت نمیکنه باید ببینی با پرخورانی کردن چقدر به گشتاور موتور کمک میکنه.
ممنون از اطلاعات جامع شما ولی گشتاور شفت خیلی برای من مهمه چون دور 45000 با یک گشتاور پایین هیچ ارزشی نداره
شما رنج حدودی از گشتاور را هم اگر دارید ممنون می شوم
اگر ممکنه نوع توربوشارژر را نیز برای خودرو های سواری مشخص کنید (مارک و رنج قیمت آن )![]()
از دوستان هرکی سوال داره بپرسه.در خدمتیم.
با سلام نه جوابمو پیدا نکردمسلام.بالاخره جوابتو پیدا کردی؟
سلام
مطالبی در مورد سیستم خنک کاری موتورهای دیزل( آبی و روغنی) میخواستم.ممنون![]()
با سلام نه جوابمو پیدا نکردم
سلام.الان به مطالبم دسترسی ندارم.بعد تعطیلات،چشم.
سلام دوست عزیز خواستم یه خورده در مورد پژوپارس ELX اطلاعات بهم بدی
بین فروشنده ها این رواج شده که پارس ELX یعنی بشینی پشت پژو ولی خرج زانتیا رو بدی
اینم می دونم که موتور پارس elx با زانتیا خیلی فرق داره ولی می خوام نظر کلی شما رو در مورد این خودرو بدونم
واقعا این تغییر قیمت با پارس معمولی ارزش داره
بعدم آیا موتور elx 6 زمانه است
سلام دوست عزیز خواستم یه خورده در مورد پژوپارس ELX اطلاعات بهم بدی
بین فروشنده ها این رواج شده که پارس ELX یعنی بشینی پشت پژو ولی خرج زانتیا رو بدی
اینم می دونم که موتور پارس elx با زانتیا خیلی فرق داره ولی می خوام نظر کلی شما رو در مورد این خودرو بدونم
واقعا این تغییر قیمت با پارس معمولی ارزش داره
بعدم آیا موتور elx 6 زمانه است
مهندس عزیز بچه های خودرو تو نطام مهندسی جایی دارن یا نه؟سلام.به نظر من بری خودرو بهتره.(واس مکاترونیک).در مورد ارشد و سوالت به نظرم خیلی اهمیتی نداره کجا درس خونده باشی همش به همت و تلاش خودت بستگی داره.ولی اگه جای خوبی درس خونده باشی بهتره.کمک زیادی بهت میکنه. علم و صنعت هم خوبه از هر لحاظی.بله درسته استادای م خودرو همون استادای مکانیکن.باقیش با خودته.GOOD LUCK
![]()
مهندس عزیز بچه های خودرو تو نطام مهندسی جایی دارن یا نه؟
برای تقویت 405 فقط توربو یا سوپر تاثیر چندانی نداره باید یه نمه سر کیسه رو شل کنیکسی هست که موتور 405 یا سمند یا پرشیارو تقویت کرده باشه؟البته با توربوشارژ!
برای تقویت 405 فقط توربو یا سوپر تاثیر چندانی نداره باید یه نمه سر کیسه رو شل کنی
البته توربو و سوپر قدرتت رو میبره بالا ولی نه تا حدی که انتظار داری
البته فقط اینا نیستن برای تقویت موترو باید همه کارا رو یه جا بکنی
یک دو تاش چندان تاثیر گدار نیست
محسوس هیت ولی نه تا حدی که انتظار داری
بازم اگه کمکی در این مورد خواستی من در خدمتممنظورم تقویت نبود.بیشتر دنبال مدل توربو شارژی بودم که بهش بخوره(واس یه منظور دیگه). پیدا کردم.ممنون!!![]()