سوال حیاتی!!!

farah65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
بی مقدمه ...................................
من می خواستم بدونم چرا پیامبرا و بیشتر امام های ما دارای همسران زیادی بودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اضافه کردن این نکته که وحشتناک ترین چیز واسه ی زن داشتن هوو است
این رو می دونم که در اعراب تعدد همسر ایرادی نداشته و واسشون یک سنت بوده ولی اسلام به عنوان یک دین جهانی عرضه شده و مختص جهان عرب نبوده و نیست!
ایا غیر از اینکه در ان زمانها جنگهای زیادی روی می داده وزنان شوهران خود را از دست می دادند وباید تحت کفالت مردی در می امدند جواب دیگری هم هست؟؟؟؟؟

گیگیل

عضو جدید
بله عزیز شوهر کجا پیدا می شده مرد زندگی کم بوده زن به عنوان کالا مصرف می شده
ولی حالا واییییییییییییی هر چی بگم بازم کمه زنها مهریه اجرا میزارند مردها رو میندازن زندان
اگه ناز کنند شوهرشون باید برای عذر خواهی طلا بخرند;)می بینی برادر من اینجوریاست
سید مرتضی

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه این بحث تعدد همسر در اسلام توی این انجمن تمومی نداره.
بذار راستشو من بگم خلاص . دیگه سوال نکنید.

توی اون زمان و اون شرایط زنها نمیتونستند کار بکنند و فعالیت اجتماعی داشته باشند. پس اتکای کامل به نفقه داشتند. رو همین حساب صیغه ای میشدند. و هر مردی که استطاعت اینو داشت که چند تا زن بگیره خب میگرفت.
امامان هم که از این قاعده مستثنی نبودند. از طرفی امام بودن تو اون زمان نکته مثبتی بود. یه چیزی تو مایه های دکترا یا صاحب بودن چند شرکت. به همین خاطر زنها ارزو داشتند زن امام بشند. چون فردا پس فردا بچشون میگفت من امامزاد ه ام. و این خودش کلی کلاس داشت.

یک نکته دیگه هم بگم فرار کنم.
در اون زمان شهوت زیاد بود. مثل الان که نبود همه جونشون به یه مو بنده. واسه همین مردها باید چند تا زن میداشتند. عذر میخوام اینو میگم ولی مردها حتی تحمل نداشتند چند روز بی زن بمونند چرا که زنان دوران قاعدگی داشتند. از طرفی زنی هم که باردار بود غیر قابل استفاده بود. خب اینا رو که بذاری پیش هم میبنی که نیاز به چند همسری زیاد بوده.
سایر مسایل که میگن نسل زیاد باشه و اینا همگی در حد حرف و تفسیر بیخوده. مسئله مهم همینه. شما برید احادیث رو راجع به مسائل زناشویی که گفته شده رو بخونی به این حرف من پی میبرید.

دیگه سوال نکنی ها!!!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلایل دیگری که من جاهای مختلف شنیدم اینهاست:
1) برخی از زنان به واسطه صفات نیک و اخلاق پسندیده و حسن شهرت امامان و پیامبران خود خانمها تقاضای ازدواج می کردند و اگر این افراد مناسب بودند به همسری برگزیده میشدند (البته تعداد این گونه همسران کم بوده)
2)بسیاری از زنان فقیر و بی سر و پناه هم که نمی تونستند خرج خودشون رو در بیارن، پیامبران و امامان با آنها ازدواج می کردند تا وضع بهتری داشته باشند.
ضمن اینکه همه این خانمها با پیامبران و امامان هم بستر نمی شدند و فقط صرف سرپرستی و جلوگیری از فقر به همسری آنها در می آمدند.

البته گفتم، اینها موثق نیست چیزهایی بوده که شنیدم ولی جایی معتبر ندیدم....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل اینکه این بحث تعدد همسر در اسلام توی این انجمن تمومی نداره.
بذار راستشو من بگم خلاص . دیگه سوال نکنید.

توی اون زمان و اون شرایط زنها نمیتونستند کار بکنند و فعالیت اجتماعی داشته باشند. پس اتکای کامل به نفقه داشتند. رو همین حساب صیغه ای میشدند. و هر مردی که استطاعت اینو داشت که چند تا زن بگیره خب میگرفت.
امامان هم که از این قاعده مستثنی نبودند. از طرفی امام بودن تو اون زمان نکته مثبتی بود. یه چیزی تو مایه های دکترا یا صاحب بودن چند شرکت. به همین خاطر زنها ارزو داشتند زن امام بشند. چون فردا پس فردا بچشون میگفت من امامزاد ه ام. و این خودش کلی کلاس داشت.

یک نکته دیگه هم بگم فرار کنم.
در اون زمان شهوت زیاد بود. مثل الان که نبود همه جونشون به یه مو بنده. واسه همین مردها باید چند تا زن میداشتند. عذر میخوام اینو میگم ولی مردها حتی تحمل نداشتند چند روز بی زن بمونند چرا که زنان دوران قاعدگی داشتند. از طرفی زنی هم که باردار بود غیر قابل استفاده بود. خب اینا رو که بذاری پیش هم میبنی که نیاز به چند همسری زیاد بوده.
سایر مسایل که میگن نسل زیاد باشه و اینا همگی در حد حرف و تفسیر بیخوده. مسئله مهم همینه. شما برید احادیث رو راجع به مسائل زناشویی که گفته شده رو بخونی به این حرف من پی میبرید.

دیگه سوال نکنی ها!!!!!

به نظر من نکته آخری که ایشون گفتند چندان معتبر نیست، اتفاقا الآن مظاهر تحریک شهوت خیلی بیشتر از اون زمان هست و همچنین غذاهایی که باعث تحریک شهوت میشه.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
در رابطه با پیامبر، پیامبر مادامی که حضرت خدیجه-سلام الله علیها- بودند همسر دیگری اختیار نکردند، با اینکه هم جوانتر بودند و هم مشکلی برای اینکار نداشتند اما تعدد زوجات پیامبر بعد از وفات حضرت خدیجه اتفاق می افتد که اسلام نیاز به بسط و گسترش و مقاوم سازی داشت. به عنوان مثال، با دختر رئیس قبیله ای وصلت می کردند و آن قبیله به اسلام روی می آوردند. با دیگری ازدواج می کردند تا قدرت نظامی و مالی رو افزایش بدهند. می شود گفت که ازدواج های بعد از رحلت حضرت خدیجه، بیشتر بعد سیاسی داشته اند.

(برای مطالعه بیشتر: علت تعدد همسران پیامبر و ائمه، تعدد زوجات پیامبر)

بالا