:::: سوال از قدیمی های علوم و تحقیقات ::::

doost4

عضو جدید
سلام . یه سوال داشتم . این کارنامه منه :

همونطور که میبینید انتخاب 6 قبول شدم . منم اومدم دانشگاه اونا هم بهم گفتن که احتمال زیاد تو تکمیل ظرفیت تو انتخاب 5 قبول میشی میتونی بیای ثبت نام. اما این ترم نمیتونم و مجبورم از بهمن یعنی ترم زمستون بیام. حالا سوال من اینه که اگه بخوام ترم زمستون بیام بازم میتونم تو انتخاب 5 ثبت نام کنم ؟ یعنی اونیکه تو تکمیل ظرفیت قبول شدم ؟

مرسی

M☼HAMMAD

عضو جدید
سلام . یه سوال داشتم . این کارنامه منه :

همونطور که میبینید انتخاب 6 قبول شدم . منم اومدم دانشگاه اونا هم بهم گفتن که احتمال زیاد تو تکمیل ظرفیت تو انتخاب 5 قبول میشی میتونی بیای ثبت نام. اما این ترم نمیتونم و مجبورم از بهمن یعنی ترم زمستون بیام. حالا سوال من اینه که اگه بخوام ترم زمستون بیام بازم میتونم تو انتخاب 5 ثبت نام کنم ؟ یعنی اونیکه تو تکمیل ظرفیت قبول شدم ؟

مرسی
چه ربطی داشته این حرفی که زدند به شما !؟
شما خودتون هم میخوایین انتخاب 5 تون رو بیایید ؟ اگر اره که قضیه اش جداست، اما اگه نه شما میتونید همون انتخاب 6 که قبول شدید رو بیایید.
در ضمن شما خودتون نمیتونید بیایین این ترم رو یا دانشگاه گفته از بهمن ماه میتونید بیایین ؟!

doost4

عضو جدید
آره . خودمم میخوام برم انتخاب بالایی یعنی انتخاب 5 . ولی این ترم نمیتونم بیام. یعنی یه جورایی مرخصی اجباری. یه شهریه ثابت اضافی باید بدم فقط. حالا چی کار کنم ؟ زمستون میتونم برم انتخاب 5 ؟

M☼HAMMAD

عضو جدید
آره . خودمم میخوام برم انتخاب بالایی یعنی انتخاب 5 . ولی این ترم نمیتونم بیام. یعنی یه جورایی مرخصی اجباری. یه شهریه ثابت اضافی باید بدم فقط. حالا چی کار کنم ؟ زمستون میتونم برم انتخاب 5 ؟
آهان ... پس اوضاع فرق میکنه
تا اونجایی که من میدونم، شما الان اگر در تکمیل ظرفیت بتونید برید انتخاب 5 و شهریه ثابت رئ پرداخت کنید، عملا این رشته برای شما رزرو میشه تا از بهمن بیایین دانشگاه
اطلاعات کامل تر بخوایین میتونید زنگ بزنید یا برید دانشگاه
من شنبه هفته جدید شاید برم دانشگاه، اگر تونستید تا اون موقع صبر کنیدف می پرسم براتون

doost4

عضو جدید
آهان ... پس اوضاع فرق میکنه
تا اونجایی که من میدونم، شما الان اگر در تکمیل ظرفیت بتونید برید انتخاب 5 و شهریه ثابت رئ پرداخت کنید، عملا این رشته برای شما رزرو میشه تا از بهمن بیایین دانشگاه
اطلاعات کامل تر بخوایین میتونید زنگ بزنید یا برید دانشگاه
من شنبه هفته جدید شاید برم دانشگاه، اگر تونستید تا اون موقع صبر کنیدف می پرسم براتون

ممنونم .:gol: البته من خودم چند بار تا حالا رفتم دانشگاه ولی هر دفعه هرکی یه چیزی میگه. دیروز که رفتم میگفت نتایج تکمیل ظرفیت آبان میات !! ازش پرسیدم شهریه الان بریزم حساب گفت نه بذار همون بهمن ماه. به هر حال ممنونم ازت :heart::gol:;)

بالا