سوالی که هیچ وقت جوابش را نمیدونم؟؟؟؟

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال داشتم که جوابش را نمیدونم چرا اقایون تا زمانی که نمیدونن ما دخترا دوستشون دارم خودشا به اب واتیش میزنن تا عشق را به صلیب بکش اما به محض این که بگی دوستت دارم میرن وپشت سرشونم نگاه نمیکنن و می خوان کسی را عاشقانه میستودن تا حد ی که حد نداره تحقیر کنند من بر اساس تجربه میگم به کسی که دوستش دارید نگید دوستت دارم چون یادش میره یه زمانی تنها عشقش بودی:cry::cry::cry:

اینم متنی که عینا یه پسر واسه دختری نوشته که نه دوستش داره ونه خواهد داشت اما اگه دختره دوست داشت بازم اینا مینوشت؟ خدا میدونه که نه

:gol:
امیدوارم که این نوشته را از دید یک عاشق نگاه کنی و کلمه به کلمه ان را لمس کنی
می خواهم بنویسم انچه را که در دل و قلبم می گذرد
می خواهم از کسی بنویسم که عاشقش هستم
کسی که شب وروز ساعتها دقیقه ها و ثانیه ها در کنارم احساسش می کنم بویش می کنم لمسش می کنم
هر روز میبینمش به اون سلام می کنم با او حرف می زنم دردودل می کنم رازو نیاز می کنم از او می خواهم که برایم دعا بکند و برای او دعا می کنم از خدا برای او و خانواده اش سلامتی می خواهم
با غمهایش غم دار می شوم و با شادیهایش شادمان می شوم
منتظر لحظه اي هستم که دستانت را بگيرم در چشمانت خيره شوم دوست دارم را بر لبانم جاري کنم منتظر لحظه اي هستم که در کنارت بنشينم سر رو شونه هايت بگذارم....... از عشق تو ........ از داشتن تو........ اشک شوق ريزم منتظر لحظه اي مقدس که تو را در اغوش بگيرم بوسه اي از سر عشق به تو تقديم کنم وبا تمام وجود قلبم وعشقم را به تو هديه کنم اري من تو را دوست دارم وعاشقانه تو را مي ستايم:gol:

:(

آخرین ویرایش:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
یه سوال داشتم که جوابش را نمیدونم چرا اقایون تا زمانی که نمیدونن ما دخترا دوستشون دارم خودشا به اب واتیش میزنن تا عشق را به صلیب بکش اما به محض این که بگی دوستت دارم میرن وپشت سرشونم نگاه نمیکنن و می خوان کسی را عاشقانه میستودن تا حد ی که حد نداره تحقیر کنند من بر اساس تجربه میگم به کسی که دوستش دارید نگید دوستت دارم چون یادش میره یه زمانی تنها عشقش بودی:cry::cry::cry::cry:

این قضیه دوطرفه هست نه یه طرفه ..... مثل الاکلنگ میمونه ....

وقتی یه طرف بالاس ....طرف دیگه پایینه .....کم پیش میاد به تعادل برسه .....

gol_bahar

عضو جدید
ندا جان این سوال خیلی از ما دختراست.هیچ وقت هم به جواب نمی رسیم.خیلی از پسرا هستند که میایند ما رو عاشق می کنندو تا می فهمند که عاشق شدیم و طاقت جدایی رو نداریم،میروند.بدون اینکه بفهمند روزی خود اونها ما رو عاشق کردند.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
ندا جان این سوال خیلی از ما دختراست.هیچ وقت هم به جواب نمی رسیم.خیلی از پسرا هستند که میایند ما رو عاشق می کنندو تا می فهمند که عاشق شدیم و طاقت جدایی رو نداریم،میروند.بدون اینکه بفهمند روزی خود اونها ما رو عاشق کردند.

خب مقصر خودتونید که زود عاشق میشید ..... یعنی عشقو اشتباه میگیرید ....:whistle:

gol_bahar

عضو جدید
خب مقصر خودتونید که زود عاشق میشید ..... یعنی عشقو اشتباه میگیرید ....:whistle:

هیچ کس زود عاشق نمی شه ،عشقی که زود به وجود بیاد زودم از بین میره. نمی دونم چرا اکثر اوقات دخترا رو مقصر می دونید،یک کم منطقی باشیم و تو جامعه درست نگاه کنیم.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ندا خانوم احساس نمیکنی دیگه داری قضیه رو با زدن تاپیک های مختلف و ایجاد بحث های موازی داری لوث میکنی ؟؟

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من بعضی از پسران فقط می خواهند یک نفر را دوست داشته باشن نمی خواهند کسی دوستشان بدارد
بخاطر همین هم هست همین که می بینند یک دختری دوستش داره واقعا کم می یارند :biggrin:

atepte_poloos

عضو جدید
ما كسايي كه به فكرمون هستن رو به گريه مي اندازيم. ما گريه مي كنيم براي كسايي كه به فكرمون نيستن. و ما به فكر كسايي هستيم كه هيچوقت برامون گريه نمي كنن. اين حقيقت زندگيه. عجيبه ولي حقيقت داره. اگه اين رو بفهمي، هيچوقت براي تغيير دير نيست

atepte_poloos

عضو جدید
وقتي كه ديگر نبود ? من به بودنش نيازمند شدم . وقتي كه ديگر رفت ? من به انتظار آمدنش نشستم . وقتي كه ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد ? من او را دوست داشتم . وقتي او تمام كرد ? من شروع كردم . وقتي او تمام شد ? من آغاز شدم . و چه سخت است ? تنها متولد شدن ? مثل تنها زندگي كردن است ? مثل تنها مردن است

atepte_poloos

عضو جدید
دو نفر که همديگر را خيلي دوست داشتند و يک لحظه نمي توانستند از هم جدا باشند، با خواندن يک جمله معروف از هم جدا مي شوند تا يکديگر رو امتحان کنند و هر کدام در انتظار ديگري همديگر را نمي بينند. چون هر دو به صورت اتفاقي و به جمله معروف ويليام شکسپير بر مي خورند: « عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال تو است و اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده