joliet_arch
عضو جدید
سوالهای من و پاسخهای استاد( قسمت اول)
1-من فکر میکردم شما به واسطه تحصیل دررشته روانشناسی و تاسی از آن به هیپنوتیزم روی آورده اید اما ظاهرا قبل از رفتن به دانشگاه هم هیپنوتیزم انجام میدادید دقیقا میفرمایید از چه زمانی با هیپنوتیزم آشنا شدید؟
من از9 سالگی که در خدمت درویش رضا به عنوان سوژه هیپنوتیزم می شدم و میبایست برای حفظ روشن بینی ام تمرینات ذهنی انجام میدادم و به قول معروف ریاضت میکشیدم. اما تا 16 سالگی که افتخار شاگردی استاد کابوک را داشتم دیگران را هیپنوتیزم نمیکردم.
2-چرا شما دوره آموزشی هیپنوتیزم را برای عموم میگذارید؟ آیا نیاز به تخصصی برای شرکت در این دوره ها نیست؟
امروزه همه با راز قانون جاذبه آشنایی دارند و خودهیپنوتیزم اجرای فنی و دقیق این قانون است. به نظرم دانستن و توانایی اجرای این قانون برای همه مفیداست و مربوط به قشر خاصی نمیشود.ضمن اینکه این روشی برای خوددرمانی است و فکرمیکنم همه انسانها به آن نیاز دارند.
3-آیا ممکن است کسی که به خواب هیپنوتیزتیکی فرو رفته هرگز بیدار نشود؟
نه این فقط در حد طنز است اگر شما به هر طریقی به خواب هیپنوتیزمی وارد شوید خودکار 2 تا 3 ساعت بعد بیدارمیشوید .
4-اما من شنیده ام اگر هیپنوتیزور ناشی باشد ممکن است کسی را که هیپنوتیزم کرده نتواند بیدارکند؟
بله منم شنیده ام اما مطمئن باشید یک طنز است نگه داشتن کسی در حال هیپنوتیزم نشانه توانمندی هیپنوتیزور است اما خارج شدنش از این حالت هیچ احتیاجی به تلاش ندارد کافی است او را رها کنید خود به خود بیدار میشود چه در خودهیپنوتیزم و چه در دگر هیپنوتیزم .
5-آیا شما به عنوان یک هیپنوتیزور با روح انسانها سر وکار دارید؟
بله مگه شما با روح انسانها سروکار ندارید ؟ الان با کی صحبت میکنید؟ با جسم من صحبت میکنید یا روح من؟
6-منظور من این روح نیست ؟
پس کدام روح است مگه هر آدم چند تا روح دارد؟
7-منظورم ارواح و اجنه هستند؟
خوب همانطور که از کلام شما مشخص شد کلماتی مثل روح و جن در ذهن هر فرد تعریفی متفاوت دارد ومن نمیتوانم در مورد چیزی که تعریف جامعی از آن وجود ندارد نظر بدهم چون هر کسی با شنیده های خودش به این موضوع نگاه میکند
مثلا ممکن است کسی درتعریف جن بگوید: موجودی شبیه ما که دم دارد و دیگری بگوید موجودی است که در کرات آسمانی دیگر زندگی میکند شخص دیگری هم میتواند بگوید منظور از جن در کتب آسمانی رسانه های خبری بوده اند یا رباتهای ساخته ست بشر و دهها تعریف دیگر که البته من با هیچکدام سروکاری نداشته ام تاحالا
8-درکل نظر شما درمورد روح و جن چیست؟
پاسخ این سوالات را در یکی دوخط نمیتوانم بیان کنم و نیاز به فهم مقدماتی دارد اما دوستانی که درکلاسها حضور می یابند تا حد امکان پاسخ مبسوطی دریافت میکنند
9-شما در ابتدای دوره آموزشی گفتید تا مرحله سومنامبول آموزش میدهید آیا همه شرکت کنندگان به این مرحله رسیدند؟
خیر همه نمیرسند وبه نظرم نباید همه برسند
10-چرا نباید همه برسند؟
چون افرادی که در کلاس حاضر میشوند از خود اختیار دارند به اندازه ای که تمرین میکنند در کلاس پیشرفت میکنند آیا در کلاس فیزیک همه نمره یکسان میگیرند؟یا هر کسی به اندازه تلاشش نمره میگیرد؟
11-آیا برای شما مقدور نبود با هیپنوتیزم همه را به این مرحله برسانید؟
چرا مقدور بود اما منظور نبود.
منظور از برگذاری این دوره ها آموختن خودهیپنوتیزم است نه القای خودهیپنوتیزم . من برای هر جلسه هیپنوتیزم افراد از آنها 40 هزار تومان دریافت میکنم درحالیکه این دوره ها را به شهریه 35 هزارتومان برای کل دوره ارائه میشود چون کلاس عمومی است وهر کسی باید با تلاش خودش به هدف برسد.
12-اگر تا این مرحله نمیرسند پس تا چه مرحله ای میرسند؟
تا هر مرحله ای که تلاش کنند بسیاری از دوستان قبل از اینکه دوره به پایان برسد توانستند به مرحله خروج از کالبد برسند واصطلاحا روح خود را از بدن خارج کنند یعنی یک مرحله هم بالاتر از هدفی که برای کلاس عنوان کردیم چون علاقه داشتند و وقت هم گذاشتند و تمرینها را انجام دادند نتیجه هم گرفتند.
13-در مورد خارج شدن روح از بدن میشود بیشتر توضیح بدهید؟
بله وقتی به این مرحله از هیپنوتیزم میرسید احساس میکنید که دیگر قادر نیستید درذهن خود حرف بزنید(درواقع فکر کنید) و خود را خارج از جسمتان می یابید بدن خودرا هم بدون چشم می بینید که روی تخت خواب شما دراز کشیده اما شما بالاتراز آن نزدیک سقف هستید و میتونید با برنامه ریزی به جاهای مختلفی بروید ومانند پرندگان پرواز کنید. زمان نیز در این حال برای شما تا حد بسیاری کند میشود و احساس میکند از قید زمان خارج شده اید
14-آیا کارهایی مثل غیب گویی و تله پاتی هم در این مرحله اتفاق می افتد؟
البته در این مرحله است که شما به ادراکات فراحسی میرسید و شاهد چیزهایی خواهید بود که در حال عادی خرق عادت محسوب میشود مثل باخبر شدن از آینده اما در مراحل پاینتر نیز رسیدن به این اهداف مقدور است.
15-احساس میکنم خروج روح ازبدن حالت وحشتناکی است!!!
چون از بیرون به آن نگاه میکنید چنین احساسی دارید درحالیکه در این زمان مغز آندروفین ترشح میکند در واقع لذت آن با لذت اوج ارتباط جنسی (یعنی دقایق بعد از انزال) قابل مقایسه است که بالاترین لذتی است که هر فرد درحالت معمولی در زندگی میچشد