zalzalak_amir
عضو جدید
سلام من sql 2008 دارم نصب میکنم ولی این ارور رو موقع نصب میده.من باید چیکار کنم؟
مشاهده پیوست 222527
خانم/آقا مهندس این لینک رو بخونید مشکلتون حل میشه:
http://blog.sql-assistance.com/index.php/error-code-0x84b20001-when-trying
سلام من sql 2008 دارم نصب میکنم ولی این ارور رو موقع نصب میده.من باید چیکار کنم؟
مشاهده پیوست 222527
سلام دوستان
من دیروز مودم وای فایم روبردم برای کانفیگ.اومدم ویندوزمو عوض کردم اما دیگه هررررکاری میکنم نمیتونم به وایرلسم وصل بشم.با کابل شبکه وصل میشم اما دیگه بخوام بدون کابل برم اینترنت امکانش نیست
کانکت رومیزنم رمزومیزنم چندثانیه بعددوباره همون پیام میاد.میشه بگین چطوری درستش کنم؟
اگر کانفیگ مجدد کردید پس رمز هم فرق دارهسلام دوستان
من دیروز مودم وای فایم روبردم برای کانفیگ.اومدم ویندوزمو عوض کردم اما دیگه هررررکاری میکنم نمیتونم به وایرلسم وصل بشم.با کابل شبکه وصل میشم اما دیگه بخوام بدون کابل برم اینترنت امکانش نیست
کانکت رومیزنم رمزومیزنم چندثانیه بعددوباره همون پیام میاد.میشه بگین چطوری درستش کنم؟
معمولا موقع نصب باید مدیر سیتسم باشید و در جواب به سوال کنترل کربری تایید بزنیدسلام.دوستان من ویندوز 8.1 دارم..از وقتی نصب کردم عملا برنامه ای نمی تونم روش نصب کنم.
چه مشکلی داره؟
باید جایی برم اجازه نصب ویندوز بدم؟
ببینین من اصلا دست به مودم نزدم. کانفیگ که کردن اومدم خونه وصل بود به نت.بعد لپ تاپم چون قاطی داشت ویندوزش عوضش کردم که ای کاش اینکارونمیکردم. الان هرکار میکنم بدون سیمش نمیتونه وصل شه به اینترنت
سلام دوستان میخوام بدونم چطوری میشه پرینت اسکرین گرفت؟
مثلا بدون برنامه اسنایپ خود ویندوز سون!
میخوام با یه دکمه یه عکس بگیرم از صفحه لپ تاپم..........باتشکر
ســـــلام به همگی یه سوال داشتم اینترنت شبکه wireless دقیقا چه کاربردی دربازار و صنعت و دقیقا چه اصنافی بیشتر به این تکنولوژی نیازمند هستند و استفاده گسترده دارند؟؟؟ ممنون میشم جواب بدبد باتشــــکر
سلام دوستان من یه مدت بود که از یاهو مسنجر استفاده نمیکردم حالا وقتی آی دی رو میزنم وارد نمیشه...
ضمنا اینم بگم که به راحتی وارد ایمیل میشه ولی یاهومسنجر نه...
برنامه رو هم یه با پاک کردم و دوباره نصب کردم...
لطفا کمکم کنید...
احتمال زیاد مشکل سخت افزاری استسلام دوستان
من یه مساله ای دارم
فلاشم رو نه میشه فرمت کرد نه میشه فایل بهش انتقال از ش برداشت حتی قادر به پاک کردن فایل هم نمیباشم
پیام زیر میاد
remove write protection or use other disk
نمیدونم باید چیکار کنم.چنتا راه بلد بودم نشد
میشه راهنمایی کنین
مرسی
سلام دوستان
من یه مساله ای دارم
فلاشم رو نه میشه فرمت کرد نه میشه فایل بهش انتقال از ش برداشت حتی قادر به پاک کردن فایل هم نمیباشم
پیام زیر میاد
remove write protection or use other disk
نمیدونم باید چیکار کنم.چنتا راه بلد بودم نشد
میشه راهنمایی کنین
مرسی
چراغش چجوریه؟ نرمال چشمک میزنه ؟ وختی وصلش میکنی ارور دیوایس میاد یا نه بدون مشکل تو نوارابزار پایین بالا میاد
اگه همه چی نرماله و میتونی به محتوبات درونش دسترسی داشته باشی و بخونیشون؟
اره چراغش نرماله. چشمک میزنه بالا میاد ولی همونطور که گفتم write protect شده
اره به محتویات دسترسی دارم میشه خوند کامل
ولی نمیشه فایلی حذف اضافه فرمت کرد
سالمه. احتمالا فلشت لاک داره؟ یه مثلا دکمه مانند مثل اونچه که تو آداپتور رم های اس دی هست
رو فایلات کلیک راست کن ببین فقط خاندنی نباشه. اون تیک ها رو باید جابه جا کنی
سالم؟خداروشکر
ولی الان رو سیستم نمیاد؟یکم رجیستری سیستمم رو دسکاری کردم الانه فلاشو نمیخونه دیگه ولی گای لامژش چشمک میزنه
نه دکمه نداره
الان فلاش رو نمیخونه تا بتونم بازش کنم
ای کلیم این دوسه روزه نیازش دارم فلاشم ندارم دیگه
چ شانسی داشتم سمینارم روش نبود