1trust
عضو جدید
آخه قبلامی خوند یهو اینجوری شد.راه دیگه داره سی دیش نیست!سلام
cd درایوری که تو جعبه گوشیتون هست رو نصب کنید ، حله!
آخه قبلامی خوند یهو اینجوری شد.راه دیگه داره سی دیش نیست!سلام
cd درایوری که تو جعبه گوشیتون هست رو نصب کنید ، حله!
وقتی گوشی رو وصل میکنی پیغام usb device not recognized میده یا نه؟آخه قبلامی خوند یهو اینجوری شد.راه دیگه داره سی دیش نیست!
آخه قبلامی خوند یهو اینجوری شد.راه دیگه داره سی دیش نیست!
پیغام که چه عرض کنم کلا هیچreactionای نشون نمیده pc! فقط رو گوشیم مینویسه که charger conectedوقتی گوشی رو وصل میکنی پیغام usb device not recognized میده یا نه؟
گوشیم ALCATEL هست.جعبه رو هم نگاه کردم چیزی یافت نشده فعلا! خالیه!راستی شما چرا تشکرتون دکمش فعال نیست من نمیشه روش کلیک کنمگوشی شما چی هست؟
توی نوکیا وقتی گوشی رو وصل می کنید که به محض باز کردن یک منو باز میشه و می تونید 3 تا حالت مختلف اتصال رو انجام بدید.یکیش دقیقا مثل اتصال فلش مموری هست..
ضمنا سی دی هم از جعبه خیلی از گوشی ها حذف شده...
سلام اینجوری که من فهمیدم ، شما میخواین یه افزونه کروم نصب کنید رو مرورگرتون ولی نصب نمیشه!
اسم افزونه ای که میخواید نصب کنید چیه؟
اون دستور چی هست؟ میخواید کجا اجراش کنید؟
روش زیر رو انجام بدید(شاید درست شد).پیغام که چه عرض کنم کلا هیچreactionای نشون نمیده pc! فقط رو گوشیم مینویسه که charger conected
این افزونه رو من هرچی گشتم تو سایت کروم پیدا نکردم (لینک پیج افزونه های کروم https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=en-US )بله درسته و نصب نمیشه
اسمش اینه
CADAssistent1.0.crx
میخوام این آیکن را به تولبارز تو کروم اضافه کنه.
سلام دوستان. وقتتون بخیر. خیلی خوشحال هستم به جمع دوستان عزیز پیوستم.
سوالی داشتم که خیلی خیلی مهم و حیاتی هست برام. یه فروم سینمایی داریم به نام نقد فارسی. سیستم این فروم قدیمی شده. خیلی مشکلات و کندی هایی داره که نیاز هست حتما عوض بشه. الان از کیوننا استفاده میشه. شما می تونین راهنمایی کنین که چه طور میشه سیستمو عوض کرد؟ چقدر هزینه می بره و متخصص این کار رو میشه از کجا پیدا کرده؟
خیلی لطف می کنین اگر راهنمایی کنین
آدرس فروم:
http://naghdefarsi.com/forum/topics.html
صفحه ی اصلی
http://naghdefarsi.com/
خیلی لطف کردین دوست عزیز. تشکر فراوان. خدا خیرتون بدهسلام دوست عزیز
اگه دوست دارین کوچ کنین به vBulletin که سایت شما هم مثل باشگاه باشه میتونی از این سایت ها کمک بگیرین
www.vbiran.ir
www.vbpro.ir
برین و ازشون کمک بگیرین
خیلی لطف کردین دوست عزیز. تشکر فراوان. خدا خیرتون بده
این افزونه رو من هرچی گشتم تو سایت کروم پیدا نکردم (لینک پیج افزونه های کروم https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=en-US )
پیشنهاد میکنم فقط افزونه هایی رو نصب کنید که خود کروم تو پیجش گذاشته.
شما لینک CADAssistent1.0.crx رو به من بدید ، ببینم رو کروم من نصب میشه.
البته اینو هم بگم این افزونه CADAssistent1.0.crx رو اگه تو گوگل سرچ کنین تقریبا هیچی پیدا نمیکنه!
خواهش میکنمممنون دوست عزیز اصلا چطور باید به extensions را نصب کرد!؟
سلامسلام کسی می دونه شباهت ها وتفاوت های بین شبیه سازی ومدل سازی چیه؟
ممنون از راهنمایی..........مسیریو که گفتین رفتم اما با هم با وصل کابل, کامپیوتر چیزی نخوند! بنابراین همونطور که گفتید رفتم سایت آلکاتل بعد از دانلود موقع باز کردن فیل ارور cannot open میده و بنجره purches WinRAR lisence باز میشه!...گوشیم رم میخوره اما رم ریدر نمیدونم چیه و از کجا بیارم؟روش زیر رو انجام بدید(شاید درست شد).
برید تو Device Manager ، قسمت Universal Serial Bus Controller حالا رو Enhanced controller راست کلیک کنید، و گزینه uninstall رو بزنید ، بعد دوباره از اون آیکن های بالا گزینه scan for hardware changes رو بزنید تا Enhanced controller دوباره نصب بشه، حالا گوشیتون رو به pc وصل کنید ببینید کار میکنه یا نه.
اگه درست نشد برید تو سایت سازنده گوشیتون و درایورش رو دانلود کنید.(البته اگه گوشیتون رم میخوره میتونین یه رم روش بذارین و اطلاعات گوشی رو به رم و از رم توسط رم ریدر به pc منتقل کنین.)
شما نسخه رایگان winrar رو نصب کردی و دارای محدودیته،ممنون از راهنمایی..........مسیریو که گفتین رفتم اما با هم با وصل کابل, کامپیوتر چیزی نخوند! بنابراین همونطور که گفتید رفتم سایت آلکاتل بعد از دانلود موقع باز کردن فیل ارور cannot open میده و بنجره purches WinRAR lisence باز میشه!...گوشیم رم میخوره اما رم ریدر نمیدونم چیه و از کجا بیارم؟
بایست برم تو کنترل پنل win rar قبلی رو پاک کنم؟ مرسی از جوابشما نسخه رایگان winrar رو نصب کردی و دارای محدودیته،
winrar تو پاک کن و یه winrar دیگه نصب کن(نسخه کرک دارشو دانلود کن).
بعد فایلتو اکسترک کن.
رم ریدر وسیله ایه که شما رم رو توش قرار میدید و وصلش میکنید به پورت usb کامپیوتر.
رم ریدرها توانایی پشتیبانی از چندین نوع رم رو دارن، قیمتشون هم زیاد گرون نیست.
اگه خواستین رم ریدر بخرین (لوازم کامپیوتری ها دارن) دقت کنین که رم گوشی شما روساپورت کنه، مثلا اگه گوشیتون رم میکرو میخوره ، رم ریدری بخرین که ورودی رم میکرو داشته باشه.
خواهش میکنم، آره از تو کنترل پنل اقدام کنید.بایست برم تو کنترل پنل win rar قبلی رو پاک کنم؟ مرسی از جواب
ممنون و مچکر.سلام
در شبیه سازی رفتار یک سیستم رو بر اساس یک سناریو ی واقعی میخواهیم بدست بیاوریم که پیچیده است و برای این کار لازم است که ابتدا یک عامل را مدلسازی کرده تا بتوان سناریوی سیستم مورد نظر را بر روی ان شبیه سازی کنیم.
در مورد شباهت اینکه استفاده هردو برای مواردی غیر از نمونه واقعی ان است. مانند شبه سازی رفتار انسان بر روی ماشین .به منظور کسب اطلاعات بیشتر به فصلهای ابتدایی کتاب شبیه سازی سیستم های گسسته پیشامد رجوع نمایید .
دو فایل اکسل دارم که یکی از ستونهاشون مثل هم است اگه بخوام مقدار هرسلول در ستون فایل اول را با همان سلول ستون در فایل دوم تطبیق بدم تا یکسان باشد و اگر فرق کند نشان دهد باید چکار کنم ؟
توضیح اینکه یه فایل برای واریزی پول افراد دارم که نام و مبلغ واریزی در دو ستون است و درفایل دوم یه فایل برای مبالغ واریز شده برای همان افراد را دارم که می خوام چک کنم انچه باید واریزمی کردم انجام شده یا نه(می خوام ستونهای مبلغ را در دو فایل چک کنم)
سلامسلام دوستان
میشه لطف بفرمایید منو راهنمایی کنید. من یه عکسی رو تو ورد پیست کردم بعد میخوام با فلش هایی که تو سریرگ insert هست اجزاشو مشخص کنم اما همش بهم میرزیزه تو پاورپوینت مشکلی نداره تونستم انجام بدم اما تو ورد و قتی فلشو رو میذارم میخوام کنار فلش بنویسم کلا نوشته میفتع زیر عکس باید چکار کنم.
cmd رو باز کنید.به نام خدا
سلام...
یک مدتیه دسکتاپم اینطور شده:
![]()
برای درست شدنش چکار کنم؟
پیشاپیش ممنون.
یا علی...
ممنون.متاسفانه حل نشد.cmd رو باز کنید. assoc .exe=exefile assoc .lnk=lnkfile متن بالا رو وارد کنید( بعد از هر خط enter رو بزنید) بعد cmd رو ببندید. ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
سیستم ریستور کنید.به نام خدا
سلام...
ممنون.متاسفانه حل نشد.
یا علی...