اون سه تا گزینه برا همه چی میاد، اونا رو جدی نگیریه نکته دیگه مثلا میگن سایت torrentz.eu یه سایت خوب برای دانلود فایل تورنته ولی از اونجا هم سه تا گزینه میاد که با کلیک بر روی اون یه فایل exe دانلود میشه...
ممنون ازپاسختان کارهایی که فرمودین انجام دادم سیستمم ویروس نداشت برنامهRRT AntiViral Toolkitروهم اجرا کردم حال باید چکارکنم تا ویندوزم درست بشه درضمن سی دی ویندوزرو هم گم کرده ام آیا غیر ازتعویض ویندوز راهی برای تعمیر ویندوز هست؟درضمن این پیامسلام
معمولا وقتی رو یه سیستم آنتی ویروس نصبه و سیستم ویروسی میشه دیگه آنتی ویروس کاری از دستش برنمیاد.
بهترین کار اینه که شما دیسک نجات مربوط به آنتی ویروستون رو از سایت سافت گذر دانلود کنین و بعد رایتش کنین رو یه CD یا DVD بعد سیستم رو تو بوت (توسط اون CD) اسکن کنین.
اگر هم مطمئن هستید که سیستمتون ویروس نداره، برنامه RRT AntiViral Toolkit رو از سافت گذر دانلود کنید و اجراش کنید، امکان داره آنتی ویروستون بهش گیر بده ، پس موقتا آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.
کار برنامه RRT اینه که اثر ناشی از فعالیت ویروس ها رو از بین میبره.
فکر میکنم مشکل از سایتش باشه. البته شما میتونید رو یه سیستم دیگه هم امتحان کنید ببینید سایتتون باز میشه.برا من که هر وقت این ارور رو میده مشکل از سایته و بعد یه مدت باز میشه.به نام خدا
سلام...
چند روزه میخوام برم به سایتی که قبلا خیلی راحت می رفتم اما الان با این مواجه میشم:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server
مشکل از بندست یا سایت؟!
اگر از منه چطور حلش کنم؟
یا علی...
سلام.
تو صفحه ای که میخواید پرینت بگیرید Ctrl رو نگه دارید بعد دکمه P رو بزنید ، ببینید میشه پرینت گرفت یا نه.
* فوری فوری * تو رو خدا کمکم کنید
خسته نباشید دوستان . من یه اشتباهی کردم از تو منوی استارت موزیلا رو با فلش پلیر باز کردم . الان تمام برنامه هام شکل فلش پلیر به خودش گرفته و باز نمیشه . خواهش می کنم کمکم کنید .
سلام
ببینین با اجرای این فایل مشکلتون حل میشه یا نه
سلام
ببینین با اجرای این فایل مشکلتون حل میشه یا نه
با سلام
روی موزیلا راست کلیک کنید و از قسمت open with موزیلا رو بزنید و یک قسمتی هست که نوشته "آیا میخواهید با این برنامه همیشه باز کنید" رو تیمش روبزنید،فکر کنم درست بشه.
اگر متوجه نشدید بفرمائید عکس میذارم.
با سپاس
با سلام
روی موزیلا راست کلیک کنید و از قسمت open with موزیلا رو بزنید و یک قسمتی هست که نوشته "آیا میخواهید با این برنامه همیشه باز کنید" رو تیمش روبزنید،فکر کنم درست بشه.
اگر متوجه نشدید بفرمائید عکس میذارم.
با سپاس
منم چندین باربه این مشکل برخورد کرده ام کاری که کردم این بود که یوزر وپسوردمو ریست کردم با یوزر پسوردی که به ایمیلم اومد وارد شدم بعد مجدد یوزر پسورد دلخواهمو دادم.سلام
يه سوال
من از كامپيوتر خونه كه ميخوام داخل انجمن لاگين كنم نميشه هرچي كد وپسورد ميزنم ميگه اشتباهه و وارد نميشه در صورتي كه مطمئنم وارد ميشه يا لپ تابم هم وارد نميشه فقط از سيستم شركتم وارد ميشه علتش چيه كسي ميتونه كمكم كنه ؟
درضمن برای تعمیر ویندوزم سی دی ویندوزرو که میزارم ارور میده درصورتی که مطمئنم سی دی ویندوز همون سی دی هستش. مشکل چیهممنون ازپاسختان کارهایی که فرمودین انجام دادم سیستمم ویروس نداشت برنامهRRT AntiViral Toolkitروهم اجرا کردم حال باید چکارکنم تا ویندوزم درست بشه درضمن سی دی ویندوزرو هم گم کرده ام آیا غیر ازتعویض ویندوز راهی برای تعمیر ویندوز هست؟درضمن این پیاممشاهده پیوست 196775 چیه؟
از طریق بوت باید ریپیر کنی.درضمن برای تعمیر ویندوزم سی دی ویندوزرو که میزارم ارور میده درصورتی که مطمئنم سی دی ویندوز همون سی دی هستش. مشکل چیه
با همه ی مرورگرها (کروم-فایرفاکس-اینترنت اکسپلور) مشکل دارین!ممنون از راهنمایی تون، اینکار معادل همونه و هیچ عکس العملی نشون داده نمیشه!
سلام ،سلام بچه ها خدا قوت
من دو تا سوال دارم امیدوارم شما بتونید بهم کمک کنید
1-Briefcase که در کلیک راست دسک تاپ در قسمت new مشاهده میشه چه کاربردی داره؟(لطفا تا جایی که میشه ساده توضیح بدید آخه من از کامپیوتر سررشته زیادی ندارم!)
2- در لپ تاپ من پلی لیستم تنها در صورتی پشت سرهم پخش میشه که قبل از شروع موسیقی گزینه play all رو کلیک بزنم و اگر این کارو نکنم مدام آهنکی رو که اول انتخاب کردم پخش میکنه، در صورتیکه باید بعد از پخش آهنگ انتخابیم به آهنگ بعدی بره! اگه کسی میدونه مشکل کجاست لطفا کمکم کنه
ممنونم![]()
سلام بچه ها خدا قوت
من دو تا سوال دارم امیدوارم شما بتونید بهم کمک کنید
1-Briefcase که در کلیک راست دسک تاپ در قسمت new مشاهده میشه چه کاربردی داره؟(لطفا تا جایی که میشه ساده توضیح بدید آخه من از کامپیوتر سررشته زیادی ندارم!)
2- در لپ تاپ من پلی لیستم تنها در صورتی پشت سرهم پخش میشه که قبل از شروع موسیقی گزینه play all رو کلیک بزنم و اگر این کارو نکنم مدام آهنکی رو که اول انتخاب کردم پخش میکنه، در صورتیکه باید بعد از پخش آهنگ انتخابیم به آهنگ بعدی بره! اگه کسی میدونه مشکل کجاست لطفا کمکم کنه
ممنونم![]()
به نظر من پاکش کن منم داشتمش همش یه چیزیش میشد ولی بعد اینکه دیلیتش کردم درست شدهسلام اسمارت سکیوریتی 7رونصب کرده ام برای بازکردن خیلی ازسایتها ارور میده ونمیگذاره صفحه باز بشه باید چکارکنم؟مشاهده پیوست 197445درمشاهده پیوست 197447ضمن این پیام که درگوشه پایین ظاهرمیشه چیه ؟آیامیشه کاری کرد که دیگه ظاهرنشه؟