سلام...
باید ذکر کنم...
اینکه شما میرید و برای ویندوز برنامه می نویسید مشکل ویندوزه یا لینوکس؟
اینکه مثلا فلان سخت افزار برای ویندوز درایور داره ولی برای لینوکس نداره مشکل لینوکس هستش یا شرکت سازنده؟
اصلا ادعا هم به کنار ...برو ببین کلیه ی نرم افزارهایی که با غیر از ویندوز همکاری نکردند دارند با لینوکس و بقیه همکاری می کنند...البته به غیر از اتوکد و از این قبیل وگرنه بیشتر شرکت ها برای نسخه های معروف خودشون یک نسخه ی لینوکسی دارند...
اصلا شما خودتون از آفیس لینوکس و آفیس مایکروسافت رو مقایسه کنید از نظر امکانات خیلی قوی تر هستش تا آفیس ویندوز... با اینکه مجانی هم هستش همچنین تویه ذخیره سازی فایل یه فایل ۱۰۰ صفحه ای تویه آفیس لیبره بساز و فرقش رو با آفیس ویندوز ببین..نمی خواد ببینی من خودم دیدم..مثلا حجمش میشه 300 تا 400 کیلو ولی تویه آفیس ماکروسافت میشه نزدیکای 2 مگ... خوب حالا این مقیاس رو وسعت بده...
اصلا یکی از سیاست های ویندوز مبتنی بر تبلیغ بوده ...به طوری که خدا بیامرزه بیل گیتز گفته بود که از یک سرمایه باید حدود ۹۰٪ رو برای تبلیغ صرف کرد...حالا به نظرتون دنیای اپن سورس اصلا تبلیغات آنچنانی داره؟؟؟
خوب بنده ی خدا...
۱- اگه اسکریپت بنویسی تا بهش مجوز دسترسی داده نشه که نمی تونه اجرا بشه

و اگه مشکل اجرایی اش هم حل بشه خوب اون دیگه مشکل سیستم نیست مشکل کاربر هستش...که میشه خنگی کاربر...

۲- درضمن اینکه شما می گید من با ۲ خط کد همه کار می کنم...خوب معلومه دیگه...شما تویه ویندوز با پاک کردن یه فایل کل ویندوز رو ریختی به هم... تازه بدون هک کردن و کار خاصی...
بله؟؟؟
اگه ادمین خیلی حرفه ای باشه و از توزیع های ردهتی استفاده کنه و از SELinux و LDAP استفاده کنه ... و به دسترسی ها مسلط باشه..
شما تنها راهی که دارید اینه که برید سراغ اون هکر های فوق حرفه ای اونور آب....نه مثل جوجه هکر های ایرانی که با یه نرم افزار میرن سایت رو هک می کنند تازه کلی هم ذوق می کنند...
نه...
اصلا انگیزه ای وجود نداره...
مخصوصا اینکه شما هر هفته دارید کرنل رو آپدیت می کنید و بسته های امنیتی رو دریافت می کنید...
مثلا فرض که شما یه ویروس نوشتید و با موفقیت وارد لینوکس شده...
۱- کلیه ی پورت ها بسته هستش و ویروس نمی تونه هیچ غلطی بکنه...
۲- با فرض استفاده از پورت های باز برنامه ای به نام SELinuxوجود داره که کلیه ی پورت های باز رو چک می کنه و هر غلطی که بکنه رو گزارش می کنه...
درپایان...باید بگم که...کسی تویه دنیای اپن سورس ادعا نمی کنه که سیستمش غیر قابل نفوذ هستش چون اصلا فکر اشتباهی هستش ولی باید گفت که به صورت پیش تنظیمات پیش فرض دارای بالاتری میزان امنیت و پایداری هستش...
راستش یه سوال:::::::::چرا بعضی اوقات ویندوز میپره؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر....