emreh عزیز
با safemode هم اومد تغیری نکرد. اما این restore را نمی دونم چیه(البته شرمنده بسیار!!!بهم میگی چیه؟!!)
بعد حتی ویندوزش را دوباره عوض کردم باز بالا که اومد همین طور مونده

!!!
الان xp ریختم که میتونم باش کارکنم
البته win7 سی دی شو ندارم رو هاردم هست از اون جا install میکنم به این موضوع ربطی پیدا می کنه یعنی؟!!
ممنون از شما بسیار
سلام...
ببین عزیز جان ..خوب سوال کردن اشکالی نداره ...من هم خودم اینقدر سوال دارم که هنوز کسی که بتونه بهش جواب بده روپیدا نکردم...:دی
ریستور برنامه ای هستش که به صورت داخلی در ویندوز نصب میشه...
بیشتر هم برای این هستش که وقتی ویندوز یا به نوعی کاربر یه گندی تویه سیستم زدش اون رو به حالت اولیه بر گردونه (چون ویندوز بیشتر گرافیکی هستش به خاطر همین این رو گذاشتند)
و برنامه به این صورت کار می کنه که از قسمت استارت و Accesories (البته می دونم که غلط نوشتمش :دی)..میری اونجا و میگردی و برنامه ی ریستور رو پیدا می کنی...و روض کلیک می کنی...
بعد بهت میگه که می خوای طبق تاریخ به عقب برگردی یا اینکه خودت قبلا یه بک آپی یا چیزی آماده کردی...که اصولا میزن طبق تاریخ...بعد یه تاریخ رو که نرم افزار تویه اون تاریخ نصب شده رو انتخاب می کنند ... و روش کلیک می کنند و بعد هم طبق معمول نکست و نکست و... بعد سیستم ری استارت میشه و ریجستری ویندوز به حالت قبلی بر میگرده...
البته این رو هم باید بگم... که این کار هم ۲ یا ۳ بار بیشتر کاربرد نداره چون ... همه ی ویندوز ها کپی هستند (روم به دیوار ..برای شما که اصلی نیستش؟؟؟ :دی)
و شایان ذکر است که حتی برنامه ی ریکاوری ویندوز هم فقط رویه نسخه های اصلی جواب میده... البته منظور از جواب دادن یعنی اینکه خوب جواب بده...
در کل...
مشکل سیستم شما هم بعد از یه مدت حل میشه.... راستش قبلا سیستم بنده هم یه همچین مشکلاتی گیر می کرد... که بنده دیگه از دنیای ویندوز خداحافظی کردم و به جمع کاربران لینوکس پیوست... تا خدا چی بخواد...
شما هم یه چند بار ویندوز رو عوض کن ...البته هارد رو کلا پاک کن....برای هاردت هم خوبه...
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم...
با تشکر...